fbpx

Hyggelige Skateboard session i Fælledparken

L.O.W Academy fokuserer altid på hyggelig og nærværende skateboard undervisning hvor alle kan få lov at være med, uanset alder eller niveau!
Dagens session i fælledparken var ingen undtagelse og vores super dygtige skateboard instruktør Morten, havde holdundervisning med vores skateboardskole.

Dagen skateboardundervisning bød på flere forskellige øvelser, her i blandt forskellige balance bevægelser. Flere af eleverne fik blod på tanden og havde pludseligt fart og udfordrende hinanden på en rigtig positiv måde.

Vores fokus er udover skateboardundervisning, ligeså meget det sociale aspekt af at være ude sammen og lære at støtte og hjælpe hinanden.

Vores super dygtige skateboard instruktør Morten, have vores skateboardhold med til undervisning i Fælledparken. Som altid var der super god stemning fra start af og heldigvis var vejret med os! Vi var nærmest alene i Fælledparken, så vi havde en unik mulighed for at få trænet ekstra svære teknikker og øvelser der kræver plads og tryghed.

Idag var det vores pigehold, som fik undervisning af Morten. Et hold hvor alle var helt nye på skateboard, men hvor alle nu køre rundt med største selvsikkerhed. Vi havde en super hyggelig dag, med tørvejr en smule solskin og ikke mindst HELE fælledparken for os selv! Morten takker mange gange for endnu en super hyggelig holdundervisning og ser allerede frem til den næste.

Vil du lære at stå på skateboard? Så klik her for at komme til vores skateskole