fbpx

Skateboard

 

Uanset om du skal til at lære at lave en ollie, kickflip eller om du skal have finpudset din teknik, så har vi en instruktør til dig!

 

Velkommen til Skateboardakademiet

Vil du lære at stå på skateboard? Ønsker du at finpudse din teknik med lidt privatundervisning eller sparring? Vores instruktører er blandt landets bedste og brænder for at undervise og lære fra sig! Læs lidt mere om vores skateboardskole her.

Alle er velkomne

Uanset din alder, ønsker eller niveau har vi et hold og en instruktør, som står klar til at hjælpe dig imod dine mål! Vores instruktører brænder for at undervise og har mange års erfaring

Skateboard

Uanset om du står på skateboard eller longboard og om dit mål er den største rampe, eller bare cruise rundt om sommeren, har vi undervisning der hjælper dig godt på vej!

Nærværende & Professionelt

Vores instruktører har mange års erfaring og nogle af dem kører også professionelt. Fælles for dem alle er at de brænder for at lære fra sig og elsker at kunne hjælpe andre godt i gang

Skateboardinstruktører

Niclas

Niclas

Skateboardinstruktør

Niclas har stået på skateboard i over 12 år og gør sit ypperste, for at lære nye skateboardere at elske skateboarding ligeså højt som ham selv. Niclas er inde i kulturen, og vil rigtig gerne vise nye interesserede, hvorfor skateboarding er verdens fedeste sport. Han evner at få sine elevers indre drivkraft frem. 

Tobias

Tobias

Skateboardinstruktør

Tobias er vores rutineret street skater med speciale i Fliptricks. Udover hans ubesværede tilgang til sporten, er han en dygtig instruktør. Tobias ejer en fantastisk omgang tålmodig og er god til at lære fra sig. Udover at skate hver dag, giver hans energi en god dynamik til sine hold. 

Willads

Willads

Skateboardinstruktør

Willads er cool og fantastisk med et bræt under fødderne. Han er god til at lære fra sig og kan give dig et skateshow til den helt store guldmedalje. Som både street- og vertskater kan Willads udvikle dig uanset niveau. Han får alle med i undervisningen men formår også at tilpasse elevens individuele niveau.

Tristan

Tristan

Skateboardinstruktørmedhjælper

Tristan er vores altid friske skateboardinstruktørmedhjælper. Han er klar til at give dig en hånd og er god til at give dig opmærksomhed, som har brug for et ekstra skub. Han er super dygtig skater og har mange års erfaring i at lave tricks. Tristan deler gerne sin passion for skating!

Deltagere til vores events

Afholdte Events

Velgørenheds Projekter