fbpx

Børnefødselsdag

Søger du et sjovt, udfordrende og en ikke mindst sund aktivitet til dit barns fødselsdag? Hold børnefødselsdag med L.O.W – Skate Academy på enten rulleskøjter, løbehjul eller skateboard.

Professionelt Skateshow

Kunne du tænke dig det vildeste skateshow til dit næste arrangement? Vi leverer skateshow med professionelle skatere fra hele verden. Perfekt til blikfang eller til anderledes aktiviteter på programmet.

Workshop

Kunne du tænke dig at have en workshop til dit næste arrangement, fest eller firma event? Vi kan levere workshops i alle størrelser og har udstyr til udlåns

Børnefødselsdag

Hold din næste børnefødselsdag sammen med L.O.W – Skate Academy. Vi inviterer til en sjov og anderledes aktivitet, på enten løbehjul, rulleskøjter eller skateboard, hvor alle kan være med. Vi har udstyr og beskyttelse til låns.

Pro Skate Show

Har du brug for blikfang til jeres festuge, arrangement, skatepark eller andet? Vi leverer det fedeste skateshow med professionelle skatere og de vildeste tricks. Vi har mange års erfaring og kan være med i alle størrelser.

Workshop

Mangler jeres klub, forening eller skatepark et arrangement til jeres medlemmer eller besøgende? Lad L.O.W – Academy arrangerer den fedeste workshop, der udfordrer på alle niveauer og inddrager de lokale forhold.

Vi Tilbyder

Vi har mange års erfaring med udarbejdelse af forskellige spændende og udfordrende aktivitetsforløb for unge i alle niveauer. Vi er eksperter i at skabe connection hos de unge og ligger vægt på aktivering samt indragelse hos de unge. Vi har igennem flere af vores forskellige samarbejdsaftaler, haft stor succes med aktivering af unge, som normalt har været svære at komme igennem til.

Vi tror på at igennem nærværende undervisning at vi kan få skabt succesoplevelser for børn og unge, derved skabe et sundt forhold til sport og ikke mindst en sund og alternativ sportsgren.

Er i træt af de klassiske teambuildings muligheder og kunne det være fedt at få smidt jeres team tilbage til barndommens gade? Lad L.O.W - Academy arrangere jeres næste teambuildingsforløb og bliv udfordret 360 grader, både personligt og som et team.

Vi har afholdt flere forskellige typer arrangementer af forskellige størrelser og karakter og er eksperter i at tilpasse hver enkelt forløb, så det passer til jeres ønsker og niveau. Uanset om i er garvede eller helt nybegyndere sørger vores instruktører for at i bliver trygge på hjul og ikke mindst bliver klar til en sjov og anderledes dag.

Har i nogle specielle ønsker, krav eller rammer til jeres arrangementer er i selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os, for at høre mere. 

Hvad enten om det er et enkelt stående arrangement eller en række af workshops der skal understøtte et arrangment eller projekt i kommunen, er vi klar. Vi kan levere alt fra Professionelt skateshow, til mobile skatebaner, workshops låneudstyr og meget mere.

Vi har erfaring med flere forskellige målgrupper og formål. Har i et specielt ønske til hvad vi skal løse for jer? 

Så ring endeligt til os og fortæl os mere om jeres ønsker. Vi kommer også gerne ud til en uforpligtende samtale.

  • Rulleskøjter 100% 100%
  • Skateboard 90% 90%
  • Løbehjul 80% 80%

Sådan fungerer det

Valg af forløb

I kan vælge mellem et af vores populære forløb eller vi kan tilrettelægge et forløb, således at det matcher jeres organisation.

Klar til start

Vi sørger altid for det hele til vores undervisning. Vi medbringer udstyr og beskyttelse og kan efter aftale opsætte mindre skatebaner, så det hele spiller fra start af.

Tilpasning

Vi tilpasser os altid løbende jeres niveau, temperament og ønsker og vores fokus er altid at have alle med i undervisningen. Vi har erfaringer med alle størrelser og ønsker.

Cases

I samarbejde med Christianitterne fra Fredens Havn, hjalp L.O.W – Academy med afholdelsen af en række Roller Disco arrangementer. Formålet var at indsamle penge til oprydning, samt restaurering af Fredens Havn. Vi leverede workshops samt udlejning af rulleskøjter og udstyr. Christiania

Workshop og Udlejning, Roller Disco, 2016

Vi har flere gange leveret forskellige former for workshops og event i samarbejde med SkatePro og deres butik på Østerfælled Torv. På torvet har vi flere gange afholdt workshops og konkurrencer for alle der skulle have lyst til at prøve kræfter med rulleskøjter. Formålet var at skabe blikfang foran deres butik. SkatePro

Skateshow & Workshop, Øster Fælled Torv 2016

I forbindelse med åbningen af den nye skatepark i Brande, var vores instruktører over og leverer workshop for byens borgerer og parkens brugere. I samarbejde med skateparken udarbejde vi et sjovt forløb, som udfordrede alle og gav blod på tanden, til deres nye lækre skatepark. Brande SkatePark

Workshop & Undervisning, , Rulleskøjteworkshop, 2017

I forbindelse med kultur og festdage i Gentofte Kommune, skulle L.O.W – Academy afholde gratis workshops for byens borgerer. Formålet var at sætte fokus på nogle af de aktivteter der er tilgængeligt i kommunen, samt skabe fokus på sunde aktivitetstilbud. Gentofte Kommune

Workshop og undervisning, Kultur & Festdage 2017

I samarbejde med Kultur Og Fritid i Hvidovre Kommune har L.O.W – Academy været med til at afholde Street Lab for Hvidovre kommunes borgere. Street Lab er et tilbud til børn og unge med fokus på alternative fritidsaktiviteter der. Hvidovre Kommune

Workshop & Undervisning, , Street Lab, 2017

Som et ekstra tilbud til brugerene i Københavns ski klub, har vi de seneste år leveret sommerworkshops for deres elever. Vores workshops fungerer som et ekstra alternativ om sommeren, når sæsonen for ski er lav. Københavns Skiklub

Workshop og undervisning, 2015- 2017

For de frivillige i Restart Lindholm arrangerede vi en sjov og anderledes dag med fokus på teambuilding, samarbejde og ikke mindst at de unge fik en sjov dag sammen. Restart Lindholm

Workshop & Teambuilding, , 2016

I samarbejde med Glostrup Kommune har L.O.W – Skate Academy afholdt sommer skatecamp for Glostrups børn og unge. En uge med intens undervisning og ikke mindst en masse sjove og gode oplevelser.

Glostrup Kommune

Sommer Skateskole, , 2016, 2017

Som en del af “Steet City” på Roskilde festival, har vi i de seneste par år leveret workshops til festivalen og arrangeret forskellige konkurrencer, shows og undervisningsforløb. Roskilde Festival

Workshop og undervisning, 2015- 2017

Vi har de seneste par år haft en tæt samarbejde med Gentofte Kommune hvor vi i flere forskellige sammenhæng har leveret undervisnings, skateworkshops og skateshow. Vi er en del af “Kom og hver med”.

Gentofte Kommune

Workshop og undervisning, 2015- 2017