fbpx

Gratis Prøvetime med Løbehjulsinstruktør Nils Frydendal

Vi er super stolte og glade for at kunne invitere til Gratis Prøvetime med Pro Rider Nils Frydendal som instruktør.

 

I forbindelse med Nils Frydendals opstart inviterer L.O.W – Academy til en Gratis Prøvetime til vores ugentlige Løbehjulsundervisning. Har du ikke været til vores undervisning før, så kom og prøv! Vi har undervisning året rundt samt hold der passer til alle aldre og niveauer. Vores fokus er altid at kunne levere professionel og nærværende undervisning til alle. Vi fokuserer ligeså meget på at nå dine mål, som at skabe trygge rammer for børn og unge.

Vi har efterhånden mange års erfaring med undervisning og glæder os rigtig meget til at Nils starter med hans undervisning.

Nils er en super dygtig rider med mange oplevelser på bagen. Vi glæder os til at se ham in action og se hvordan han kan hjælpe andre scooter riders på vej.

Se en video med Nils her

Alle er velkomne

Uanset din alder og niveau er du velkommen til at deltage i vores Gratis Prøvetime. Vi har flere forskellige instruktører, som kan hjælpe på alle niveauer og stilarter. Så der er rig mulighed for at gå i dybden med lige netop det trick du går og kæmper med.

Til de næste mange undervisningforløb vil vi have fornøjelsen af både Hugo Svare og Nils Frydendal, to af Danmarks bedste løbehjulskører.

Så grib chancen for denne unikke mulighed og kom til Gratis prøvetime og få en sjov og anderledes oplevelse! Du vil ikke blive skuffet!

Du kan bestille her!

Har du ikke udstyr? Så fortvivl ej!
Bare skriv hvad du mangler, når du tilmelder dig en gratis prøvetime, så tager vi det med til dig!

Står du på rulleskøjter eller skateboard? Så klik her

Med Venlig Hilsen 
L.O.W  – Academy

Skateskole

Life On Wheels skateskole. Logo til løbehjuls, rulleskøjte og skateboard undervisning