fbpx

VIRKSOMHEDER

TEAMBUILDING, WORKSHOP, EVENT

Vi tilbyder aktivitetsforløb på hjul, der kan aktivere og udfordrer alle. Står du som kommune, virksomhed eller institution og søger et anderledes lærende forløb? Garanti for sved på panden, professionel undervisning og masser af sjov.

L.O.W ACADEMY FOR ALLE

Vi arbejder overalt i Danmark – og er derfor meget fleksibel med lokation. Med vores store erfaring indenfor både børn og voksne kan I trygt lægge jeres arrangement i vores hænder. Vi ved hvad der virker, og hvordan vi skræddersyr det bedste forløb til jer.
Vi medbringer dygtige instruktører, ramper, udstyr og rekvisitter. Og vi rydder naturligvis op når aktiviteterne er færdige.

VI TILBYDER FLERE LØSNINGER

EVENT

Oplev Danmarks bedste instruktører afholde show eller lad os arrangere en konkurrence hvor alle er velkomne uanset hvilke hjul du kører på. Hos L.O.W kan vi tilbyde mange forskellige events. Vi har bred erfaring i bland andet skateshows, konkurrencer og afholdelse af skatecamps. Vi sørger for al planlægning, udstyr, mobile ramper og sikkerhed.

WORKSHOP

Vi er eksperter i at afholde aktivitetsforløb i samarbejde med kommuner og institutioner. Vi skræddersyer forløb så de passer præcis til jeres ønsker og behov og vi kan leverer workshops og forløb i alle størrelser. Vores dygtige instruktørteam har mange års erfaring og er passioneret for at undervise. Vi altid nærværende og professionel med fokus på den enkelte deltagers behov.

TEAMBUILDING

Få det bedste ud af dit team med en workshop, der skaber den bedste dynamik. Sammenholdet på en arbejdsplads bliver næret af teambuilding og aktiviteter, der styrker virksomhedens fælles mål og ambitioner. Vores workshops er altid kombineret med et specifik læringsfokus og masser af sjov. Vi har rulleskøjter, skateboard og løbehjul, som man kan låne –  inklusiv sikkerhedsudstyr. Vi dækker hele landet med vores service og teambuilding.

FOREDRAG MED JACOB JUUL

Lad jeres børn, borgere eller elever blive inspireret af Danmarks og et af Europas største skatetalenter – Jacob Juul. Jacob har siden han var 12 år stået på rulleskøjter og har brugt skating, skate miljøet og ikke mindst aspekterne fra kulturen, til at komme igennem svære tider. Via skate har Jacob hjulpet sig selv og utallige andre med både fysiske og psykiske problemer til et bedre og sundere liv. Hør ham fortælle om nøglen til motivation.

TIDLIGERE AFHOLDTE FORLØB & KUNDER

%

SAMARBEJDE

%

UDFORDRENDE

%

AKTIVT

%

SJOVT

Vi kan blive ved men hør istedet hvad vores tidligere DELTAGERE fortæller

"Der er ingen tvivl fra vores side om at, vi i fremtiden også gerne samarbejder med L.O.W Academy.

Vi har igennem de seneste par år, afviklet en masse forskellige workshops og events sammen med instruktørerne  fra L.O.W Academy. Deres tilgang og dedikation til uanset hvilket set-up de har undervist i, har været inspirerende og upåklageligt. Deres undervisning bærer præg af professionalisme, omsorg for deltagerne og et generelt et køligt overblik ift. til deres workshop og venue. Der er ingen tvivl fra vores side om at, vi i fremtiden også gerne samarbejder med L.O.W Academy og deres instruktører. Uffe & June – Center for kultur og Fritid – Hvidovre Kommune

"Super søde og dygtige undervisere, gjorde det nemt og sjovt at komme igang,"

Mødte L.O.W Academys skateundervisning til workshoppen i streetcity på Roskilde festival både i 2016 og 2017. Super søde og dygtige undervisere, gjorde det nemt og sjovt at komme igang, på trods af at det var 15 år siden jeg sidst havde stået på rulleskøjter. Bruger nu mine rulleskøjter dagligt. 😊 Christine Kvint – Deltager street city workshop på Roskilde festival 2016 og 2017

"Booked a whole class with my 5th graders, and they were thrilled!"

Very friendly and professional people. Booked a whole class with my 5th graders, and they were thrilled!! If you or your friends want to do something and down to earth nice. different this is a awesome way to spend your day. The trainers – very educational nice. Will be booking a second school trip soon. Mårten Lundh Lærer, 5 klasse på svensk skole

SKATE ER SJOVT FOR ALLE OG TIL ALLE

VI SØRGER FOR ALT

Vi skræddersyr forløb så de passer præcis til jeres ønsker og behov og vi kan levere workshops og forløb i alle størrelser.

Vi har massere af rulleskøjter, skateboard og løbehjul som man kan låne til vores events inklusiv sikkerhedsudstyr. Vi har et stort udvalg af mobile ramper, rails etc, som vi kan medbringe.

Skating er sundt for hele kroppen. Vores undervisning lægger vægt på hvordan skating kan bruges som et alternativ til andre fysiske aktiviteter.

Vi er lige her

Har du spørgsmål, eller skal vi hjælpe dig i gang med dit event?