fbpx

Holdundervisning

Kom til holdundervisning med ligesindede og lær at blive tryg på rulleskøjter. Vi er både inde- og udendørs og har udstyr du kan låne! Alle er velkomne!

Rulleskøjteundervisning

L.O.W Skate Academy tilbyder holdundervisning for voksne, der ønsker at blive bedre til at stå på rulleskøjter.

Vi tager udgangspunkt i elevens egne udviklingsmål. Det betyder at alle niveauer er velkommen. Vi tilpasser vores skateundervisning, så alle på holdet bliver trygge og føler sig sikre på rulleskøjter eller skateboard. Vi lægger stor vægt på nærværende skateundervisning og socialt samvær.

Niveau

Uanset dit niveau, har vi plads til dig på en af vores ugentlige hold eller til privatundervisning. Holdende er opdelt efter niveau og vi hjælper alle videre, men udgangspunkt i personlige ønsker og mål

Alder & Køn

Holdundervisningen bliver inddelt i alder og der er både junior, senior, børn, mænd og kvinder, Det giver en unik mulighed for nærværende socialisering med jævnaldrene.

Mål

Hvad vil du gerne kunne? Om dit mål er at kunne lave de vildeste tricks, brænde kalorier af, eller bare kunne tage ud på nogle sjove ture, hjælper vi dig med at nå dem!

Deltagere til vores events

Afholdte Events

Velgørenheds Projekter

Rulleskøjteinstruktører

Jacob

Jacob

Sportsdirektør, alle niveauer

Jacob Juul er medstifter af L.O.W Academy og hovedunderviser på rulleskøjter. Jacob er en af verdens bedste aggressive inline-skatere. Han brænder for at lære fra sig og hans passion er vores undervisning.

Alexandru

Alexandru

Instruktør, flere niveauer

Alexandru har været instruktør hos L.O.W i flere år og er en super dygtig blader. Alexandru er fra Rumænien og derfor er undervisningen på engelsk. Alexandru formår at nedbryde barrier og kan nå helt ind til folk og få dem med på hjul.

Gaudile

Gaudile

Instruktør, slalom etc.

Gaudile er dygtig til slalom og god til at lære fra sig. Hendes pædagogiske evner og skills på rulleskøjter gør Gaudile til en formidabel underviser som formår at få alle i hendes undervisning med og hjulpet videre uanset niveau

Nicolaj

Nicolaj

Rulleskøjteinstruktørmedhjælper

Nicolaj er tidligere elev hos L.O.W og er nu blevet så dygtig, at han også arbejder og er medhjælper hos os. Han er super sød, hjælpsom og har sine tricks i orden. Nicolaj er den perfekte instruktør til dig, som skal hjælpes videre fra begynderniveau til let øvet.

Social Udvikling

Fokus på udvikling af de sociale færdigheder hos de unge, og der ligges stor vægt på at få skabt tillid, venskaber og ikke mindst succesoplevelser til alle skate-interesserede.

Professionel Undervisning

Vores instruktører er profesionelle og har mange års erfaring. Alle bliver uddannet indenfor deres respektive områder, så vi sikre kvalitet hver gang vi er ud og skate.

Alternativ Aktivering

Mange unge har svært ved at finde motivationen til at gå til fritidssport eller anden aktivitet. Vi ligger stor vægt på aktivering af de unge og det er vores erfaring at skating er en god indgangsvinkel.

Hvorfor vælge os?

Fordi vi er skandinaviens bedste inline-skateskole grundlagt af en verdens bedste aggressiveskatere. Vores instruktører er super kompetente og brænder for at leverer professionel skateundervisning til alle. Vi har lavet over 850 events og workshops med rulleskøjteundervisning. Alle med stor succes. Vores skateundervisning ligger vægt på nærværende sessions, hvor der er plads til alle uanset alder eller niveau.

Kom og skate med Danmarks dygtigste skatere og instruktører og bliv bedre på dine rulleskøjter.