fbpx

Alternative Events For Alle

Prøv kræfter med vores Teambuildingsforløb, som der sjov og anderledes udfordrer alle, – uanset alder og niveau! Vi er eksperter i at skabe alternative events hvor alle kan være med og bliver udfordret.

 

‘Vi tilbyder et super sundt og sjovt aktivitets arrangement, hvor der vil blive prøvet kræfter med en alternativ sportsgren. Sporten giver mulighed for at overskride kroppens fysiske grænser, udholdenhed og ydeevne. Jacob Juul som er professionel inlineskater vil som jeres instruktør, hjælpe jer j til at blive sikre på et par rulleskøjter.

Her er et udkast af mine mange kompetencer som jeg har tilegnet mig igennem utallige rejser. Jeg har rejst rundt i Amerika, hele Europa og har haft anderkendelsen på den internationale skate-scene. Min karrierer har budt på flere top præstationer ved internationale konkurrencer og en titel som verdensmester.

Igennem mine rejser, har jeg tilegnet mig en evne, til at forstå mennesker og få dem til at samarbejde. Jeg har en coachende og forstående tilgang til indlæring og undervisning, da inlineskating altid har været en del af mig.

Jeg har følgende forslag til øvelser, der gradvist vil udvikle jeres evner på et par rulleskøjter og evner til at samarbejde:

• Dagen vil forløbe af 6 – 8 forskellige øvelser. De vil bestå af udvikling, hurtige forbedringer, udfordring, konkurrencer, samarbejde. Nogle af øvelserne vil være fx. slalom, forhindringsbaner og andre sjove aktiviteter. Her vil i blive delt op i par eller grupper, som sammen skal hjælpes ad for at gennemføre øvelserne.

• Der vil løbende være gode råd fra underviser og bedømmelse af imponerende præstation, samt plan for videre udvikling.

Finalen

Hvis deltagerne har mere energi, bliver de delt op i 2 hold og vi afholder et brag af en Roller-fodboldskonkurrence. Det er en stor undergrundsport, som er en forholdsvis ny anerkendt sport, især i Frankrig. Dette har været super populært til de mange arrangementer vi har afholdt og super til alternative events.

 

Alternativt kan jeg tilbyde et udvidet forløb,  udviklet af en ung og erfaren, frisk yogainstruktør. Hun vil introducere jer gennem en virkelig effektiv yogasession til afslappende øvelser.

 

Se hvad vi kan tilbyde her: