fbpx

Professionel & Nærværende Skateundervisning

Danmarks bedste elever og rollemodeller

Workshops til skoler & institutioner

7 Marts 2017

Danmarks bedste og sejeste rollemodeller

Vores super dygtige elever fra vores Inline-skateundervisning er ikke kun dygtige til at skate, men også Danmarks bedste rollemodeller.

I forbindelse med DR’s Danmarksindsamling, er vores super søde elever blevet optaget til vores undervisning. L.O.W – Academy fokuserer ikke kun på vores elevers udvikling på hjul. Vi ligger utroligt meget vægt på det sociale og det at skabe venskaber. Mange af vores elever er blevet nære venner, og skate sammen altid. Vores elever er knald gode til at hjælpe og støtte hinanden under træningen.

Vi ser så stolte over at vores elever er kommet med og bliver vist på landsdækkende TV og i alle landets biografer. Lidt kendte har de jo lov til at være 😉

Se klippet her. (Artiklen fortsætter under billedet) Kom ind til DR’s indsamlingen her

Fokusområder for undervisningen

For os at det kæmpe stort at vores elever bliver anerkendt på denne måde for deres personlighed. Det at være gode rollemodeller gavner hele skatemiljøet, som er det vi kæmper så hårdt for hver evigt eneste dag!  Netop det at være en god rollemodel, er et af grundlagende for hele L.O.W – Academy, da ønsket var at gengive de mange gode oplevelser miljøet har givet.

Ligeså bekræftende er det for os, at se vores hårde arbejde betaler sig. Skating og vores børn fortjener alt den opmærksomhed de kan få og vi håber at vi kan inspirerer andre til at følge trop.

Vi har igennem de seneste par år udarbejdet mange forløb for døgninstitutioner og specielskoler, med koncentrationsbesværet unge med stor succes. Det fantastiske med skating er det taler til de fleste unge. Der så mange spændende aspekter og så afviger det tilpas fra det etableret “sport udvalg”, til at det er interesant.

Vil du vide mere om hvad vi kan tilbyde skoler, virksomheder og institutioner, så klik her:

Endnu engang stort tillykke til Danmarks dygtigste og sejeste elever!

Vi er stolte af at have jer på holdet!

Vil du have vores nyheder leveret direkte til din inbox?

Undervisning

Nærværende skateundervisning med fokus på dine mål.

HOLDUNDERVISNING

Mød nye venner med samme interesser som dig til vores ugentlige holdundervisning.

Skoler & Institutioner

Lad os besøge jeres skole eller institution og lave skateundervisning