fbpx

Priser og pakkeløsninger

TIDLIGERE AFHOLDTE FORLØB & KUNDER

“Vi har igennem de seneste par år, afviklet en masse forskellige workshops og events sammen med instruktørerne  fra L.O.W Academy. Deres tilgang og dedikation til uanset hvilket set-up de har undervist i, har været inspirerende og upåklageligt. Deres undervisning bærer præg af professionalisme, omsorg for deltagerne og et generelt et køligt overblik ift. til deres workshop og venue. Der er ingen tvivl fra vores side om at, vi i fremtiden også gerne samarbejder med L.O.W Academy og deres instruktører.”

Uffe & June

Center for kultur og Fritid, Hvidovre Kommune

L.O.W Skate Academy – Skandinaviens største skateskole

Referencer

I samarbejde med Genfofte kommune har vi igennem en årrække arrangeret forskellige aktivitetsforløb samt været fast leverandør af alt fra Gadeidrættens Dag til Kultur og Fest dage. Vi tilrettelægger løbende arrangementer i Gentofte.

I samarbejde med R-A-D har vi de seneste år bidraget med alt fra workshops og events til at dømme konkurrencer, kommentatorer. Vi elsker RAD og støtter dem alt hvad vi kan! Alle der kæmper for Dansk skatemiljø fortjener thumbs up!

I samarbejde med Hvidovre kommune har vi bl.a. arrangeret flere forskellige aktivitetsforløb for unge i kommunen, workshops, events og frie arrangementer som afholdes lokalt til stor glæde for deltagerene.

I samarbejde med Katrinedalsskolen opsatte vi et undervisningforløb for deres elever, som udfordrede alle. Samtidig hjalp vi skolen med valg af udstyr, samt gav råd og vejledning i undervisningsform og typer af udstyr og vedligholdelse.

I samarbejde med Glostrup Kommune har vi de sidste 3 år afholdt skate sommerskole, undervisningsforløb i forbindelse med skoler, frie arrangementer samt planlægning og eksekvering af deres kultur og fritidsaktiviteter. 

Teambuildingforløb i forbindelse med personalearrangement for medarbejdere på CBS. Et super sjovt og udfordrende forløb, som flyttede grænser og bragte deltagerne tættere sammen.

Du skal ikke være genert!

Fandt du ikke det du søgte? Tryk på knappen her for at komme i kontakt med os!
Vi glæder os til at høre fra dig!