L.O.W Academy

Hvad er L.O.W Academy (konceptet)?

L.O.W Academy står for Life on Wheels Academy. Navnet dækker over et ønske om at invitere langt flere ind i skatingmiljøet, så de kan opleve “livet på hjul”, og en passion for at skabe langt bedre forhold for de danske skatere. Uanset om de står på løbehjul, rulleskøjter eller skateboard.

Som en del af konceptet har vi en skateskole og tilbyder events, workshops, privatundervisning, trænerkurser m.m. Her fokuserer vi på både sociale færdigheder og individuelle behov.

I dag er vi Danmarks største skateskole for alle hjul.

Hvordan startede L.O.W Academy?

L.O.W Academy er stiftet af Jacob Juul, som igennem flere år har været blandt Danmarks bedste inlineskatere. Han havde et ønske om at give sin passion for skating videre til den næste generation, og derfor startede han i 2014 skateskolen Inline-Skateundervsining.

Skolen startede ganske småt med en håndfuld elever, som Jacob hver uge underviste i at stå på rulleskøjter, samtidig med at han stadig arbejdede i den lokale skateshop. Med tiden kom der flere hold, instruktører og skategrene til, og i 2018 blev Inline-Skateundervsining til L.O.W Academy, som nu underviser i både løbehjul, rulleskøjter og skateboard.

Skateskolen

Hvad er konceptet bag skateskolen?

Da vi ønsker at udbrede “livet på hjul”, fokuserer vores undervisning på at lære børn, unge og voksne, hvordan man er “skater”.

Målet er at gøre vores elever i stand til at kunne skate både i og udenfor skateparkerne, så de kan få glæde af den frihed til at dyrke sin sport nærmest overalt, som skating giver. Det kræver, at man er i stand til at tilpasse sig forholdene, og træningens indhold og lokation varierer derfor alt efter vejr og sæson – præcis som virkeligheden er for en rutineret skater.

Hvor og hvordan foregår undervisningen?

Undervisningen foregår hovedsageligt i skateparker rundt omkring i landet. Her underviser vi begynderne i at komme i gang med at køre rundt i skateparken og udfordrer de øvede til at udfolde deres potentiale.

Undervisningen foregår som holdundervisning, og holdene varierer i størrelse afhængigt af deltagernes alder og niveau.

Vores instruktører fokuserer på både at skabe personlig udviking og et stærkt læringsfællesskab eleverne imellem. Det betyder blandt andet, at eleverne i lige så høj grad lærer af hinanden, som de lærer af instruktøren. For skatingmiljøet er bygget på, at man deler erfaringer og spørger hinanden til råds.

Hvad underviser I i (skategrene)?

Vi underviser i løbehjul, rulleskøjter (inline såvel som side-by-side) og skateboard.

Hvilke aldre underviser I?

Vi underviser både børn (5-7), unge (8-15) og voksne (18+), og vi bestræber os på at have hold inden for alle skategrene og aldersgrupper.

Hvad kan jeg lære som begyndende skater/blader/rider?

Er du lige begyndt at sætte dine fødder i skateparken, fokuserer vi blandt andet på at lære dig følgende: At orientere dig i skateparken, at stå sikkert på dit board, dit deck eller dine skøjter, at falde rigtigt og at køre ned af skateparkens mindre ramper.

Hvad kan jeg lære som let øvet skater/blader/rider?

Kan du allerede stå sikkert på dit board, dit deck eller dine skøjter, fokuserer vi blandt andet på at lære dig følgende: At køre med høj fart, at køre ubesværet op og ned fra skateparkens mindre ramper og at kunne lave de første tricks.

Hvad kan jeg lære som øvet skater/blader/rider?

Hvis du allerede kan køre ubesværet og med høj fart igennem skateparken og derudover har lært de grundlæggende tricks, fokuserer vi blandt andet på at lære dig følgende: At benytte de sværeste ramper/forhindringer i skateparken, at lave avancerede tricks og at kunne køre linjer hvor du bygger trick på trick.

Kan jeg komme forbi og prøve undervisningen af?

Det kan du i hvert fald. Du skal blot skrive dig op til en prøvetime.

Udlåner i udstyr til prøvetimer og undervisningen generelt?

Helt sikkert. Du skal blot krydse det ønskede udstyr af, når du skriver dig op til en prøvetime. Ønsker du efterfølgende at blive medlem hos os, kan du fortsætte med at låne det, indtil du på et tidspunkt formentlig køber dit eget.

Hvor kan jeg se jeres undervisningstider og -steder?

Ønsker du at vide, hvor vi træner for tiden, kan du enten skrive os en mail på info@lowacademy.dk eller give os et kald på 42 46 90 40.

Grunden til, at vi ikke har træningstider og -steder liggende her på siden, er, at vi løbende udvider med nye hold, og at vi har som mål at flytte vores undervisning rundt imellem forskellige skateparker med jævne mellemrum. For på den måde får vores elever muligheden for at opleve “livet på hjul”.

Hvad gør I over vinteren og ved regn?

I udendørssæsonen (1. april til 31. septemper) rykker vi ved regn undervisningen til de nærmeste overdækkede skatefaciliteter. I indendørssæsonen (1. oktober til 31. marts) foregår vores undervisning omkring overdækkede skatefaciliteter, men vi er udenfor i tilfælde af godt vejr.

Hvordan tilmelder jeg mig undervisningen?

Hvis du har været til en prøvetime og ønsker at starte til undervisningen, skal du købe et medlemsskab hos os. Du kan klikke her for at komme til tilmeldingssiden.

Tilbyder I også privatundervisning?

Ja, det gør vi i hvert fald. Du kan få et uforpligtende tilbud ved at skrive dig op her.

Medlemskab

Hvordan køber jeg et medlemskab?

Du køber et medlemskab ved at besøge siden her.

Hvordan fungerer medlemskabet - kort fortalt?

Et medlemskab hos L.O.W Academy er et månedligt, forudbetalt abonnement på undervisning på vores skateskole. Prisen på medlemskabet afhænger af, hvor meget undervisning man ønsker om måneden.

Er medlemskabet et abonnement eller en klippekort?

Medlemskabet er et månedligt, forudbetalt abonnement.

Kan jeg få rabat på mit medlemskab?

Vi tilbyder som udgangspunkt ikke rabat på vores medlemskaber. Men timeprisen bliver lavere jo flere undervisninger, du køber om måneden. Ved fire undervisninger om måneden (vores basis-medlemskab) er den for eksempel kun 87,5 kr. i timen.

Kan jeg få rabat på andre produkter fra L.O.W Academy i kraft af mit medlemskab?

Ja, alt afhængigt af dit medlemskab tilbyder vi rabatter på vores blandt andet vores webshop og skatecamps. Du kan se de gældende medlemsfordele ved at gå ind på siden her.

Hvordan holder jeg styr på, hvor meget undervisning jeg har modtaget i løbet af måneden?

Vores instruktører noterer til hver undervisning, hvem der er dukket op. Så er du er i tvivl om, hvor mange timer af dit medlemskab, du har brugt, kan du til enhver tid sende os en mail på info@lowacademy.dk.

Kan jeg gemme ubrugte timer til næste måned?

Det kan du desværre ikke. De timer, du hver måned køber igennem dit medlemskab, er kun gældende for den pågældende måned. Glemte eller missede undervisningsgange kan altså ikke overføres til måneden efter. Dette skyldes blandt andet, at vi udarbejder vagtplaner for vores instruktører på baggrund af medlemskaberne.

Kan jeg ændre mit medlemskab til et med flere eller færre timer?

Det kan du selvfølgelig. Ønsker du at skifte til et medlemskab med flere undervisningstimer, kan dette ske efter aftale i den pågældende måned. Ønsker du at skifte til et medlemskab med færre undervisningstimer, kan dette ske den efterfølgende måned. Du skal blot sende en mail til info@lowacademy.dk, hvor du skriver, hvilket medlemskab du ønsker at blive op- eller nedgraderet til.

OBS: Vær opmærksom på, at vi skal have besked om nedgraderingen senest syv dage før påbegyndelsen af den måned, hvor nedgraderingen skal træde i kraft. Ellers kan vi ikke garantere, at vi kan nå at ændre medlemskabet.

Kan jeg sætte mit medlemskab på pause?

Ja, det kan du. Du skal blot sende os en mail på info@lowacademy.dk.

Ønsker du at holde en pause fra dit medlemskab, kan dette ske fra den 1. i den efterfølgende måned. Pausen skal dog være meldt ud senest syv dage inden, pausen skal påbegyndes. Ellers kan vi ikke garantere, at vi kan nå at sætte medlemskabet i bero.

Pausen kan tidligst starte den 1. i den efterfølgende måned. Den skal minimum vare en måned og kan maksimalt vare seks måneder.

Ved pauser på mere end tre måneder kræves et depositum på en måneds medlemskab. På den måde sikrer vi os, at du uproblematisk kan gå i gang med din træning igen, så snart pausen er slut.

OBS: Eventuelle medlemsfordele inkluderet i dit medlemskab er ikke gældende i den periode, hvor pausen løber.

Hvordan afmelder jeg mit medlemskab?

Du afmelder dit medlesskab ved at skrive en mail til info@lowacademy.dk. Mailen skal indeholde følgende informationer:

1. Elevens fulde navn
2. Hvornår medlemskabet ønskes stoppet

OBS: Alle vores medlemskaber har en opsigelsesperiode på løbende måned + 1 måned, da vi forbereder hold, vagtplaner, gæsteinstruktører m.m. en måned frem.

Har I en opsigelsesperiode?

Ja, vi har en opsigelsesperiode på løbende måned + 1 måned. Grunden til, at vi har en opsigelsesperiode, er, at den sikrer vores elever og instruktører. Eleverne vil ikke pludselig opleve, at deres hold er blevet væsentligt mindre eller må lukke, og instruktørerne er sikret, at deres hold ikke lukker fra den ene dag til den anden.

Kan jeg starte mit medlemskab med det samme, eller skal jeg vente til et bestemt tidspunkt?

Du kan selv vælge, hvornår dit medlemskab skal starte.

Hvordan foregår betalingen, hvis jeg ønsker at starte midt i en måned?

Ønsker du blive medlem af L.O.W Academy midt i eller mod slutningen af en måned, vil prisen den første måned afhænge af, hvor mange uger, der er tilbage af måneden. Køber du for eksempel et medlemskab med 8 timers undervisning, og der er to uger tilbage af måneden, vil vi hæve for 4 timers undervisning, da dette svarer til en undervisningsgang per uge. Prisen beregnes på baggrund af timeprisen for det valgte medlemskab.

Hvad er baggrunden for jeres priser?

Vi går op i at uddanne alle vores instruktører, så de kan give dig en langt bedre rådgivning end de mange af de u-uddannede undervisere, der findes inden for skatemiljøet. Vores instruktører underviser ikke for sjov eller er frivillige, men er lønnede, får dækket deres transportomkostninger og sikres mod arbejdsskader gennem vores forsikring. Det gør vi for at sikre dig, at der altid møder engagerede og motiverede trænere op.

Gennem dit medlemskab støtter du derfor op om en virksomhed, der arbejder for, at det skal være muligt at leve af at være skater. Ligesom du støtter op om en virksomhed, der ikke benytter sig af gratis, sort eller dårligt lønnet arbejdskraft, selvom det ofte er tilfældet i skatemiljøet.

Holdundervisning

Skal man bære beskyttelse for at deltage i undervisningen?

Da det er ens egen forsikring, der skal dække i tilfælde af uheld (se vores ansvarsfraskrivelse), er det i sidste ende op til dig selv. Vi anbefaler dog kraftigt til, at du altid anvender beskyttelsesudstyr – herunder hjelm – til al undervisning og alle arrangementer, vi afholder, da skating er en ekstremsport.

Hvordan får jeg at vide, hvor og hvornår der er undervisning?

Som medlem af L.O.W Academy har du adgang til din egen undervisningskalender. Her kan du se træningstiderne for alle de hold, du er skrevet op til, og hvor træningen vil finde sted de enkelte dage. I kalenderen fremgår det også, hvem der træner de enkelt hold den pågældende uge.

Hvad sker der i tilfælde af regn?

I udendørssæsonen (1. april til 31. september) træner vi i mange forskellige skateparks, hvor der ikke nødvendigvis er indendørsfaciliteter i nærheden. I denne periode holder vi derfor øje med, hvordan vejret udvikler sig i løbet af dagen.

I tilfælde af regn rykker vi undervisningen til de nærmest overdækkede skatefaciliteter. Hvis undervisnigen flyttes, melder vi det ud via SMS senest to timer før undervisningsstart.

Hvornår og hvordan vurderer I, om undervisningen skal rykkes i tilfælde af regn eller lignende?

Vi bestræber os på at melde ud i så god tid som muligt, at undervisningen flyttes. For vi ved, at det kan være en logistisk udfordring, når undervisningen rykker fra den planlagte lokation.

Af samme grund er vi også påpasselige med at flytte vores undervisning unødigt, og derfor venter vi op til to timer før undervisningsstart med at flytte et hold. Udmeldingstidspunktet afhænger af, hvor sikre vejrudsigterne og -radaren fra DMI er på, at vejret vil være i vejen for at afholde undervisningen.

Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan nå til en undervisning?

I de fleste tilfælde tilbyder vi undervisning flere gange om ugen. Så hvis du af den ene eller anden grund ikke kan nå en undervisning, skal du blot dukke op på et af vores andre hold. 

Det er alene dit eget ansvar at få brugt de timer, som er inkluderet i dit medlemskab, og vi kompenserer derfor ikke for, at du bliver forhindret i at komme til én eller flere træningsgange – uanset årsag.

Er du forhindret i at komme til undervisning i en længere periode, kan du kontakte os på e-mail: info@lowacademy.com eller telefon 42 46 90 40 og få sat dit medlemskab på pause.

Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan deltage i undervisningen på grund af sygdom eller en skade?

Hvis du bliver syg en uge eller får en mindre skade, kommer du blot en ekstra gang en af de efterfølgende uger. 

Skulle det ske, at du bliver ramt af længerevarende sygdom eller en alvorlig skade, kan du kontakte os på e-mail: info@lowacademy.com eller telefon 42 46 90 40 og få sat dit medlemskab på pause.

Hvad gør jeg, hvis en undervisning bliver aflyst?

I tilfælde af at en undervisning bliver aflyst (for eksempel på grund af sygdom eller pludseligt opståede regnskyl), dukker du blot op på et af vores andre hold. 

Tilbyder vi kun et enkelt hold i din kommune – og har du for mange timer til, at vi kan tilbyde en erstatningsundervisning den pågældende måned – vil du blive kompenseret for den manglende undervisning i betalingen for den efterfølgende måned.

Hvad gør jeg, hvis jeg glemmer noget til en undervisning?

Du kan altid skrive til os på e-mail: info@lowacademy.com eller ringe til os på telefon 42 46 90 40 for at høre, om instruktøren har taget det glemte udstyr eller lignende med hjem. Vi anbefaler dog, at du hurtigst muligt selv tager hen til der, hvor undervisningen fandt sted, for at se om det glemte stadig ligger der.

Hvad gør jeg, hvis jeg har haft en dårlig oplevelse med undervisningen?

Skulle det ske, at du har haft en dårlig oplevelse i forbindelse med en holdundervisning, så tøv ikke med at kontakte os e-mail: info@lowacademy.com eller telefon 42 46 90 40.

Jo tidligere vi hører om en eventuel dårlig oplevelse, jo hurtigere kan vi gøre noget for at forhindre, at den opstår igen.