fbpx

SKATE NIGHT

hver fredag for voksne (18+)

Bliv klar til Friday Night Skate (FNS) med undervisning fra L.O.W Academy

Mød en voksenelev fra L.O.W Academy

I videoen kan du møde nogle af vores voksenelever der har fået undervisning af L.O.W Academy, og høre hvor meget de har fået ud af undervisningen. De fleste af vores voksenelever er ivrige Friday Night Skate (FNS) kørere, og de får gennem et forløb hos L.O.W ekstra fart i rulleskøjterne. Vores elever er super seje, og et rigtig godt eksempel på, at det aldrig er for sent at lære og skate.

N

Bliv klar til Friday Night Skate

Friday Night Skate (FNS) starter i april 2018, så du har mulighed for at øve dine teknikker inden start
N

Sundt & Aktivt

Skating er en af de bedste måder at få trænet hele kroppen, samtidigt med at man har det sjovt.
N

Nye Venner

Vi gør rigtigt meget ud af det sociale til vores undervisning og ligger vægt på det gode kammeratskab.

SKATE NIGHT

 • SKATE NIGHT er voksenundervisning med planlagte ruter rundt om i København.
 • Forskellige temaer hver fredag.

TID & STED

 • Tidspunkt kl. 18-19 hver fredag (så du kan nå og være med til Friday Night Skate).
 • Lokation er skiftende og elever får direkte besked.

KOM OG SKATE

 • Professionelle instruktører.
 • Nærværende undervisning.
 • En unik mulighed for at udforske de mange forskellige muligheder der er med rulleskøjter.

TEMA EKSEMPLER

 • Udforsk byen på hjul
 • Bremseteknikker
 • Slalom øvelser
 • Balance øvelser
 • Fald teknikker
 • Og meget mere..

Har du ikke prøvet det før?

Du kan altid tilmelde dig en gratis prøvetime til L.O.W Academy’s SKATE NIGHT.

Professionel Skateundervisning 

Gennem de forskellige SKATE NIGHT sessions vil vi komme igennem forskellige temaer som f.eks udforsk byen på hjul, bremseteknikker, slalom øvelser, balance øvelser, fald teknikker og motoriske øvelser.

Skate night er en jam session i den forstand at der hver fredag er et tema som vi tager udgangspunkt i. Dette tema er dog ikke mere fast end at hvis der er specifikke ønsker fra eleverne. Vil du eksempelvis gerne køre med til Friday Night Skate(FNS), men føler du mangler lidt teknik og fart, så har du her hos L.O.W Academy muligheden for at få lidt undervisning og blive mere sikker på dine rulleskøjter.  

Hos L.O.W Academy har vi 100% fokus på den enkelte skaters behov og niveau, og undervisningen tager altid udgangspunkt i dette. En af hjørnestenene i vores skateundervisning er at lave undervisning i trygge rammer, som er nærværende hvor ingen bliver overset.

Mange af vores instruktører er professionelle riders og har mange års erfaring med undervisning. Vores skateundervisning bygger på et gennemtestet koncept hvor gode oplevelser, kropsbalance og sjov er i centrum, som giver eleverne succesoplevelser fra dag 1. Skateundervisningen er bygget op i steps som sikrer at alle nødvendige elementer bliver gennemgået før man rykker videre til næste niveau.

Denne systematiske opbygning i steps giver et sikkert fundament at bygge på, således at fejl og “dårlige vaner” elimineres, hvilket kommer til udtryk i det høje niveau vores elever kommer ud med. Selvom der er flere elever på et hold bliver der i den tid undervisningen står på, altid givet individuel sparring og eventuelle rettelser. Dette giver eleverne en meget hurtig læringskurve.

Vi kan også tilbyde undervisning kun for piger hvor hvor man i trygge rammer kan udfolde sig og blive bedre på sine rulleskøjter samtidig med at man har det sjovt sammen med andre piger. Vi mener at rulleskøjter er for alle og vi ser det som vores ypperste opgave at få flere til at stå på rulleskøjter og det gælder også kvinder.