fbpx

Gratis Prøvetime

Har du ikke været til vores undervisning før, men kunne godt tænke dig at prøve det? Kom til gratis prøvetime og se om vores undervisning er noget for dig

Løbehjulsundervisning

Er du den vildeste scooter rider? Eller drømmer du om det? Uanset hvad er vores instruktører klar til at hjælpe dig videre eller igang. Vi har mange forskellige former for løbehjulsundervisning og workshops som kan hjælpe dig godt på vej. Vores instruktører er ikke kun de vildeste scooter riders, men brænder også for at lære fra sig! Vil du lære at lave en tail whip, bunny hop eller andet?  Så læs mere her. Vi har løbehjulsundervisning for alle niveauer.

Niveau

Uanset dit niveau, har vi plads til dig på en af vores ugentlige hold eller til privatundervisning. Hold er opdelt efter niveau og vi hjælper alle videre. Vi tager udgangspunkt i dine personlige ønsker og glæder os til at få dig tættere på dine drømme.

Socialt

Ligeså meget vi fokuserer på din personlige udvikling, koncentrerer vi os også om det sociale  aspekt af skatekulturen. Siden 2013 har vi aktivt arbejdet for bedre kameratskab, som vi var i DR med og vores løbehjulsinstruktører er rollemodeller.

Mål

Hvad vil du gerne kunne? Om dit mål er at kunne lave de vildeste tricks, brænde kalorier af, eller bare kunne tage ud på nogle sjove skateture, hjælper vi dig med at nå dine mål. Vores løbehjulsinstruktører har mange års erfaring.

Løbehjulsinstruktører

Marcus

Marcus

Løbehjulsinstruktør

Marcus har været street rider i 11 år og hans episke tricks og evige gode humør gør ham til en fantastisk instruktør. Udover hans dygtige egenskaber på hjul, er han god til at tage hånd om sine elever og lære fra sig. og Vlogger om livet som scooterkører.

Jonas

Jonas

Løbehjulsinstruktør

Jonas besidder pædagogiske egenskaber og er rigtig dygtig til at lære fra sig. Hans niveau er rigtig højt og hans hold har formået at få et stærkt fællesskab. I sin undervisning fokuserer Jonas på at få alle med og samtidig give sparring individuelt.

Kasper

Kasper

Løbehjulsinstruktørmedhjælper

Kasper er god til børn og god til løbehjulstricks. Han kan lave back og frontflip og kan inspirere dig, som er barn eller helt ung. Kasper er god til at få sine elever med på noderne og har altid en god energi samt venlighed overfor sine omgivelser.

Jan

Jan

Løbehjulsinstruktørmedhjælper

Jan har trods sin unge alder mange års erfaring på løbehjul allerede! Han er god til børn og unge og formår at vise sine elever hvordan de skal komme videre med deres træning. Jan er medhjælper til vores faste holdundervisning og er altid klar med en hjælpende hånd.

Deltagere til vores events

Afholdte Events

Velgørenheds Projekter

Hvorfor vælge os?

Fordi vi ligger liv og sjæl i vores løbehjulsundervisning og brænder for at lære fra os. Vores instruktører er super kompetente og den del af L.O.W der er vores kvalitetsstempel. Vi har nogle af Danmarks dygtigste løbehjulsriders som i mange år har haft international karrierer. Vores ønske er at leverer professionel og nærværende skateundervisning til alle uanset deres alder, ønsker eller niveau. Vil du lære at barspin, tail whip eller et grind? Så book en GRATIS prøvetime her