fbpx

Tilbud til virksomheder

Vi har mange års erfaring med at afholde forskellige aktivitetsforløb for skoler, institutioner og kommuner. Vores fokus er altid nærværende og professionel skateundervisning med plads til alle.

 

Kontakt os

Professionel Skateskole siden 2013

Siden 2013 har vi afholdt mere end 700 events, skateworkshops og aktivitetsforløb rundt omkring i hele Danmark. Vi har haft mere end 8000 mennesker igennem vores skateundervisningsforløb og har Danmarks dygtigste instruktørteam.

Sund Fritidsaktivitet

Skating er sundt for kroppen og styrker motorikken og undervisningen danner grundlag for nye sunde fritidsaktiviteter.

Socialt Udviklende

Skating er meget mere end tricks og motion. Vi ligger vægt på hele det sociale aspekt af venskaber og kammeratskab.

Sjovt & Nemt

Vi er eksperter i at afholde aktivitetsforløb og har masser af låneudstyr og mobile ramper, som vi kan have med.

Fokus på sunde fritidsaktiviteter hos børn.

Vores fokus er at få aktiveret børn og unge igennem skating. Det er vores oplevelse, at skating ofte taler til de fleste børn og unge, og er et unikt redskab til at kommunikere med unge på, som ellers kan være svære at nå ind til. Vi bruger aktivt vores undervisning til at motivere eleverne og vi har altid den enkelte deltager i fokus. Hos os er alle velkomne.

Sundhed & Skating

Målet med vores skateundervisning og aktivitetsforløb er at få børn og unge aktiveret til en sundere livsstil. En generel udfordring i Danmark er at børn og unge ikke dyrker nok motion. Sundhedsstyrelsen anbefaler at man minimum får 1 times daglig motion. Vores skateundervisning opfylder alle kravene og meget mere til. Det er vores erfaring at de fleste af deltagerne til vores arrangementer, genfinder deres interesse for skating i fritiden, hvilket resulterer i en generel sundere levestil. Derudover stimulerer skateundervisning også kroppens motorik og balanceevne.

Sundhedsstyrrelsens anbefalinger for børn og unge (5-17 år)

  • Vær fysisk aktiv mindst 60 minutter om dagen. Aktiviteten skal være med moderat til høj intensitet og ligge ud over almindelige kortvarige dagligdagsaktiviteter. Hvis de 60 minutter deles op, skal hver aktivitet vare mindst 10 minutter.
  • Mindst 3 gange om ugen skal der indgå fysisk aktivitet med høj intensitet af mindst 30 minutters varighed for at vedligeholde eller øge konditionen og muskelstyrken. Der skal indgå aktiviteter, som øger knoglestyrken og bevægeligheden.
  • Fysisk aktivitet ud over det anbefalede vil medføre yderligere sundhedsmæssige fordele

Kilde: Sundhedsstyrrelsen

%

Får 1 times daglig motion

Kalorier forbrændes ved 2 timers skating

Verdens bedste elever

I forbindelse med “Danmarks Indsamlingen på Danmarks Radio” var vores super dygtige og søde elever på landsdækkende TV og i landets biografer, som ambassadører for “Gør en god gerning”. Vores instruktører har altid fokus på den enkelte elevs udvikling og behov. Vores mål er at skabe successoplevelser og sunde værdier hos de unge, som de kan tage med resten af livet.

Læs om vores tidligere forløb

Her kan du finde et udvalg af tidligere forløb, som vi har afholdt med forskellige skoler, institutioner og kommuner. Vi har erfaringer med events, workshops, konkurrencer, aktivitetsforløb og teambuilding.

Danmarks Bedste

Vi er Danmarks bedste til undervisning indenfor skateboard, rulleskøjte – og løbehjul, og vores instruktører er blandt de bedste i Danmark med respektive professionelle karrierer. Fælles for dem alle er at de brænder for at undervise!

  • Professionelle Instruktører
  • Over 100 års samlet skateerfaring
  • Professionelt låneudstyr og beskyttelse
  • Mobile ramper, rails og flyvehop

Skateundervisning

Skateundervisning er for alle uanset alder og niveau. Hvad enten målet er motion, tricks eller motoriske færdigheder kan skating agere værktøj og drivfaktor for fysisk aktivitet. Vi udvikler altid skræddersyede aktivitetsforløb som passer præcis til jeres behov og ønsker. Flere institutioner anvender vores aktivitetsforløb, som alternativ aflastningskanal og til at understøtte deres strategi omkring en sundere levestil i deres institution.

 8000+ Glade Deltagere

Hvidovre Kommune har igennem de seneste par år afviklet en masse forskellige workshops sammen med L.O.W. Academy. Deres tilgang og dedikation, lige meget hvilket set-up de har undervist i, har været inspirerende og upåklageligt. Deres undervisning bærer præg af stor professionalisme, omsorg for deltagerne og et generelt køligt overblik.

June Bjaarnø

Økonomichef, Kultur & Fritid, Hvidovre Kommune

Very friendly and professional people. Booked a whole class with my 5th graders, and they were thrilled! If you or your friends want to do something different this is a awesome way to spend your day. The trainers very Educational and down to earth nice! Will be booking a second school-trip soon

Marten Lundh

Folkeskolelærer, Svensk Folkeskole

Det Sjove Valg

Lad os komme ud og tage en uforpligtende snak med jer omkring hvordan vi kan sammensætte et sjovt og sundt aktivtetsforløb til jeres institution eller kommune. Vi skræddersyer altid forløbende så de passer til jeres individuelle behov og kan tilpasses jeres lokale faciliteter.