fbpx

Professionel skatefilm

Vores videograf tilbyder at lave skateedits med dig eller dit barn. Skateedits er den perfekte fødselsdagsgave, konfirmationsgave eller til dig, som gerne vil se dine eller dit barns fremskridt

Kontakt os

Hvad har Julius produceret?

48-timers Festival

Film med Luka Wiingaard

Jacob Juul @ L.O.W Skatepark

Film med Jacob Juul

Introduktionstilbud: 995,- kr.*

Et skateedit består af en dags optagelser og en dags redigering. Specialedits som fødelsdage eller lign. vil tilføje merpris.
Normalpris pr. skateedit: 1495,- kr.

*tilbudet er gældende fra 02.05.18 til 31.08.2018

Professionel fotograf og videograf

Julius er vores fotograf og videomand. Han er sød, imødekommende og klar til arbejde med din idé til en skatefilm eller hjælpe dig med at udforme en. Med sit professionelle udstyr fanger han dine gyldne momenter og skaber en fantastisk stemning.

Planlægning

Vi planlægger i samarbejde med dig, hvad du kunne tænke dig ifht. længde og stemning. Skal den være actionpræget eller hyggelig? Du bestemmer!

Optagelser

Så er det tid til at vise dine færdigheder. Vi filmer dig eller dit barn i din lokale skatepark, som vi har aftalt og planlagt på forhånd.

Du får filmen

Din film bliver klippet og redigeret professionelt. Du får tilsendt filen via. mail, hvor du kan downloade den. Du kan herefter poste den på Facebook, Youtube eller Instagram.

Filmproduktion og skateedits