fbpx

Institution

Teambuilding – Workshop – Event

Vi tilbyder aktivitetsforløb på hjul, der kan aktivere og udfordrer alle. Står du som kommune, virksomhed eller institution og søger et anderledes lærende forløb? Garanti for sved på panden, professionel undervisning og masser af sjov.

L.O.W Academy for alle

Vi arbejder overalt i Danmark – og er derfor meget fleksibel med lokation. Med vores store erfaring indenfor både børn og voksne kan i trygt lægge jeres arrangement i vores hænder. Vi ved hvad der virker, og hvordan vi skræddersyr det bedste forløb til jer. Vi medbringer dygtige instruktører, ramper, udstyr og rekvisitter. Vi rydder naturligvis op når aktiviteterne er færdige.

Vi tilbyder flere løsninger

Event

Oplev Danmarks bedste instruktører afholde show eller lad os arrangere en konkurrence hvor alle er velkomne uanset hvilke hjul de kører på. Hos L.O.W kan vi tilbyde mange forskellige events. Vi har bred erfaring i bl.a. skateshows, konkurrencer og afholdelse af skatecamps. Vi sørger for al planlægning, udstyr, mobile ramper og sikkerhed.

Workshop

Vi er eksperter i at afholde aktivitetsforløb i samarbejde med kommuner og institutioner. Vi skræddersyr forløb så de passer præcis til jeres ønsker og behov og vi kan leverer workshops og forløb i alle størrelser. Vores dygtige instruktørteam har mange års erfaring og har passion for at undervise. Vi er altid nærværende og professionelle med fokus på den enkelte deltagers behov.

Teambuilding

Få det bedste ud af dit team med en workshop, der skaber god dynamik. Sammenholdet på en arbejdsplads bliver næret af teambuilding og aktiviteter, der styrker virksomhedens fælles mål og ambitioner. Vores workshops er altid kombineret med et specifikt læringsfokus og masser af sjov. Vi har rulleskøjter, skateboards og løbehjul, som vi udlåner – inklusiv sikkerhedsudstyr. Vi dækker hele landet med vores service.

Foredrag med Jacob Juul

Lad jeres børn, borgere eller elever blive inspireret af Danmarks – og et af Europas største skatetalenter – Jacob Juul. Jacob har siden han var 12 år stået på rulleskøjter og har brugt skating, skate miljøet og ikke mindst aspekterne fra kulturen, til at komme igennem svære tider. Via skating har Jacob hjulpet sig selv og utallige andre med både fysiske og psykiske problemer til et bedre og sundere liv. Hør ham fortælle om nøglen til motivation.

Tidligere afholdte forløb og kunder

“Booked a whole class for my 5th graders, and they were thrilled!”

Very friendly and professional people. Booked a whole class for my 5th graders, and they were thrilled! If you or your friends want to do something down to earth, L.O.W Skate Academy is very nice. Different and awesome way to spend your day. The trainers were very educational and pedagogical. Will be booking a second school trip soon. Mårten Lundh, Lærer, 5. klasse på svensk skole.

“Super søde og dygtige undervisere, gjorde det nemt og sjovt at komme igang.”

Jeg mødte L.O.W Skate Academys skateundervisning til workshoppen i Streetcity på Roskilde Festival i både 2016 og 2017. Super søde og dygtige undervisere, som gjorde det nemt og sjovt at komme igang, på trods af, at det var 15 år siden jeg sidst havde stået på rulleskøjter. Bruger nu mine rulleskøjter dagligt. Christine Kvint – Deltager til Streetcity workshop på Roskilde festival ’16 & ’17.

“Der er ingen tvivl fra vores side om, at vi i fremtiden også gerne samarbejder med L.O.W Academy.”

Vi har igennem de seneste par år, afviklet en masse forskellige workshops og events sammen med instruktørerne fra L.O.W Skate Academy. Deres tilgang og dedikation til uanset hvilket set-up de har undervist i, har været inspirerende og upåklageligt. Deres undervisning bærer præg af professionalisme, omsorg for deltagerne og et generelt køligt overblik ift. deres workshop og venue. Der er ingen tvivl fra vores side om, at vi i fremtiden også gerne samarbejder med L.O.W Skate Academy og deres instruktører. Uffe & June – Center for Kultur og Fritid – Hvidovre Kommune

SKATING ER SJOVT FOR ALLE

Ansvarsfraskrivelse

Ved deltagelse til undervisning eller enhver anden forbindelse relateret dertil (som ved eksempelvis transport eller en workshop) bærer eleven selv det fulde ansvar og skal derfor benytte sin egen ulykkes- og ansvarsforsikring, som i tilfælde af uheld, kan dække episoden. Ved accept af denne ansvarfraskrivelse, fraskriver værge/forældre eller eleven sig ethvert ansvar for erstatning og derfor kan der ikke pålægges erstatningsansvar for virksomheden, instruktører, skateparks, producenten af udstyr eller arrangøren af et givent arrangement. Ved at du indsender tilmelding til en aktivitet under L.O.W Skate Academy ApS, accepterer du ovenstående ansvarsfraskrivelse.