Virksomheder & Institutioner

Mangler jeres kommune, virksomhed, forening eller institution et sjovt og anderledes udfordrende aktivitetsforløb, der aktiverer og udfordrer alle? Kontakt os i dag – vi er eksperter i at skræddersy forløb så de passer til lige netop jeres behov

Aktivitetstilbud

Vi har mange års erfaring med udarbejdelse af forskellige spændende og udfordrende aktivitetsforløb for unge i alle niveauer. Vi er eksperter i at skabe connection hos de unge og lægger vægt på aktivering samt indragelse hos de unge. Vi har igennem flere af vores forskellige samarbejdsaftaler, haft stor succes med aktivering af unge, som normalt har været svære at komme igennem til.

Vi tror på at vi kan få skabt succesoplevelser for børn og unge, gennem nærværende undervisning, og derved skabe et sundt forhold til sport og ikke mindst en sund og alternativ sportsgren.

Vores aktivitetstilbud tilbyder unikke rammer for jeres unge, hvor de er i gode hænder med vores dygtige instruktører

Er i træt af de klassiske teambuildings muligheder og kunne det være fedt at få smidt jeres team tilbage til barndommens gade? Lad L.O.W - Academy arrangere jeres næste teambuildingsforløb og bliv udfordret 360 grader, både personligt og som et team.

Vi har afholdt flere forskellige typer arrangementer af forskellige størrelser og karakter og er eksperter i at tilpasse hver enkelt forløb, så det passer til jeres ønsker og niveau. Uanset om i er garvede eller helt nybegyndere, sørger vores instruktører for at i bliver trygge på hjul og ikke mindst bliver klar til en sjov og anderledes dag.

Har i nogle specielle ønsker, krav eller rammer til jeres arrangementer er i selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os, for at høre mere.  Uanset hvad i måtte ønske af aktivitetstilbud, så er vi klar på en snak.

Hvad enten om det er et enkeltstående arrangement eller en række af workshops der skal understøtte et arrangment eller projekt i kommunen, er vi klar. Vi kan levere alt fra et professionelt skateshow, til mobile skatebaner, workshops, låneudstyr og meget mere.

Har i et specielt ønske til hvad vi skal løse for jer? Vi har erfaring med flere forskellige målgrupper og formål. 

Så ring endelig til os og fortæl mere om jeres ønsker. Vi kommer også gerne ud til en uforpligtende samtale om jeres næste aktivitetstilbud

  • Skateinstruktører 100%
  • Mobile Ramper 100%
  • Nærværende undervisning 100%

Aktivitetsforløb

%

Samarbejde

%

Udfordrende

%

Aktivt

%

Sjovt

Skatebus ‘sund og aktiv fritid’ i Gentofte kommune

  Skatebus 'sund og aktiv fritid' i Gentofte kommune Skatebus 'sund og aktiv fritid' fra L.O.W Academy har som mål at...

Spændende Nyt!

Som mange måske allerede ved, har L.O.W - Academy og SkatePro haft et godt samarbejde i lang tid. SkatePro har sponsoreret mange af vores arrangementer, udstyr og ikke mindst støttet os. Derfor er vi super glade for endelig at kunne løfte sløret for vores nyhed. L.O.W...

Undervisningsforløb for Klub Lumholt

L.O.W - Skate Academy har mange års erfaring med udarbejdelse og afvikling af undervisningsforløb for skoler og institutioner. Skating tiltaler som oftes de fleste børn og unge. Vi oplever at det er et unikt værktøj til at komme tættere på de unge og få dem aktiveret....
One Tree Planted

Nyt Samarbejde med One Tree Planted

Samarbejdsaftale med One Tree Planted Vi forsøger altid at tænke bæredygtighed med i vores virksomhed. Derfor har vi indgået et samarbejde med One Tree Planted. For os er det super vigtigt at passe godt på naturen og jorden. Derfor er vi altid åbne for nye spændende...
Brande Skatepark

Et smut til Brande Skatepark

L.O.W - Skate Academy besøger Brande Skatepark I efterårsferien pakkede L.O.W - Skate Academy vores bil og satte snuden i mod Brande Skatepark. Vores instruktør Jacob Juul, havde ansvaret for at afholde en række undervisningsforløb samt workshops til lokale...

Samarbejde med Concord Events

Samarbejdsaftale med Concord Events Vi arbejder altid for at udvikle og støtte forholdende for skaters, bladers og riders i hele landet. I maj måned afholdte vi Let 'Em Skate i samarbejde med Direktøren for Concord Events, Diana. Eventet var en stor succes både...
Streetlab Hvidovre

Streetlab & Skateworkshops i Hvidovre

Kom til Streetlab YO! Vil du prøve kræfter noget street? Så kom til Streetlab! Søndag den 27 august kl 13 - 16 afholder StreetLab Hvidovre (Kultur og Fritid - Hvidovre Kommune) og Boligselskabet Friheden en gadedag med et væld af seje aktiviteter. Kom og prøv kræfter...

Roskilde Festival 2017

L.O.W - Academy til Roskilde Festival 2017 Som de seneste par år vil L.O.W - Academy igen være at finde til dette års Roskilde Festival. De seneste par år har vi haft ansvaret for udarbejdelsen, samt afholdelsen af rulleskøjteworkshops i løbet af hele festivalen. I år...

Aktivitetsforløb med Hvidovre Kommune i 2017

Samarbejde med Kultur & Fritid - Hvidovre - i 2017 L.O.W - Academy skal stå for at udarbejde aktivitetsforløb til borgene i Hvidovre Kommune, i samarbejde med Kultur og Fritid. Dette er præcis den form for projekter, vi brænder for at bidrage til, da vi ønsker at...

Aktivt forløb for fritidshjemmet på Katrinedalsskolen

Aktivt forløb til Katrinedalsskolen. I foråret blev Inline-skateundervisning kontaktet af fritidshjemmet på Katrinedals Skole, Vanløse. De havde hørt om mulighederne for at købe nye rulleskøjter, udstyr og samtidigt modtage undervisning. De havde en langsigtet...

Tidligere forløb

Deltagere til vores events

Afholdte events

Velgørenheds Projekter

Sådan fungerer det

Valg af forløb

I kan vælge mellem et af vores populære forløb eller vi kan tilrettelægge et forløb, således at det matcher jeres organisation.

Klar til start

Vi sørger altid for det hele til vores undervisning. Vi medbringer udstyr og beskyttelse og kan efter aftale opsætte mindre skatebaner, så det hele spiller fra start af.

Tilpasning

Vi tilpasser os altid løbende jeres niveau, temperament og ønsker og vores fokus er altid at have alle med i undervisningen. Vi har erfaringer med alle størrelser og ønsker.

Populære Aktivitetsforløb

Lad os udregne et tilbud til jer

Har i fundet den pakke der passer jer? Ønsker i at få et forløb specifikt udarbejdet til jer?

*Alle pakker kan vælges for enten løbehjul, skateboard eller rulleskøjter – fri valgmulighed

Referencer & Udtalelser

Vi har igennem de seneste par år afviklet en masse forskellige workshops og events sammen med instruktørerne fra L.O.W. Academy. Deres tilgang og dedikation, lige meget hvilket set-up de har undervist i, har været inspirerende og upåklageligt. Deres undervisning bærer præg af stor professionalisme, omsorg for deltagerne og et generelt køligt overblik ift. deres workshop og venue. Der er ingen tvivl fra vores side om, at vi i fremtiden også gerne samarbejder med L.O.W. Academy og deres instruktører.  

Uffe & June

Center For Kultur & Fritid , Hvidovre Kommune

Mødte (L.O.W Academy DK’s) Inline-Skateundervisningen til workshoppen i Street City på Roskilde Festivalen både i 2016 og 2017. Super søde og dygtige undervisere, gjorde det nemt og sjovt at komme igang, på trods af at det var 15 år siden jeg sidst havde stået på rulleskøjter. Bruger nu mine rulleskøjter dagligt. 

Christine Kvint

Deltager til workshop, Street City 2016/2017, Roskilde Festival

Very friendly and professional people. Booked a whole class with my 5th graders, and they were thrilled!
If you or your friends want to do something different this is a awesome way to spend your day. The trainers very Educational and down to earth nice! Will be booking a second school-trip soon

Mårten Lundh

Lærer, 5. klasse på svensk skole

 

I samarbejde med Katrinedalsskolen opsatte vi et undervisningforløb for deres elever, som udfordrede alle. Samtidig hjalp vi skolen med valg af udstyr, samt gav råd og vejledning i undervisningsform og typer af udstyr og vedligholdelse.

I samarbejde med Glostrup Kommune har vi de sidste 2 år afholdt skate sommerskole, undervisningsforløb i forbindelse med skoler, samt frie arrangementer.

I samarbejde med Hvidovre kommune har vi bl.a. flere forskellige aktivitetsforløb for unge i kommunen, workshops, events og frie arrangementer som afholdes lokalt til stor glæde for deltagerene.

Teambuildingforløb i forbindelse med personalearrangement for medarbejdere på CBS. Et super sjovt og udfordrende forløb, som flyttede grænser og bragte deltagerne tættere sammen.

 

I samarbejde med R-A-D har vi de seneste år bidraget med alt fra workshops og events til dømte konkurrencer, skaffe pro’s/dommere og kommentatorer for alle i miljøet.

I samarbejde med Genfofte kommune har vi de seneste par år arrangeret forskellige aktivitetsforløb. samt deltaget i alt fra Gade Idrættens Dag til Kultur og Fest dage. Vi tilrettelægger løbende arrangementer i Gentofte kommune.

Fokus på teambuilding, tillid og sjov var nøgleordene da vi leverede en sjov og anderledes aktivitet til de frivillige  hos restart lindholm.

Københavns Skiklub har de seneste par år benyttet sig af vores undervisningstilbud, til deres børn og unge i sommerperioden, så de holder sig aktive.

Vi har de seneste par år leveret undervisning, workshops samt pro show til Street City til Roskilde Festival. Kom ned og hver med til vores workshops!

 

Ofte Stillede Spørgsmål

L.O.W har efterhånden været igang i mange år og har rigtig rigtig mange events og workshops bag os. Vi har samlet alle de ofte spurgte spørgsmål, inklusiv nogen vi selv mener kan være relevante.

Hvis ikke du finder svar på dit spørgsmål her, er du selvfølgelig altid velkommen til at skrive eller ringe til os. Vi vil meget gerne være behjælpelige og ingen spørgsmål er dumme.

Hvor mange kan deltage til jeres arrangementer?

Mængden af deltagere afhænger meget af de enkelte arrangementer og hvor meget udstyr vi skal levere selv og have med.
Vi har låneudstyr inklusiv beskyttelse liggende, så kontakt os angiv hvor mange vi regner med at deltage og vi finder ud af det 🙂

Hvor afholdes det?
Alt afhængigt af hvilken form for arrangement vi afholder. Typisk kommer vi ud til skoler og institutioner for at introducere de unge til hvordan de kan bruge deres lokale miljø til at skate i. Til firmaarrangementer og teambuilding har vi flere forskellige lokaliteter i København både ude og indendørs afhængigt af vejr og sæsonen.
Kan man låne udstyr?
Selvfølgelig kan man det! Vi har ca rulleskøjters og beskyttelse til 60-80 mennesker.
Er det kun i København?
Nej! Vi kan leverer i hele Danmark og har allerede mange events og workshops på Fyn og i Jylland. Der må dog påregnes transport / bro oven i prisen.
Kan alle være med?
JA! Hos os er ALLE velkomne uanset alder, køn eller niveau. Vi fokuserer altid på at have alle med til vores arrangementer og vores instruktører er super gode til at tage sig af alle!
Vi er da for gamle til at skate
Den har vi hørt før, men den holder altså ikke! Det bliver man aldrig! Vores oplevelse af at folk ryger lige tilbage til barndommen har et par forrygende timer på hjul.

Vil du i kontakt med os?

Send os en besked med dit spørgsmål og tanker. Vi lover at svare tilbage hurtigst muligt! Vi glæder os til at høre fra dig!

<script type=”text/javascript”>
_linkedin_data_partner_id = “203617”;
</script><script type=”text/javascript”>
(function(){var s = document.getElementsByTagName(“script”)[0];
var b = document.createElement(“script”);
b.type = “text/javascript”;b.async = true;
b.src = “https://snap.licdn.com/li.lms-analytics/insight.min.js”;
s.parentNode.insertBefore(b, s);})();
</script>
<noscript>
<img height=”1″ width=”1″ style=”display:none;” alt=”” src=”https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=203617&fmt=gif” />
</noscript>