fbpx

Vi vil have Danmarks bedste instruktører

L.O.W – Academy brænder for altid at kunne levere den bedste undervisning og have Danmarks bedste instruktører. Derfor er vi konstant i udvikling og hele tiden på udkig efter alternativer. Vores instruktør Trine Brøns Nielsen, som har været en del af Speedskating landsholdet i flere år og udfordrede hendes kollegaer. Sammen mødte vores instruktør team op til en træning med fart over feltet.

Fra det øjeblik vi ankom, kunne vi hurtigt se at vi ikke kom langt med vores 40mm hjul. Vi blev hurtigt udstyret med de vildeste speed skates og var nu klar. Det var en sand fornøjelse at opleve landsholdet træne og specielt i den fart de havde på.

Vores instruktører fik grundig gennemgang i forskellige teknikker de bruger og fik lyn kursus i fart, fald og sving. Det er altid sjovt når to skate genre mødes og deler erfaringer. Begge har hver deres styrker og svagheder og vores oplevelse var at en kombination løste udfordringerne.

På vej til EM

Der blev trænet hårdt og ingen havde lyst til at holde pause. Der var en stemning af konkurrence og kamp under træningen, hvilket havde sine grunde. Landsholdet skulle snart til EuropaMesterskaberne i Speedskating! Super spændende og mega flot at de er kvalificerede!

Efter en hård eftermiddag i speedskatingens tegn, var L.O.W – Academy’s instruktører godt trætte. Det var nogle helt andre muskler de havde brugt og der var virkeligt blevet presset på.

Vi ønsker dem alle sammen held og lykke til EM mesterskaberne og håber på det bedste!

Endnu engang tak for en super fed oplevelse og session!
Vi skylder en den anden vej ;)!

Her er lidt billeder fra dagen.

Bedste hilsner
L.O.W – Academy

Vil du lære at stå op rulleskøjter? Så klik her!