Lær holdet bedre at kende

På siden her bliver du introduceret for nogle af os, der uge efter uge er med til at drive Danmarks største skateskole for alle hjul. Du finder både os, der sidder på kontoret og svarer på dine spørgsmål, og os, der hver dag er ude i skateparkerne for at undervise.

Da L.O.W Academy er et produkt af mange menneskers dedikerede indsats, finder du nederst på siden vores Hall of Fame. Her hylder vi alle dem, der gennem årene har hjulpet os med til at nå dertil, hvor vi er i dag.

Kontoret

Jacob Juul

Jacob Juul

Sportsdirektør

Jacob er medstifter af L.O.W Academy og er en af verdens bedste aggressive inline-skatere. Jacob er ansvarlig for L.O.W Academys skateskoler, workshops og events samt undervisningsforløb. Han brænder for at lære fra sig og hans passion er vores undervisning.

Jakob Frausing

Jakob Frausing

Forretningsudvikler

Jakob arbejder bl.a. med forretningsudvikling, forecasts og rapportering, markedsføring, teknik og er stærk i den daglige administration. Han har rødder i Aggressive inline skating, uddannet økonom, og er iværksætter med flere start-ups bag sig.

Instruktører

Alexandru "Dudu"

Alexandru "Dudu"

Instruktør - Rulleskøjter

Alexandru har været instruktør hos L.O.W Skate Academy i flere år og er en super dygtig blader. Alexandru er fra Rumænien og derfor er undervisningen på engelsk. Alexandru formår at nedbryde barrier og kan nå helt ind til folk og få dem med på hjul.

Tobias

Tobias

Instruktør - Skateboard

Tobias er vores rutineret street skater med speciale i Fliptricks. Udover hans ubesværede tilgang til sporten, er han en dygtig instruktør. Tobias ejer en fantastisk omgang tålmodig og er god til at lære fra sig. Udover at skate hver dag, giver hans energi en god dynamik til sine hold.

Niclas

Niclas

Instruktør - Skateboard

Niclas har stået på skateboard i over 12 år og gør sit ypperste, for at lære nye skateboardere at elske skateboarding ligeså højt som ham selv. Niclas er inde i kulturen, og vil rigtig gerne vise nye interesserede, hvorfor skateboarding er verdens fedeste sport. Han evner at få sine elevers indre drivkraft frem.

Aslak

Hjælpeinstruktør - Løbehjul

Aslak har været rider siden han var lille og hans evige gode humør gør ham til en fantastisk instruktør. Udover hans dygtige egenskaber på hjul, er han god til at tage hånd om sine elever og lære fra sig. Aslak er dygtig og inspirerende på sit løbehjul.

Damien

Hjælpeinstruktør - Løbehjul

Damien er god til børn og god til løbehjulstricks. Han er god til street og park og kan inspirere dig, som er barn eller helt ung. Damien er god til at få sine elever med på noderne og har altid en god energi samt venlighed overfor sine omgivelser.

Lasse

Hjælpeinstruktør - Løbehjul

Lasse er trods hans unge alder, en dygtig løbehjulsinstruktør, som kan hjælpe dig videre med de basale tricks. han kan det meste – bunnyhops og tailwhips, samt en masse street-tricks. Lasse er god til at lære fra sig, og tale i øjenhøjde med sine elever.

Eventpartnere

Rasmus Holm

Rasmus Holm

DJ

Rasmus spreder god stemning uanset hvor du møder ham, hvilket afspejler hans DJ navn “God Stemning”.

Sebastian RK

Sebastian RK

DJ

Sebastian er den vildeste DJ og sørger altid for at der er opstillet udstyr, udformet playlister og musik til enhver anledning.

Camilla Juul

Camilla Juul

Yogainstruktør

Camilla er vores super søde og imødekommende Yoga instruktør, som står for bl.a. udstrækningøvelser.

Hall of Fame

Vi vil gerne sige et stort tak til de følgende mennesker. Uden jer intet L.O.W Academy:

Simon Melander, Christian Tolderlund, Daniel Voss, Alex Poppovic, Alexander Kragh, Julian Lolk, Daniel Sandin, Lucas Lundqvist, Malthe Lundqvist, Rebekka Hellstrøm, William Kaas, Heino Knudsen, Emil La Beat, Mikkel Qvist, Giovanna Ottolini, Lars Ambus, Malwina Majewska, Arturas Uvarovas, Furat Mahmoud, Sniolvur Antoniussen, Julius Sønderhave, Frederik Hansen, Jonas Ehlers Nilsson.

Og også tak til de følgende virksomheder, der har hjulpet os på vores vej:

JustcoolAskovFonden KBH+Erhvervsskolen af 2011Xenodoxia