fbpx

Aktivitetsforløb med Glostrup Ungdomsskole

I samarbejde med Glostrup ungdomsklub har vi arrangeret et aktivitetsforløb. Formålet er at skulle udfordre klubbens brugere og samtidig få skabt interesse for en sund og alternativ sportsgren.

Som et led i deres strategi for at skabe sundere alternativer til de unge og samtidigt få dem aktiveret,  har vi klargjort det fedeste forløb. Vores sportsdirektør Jacob Juul, er klar med et tæt pakket program. Programmet kommer til at inkluderer alle i undervisning og ligger vægt på flere aspekter.

Vores mange års erfaring med aktivitetsforløb for forskellige skoler, institutioner og kommuner, har gjort os til en unik samarbejdspartner. Vi har efterhånden afholdt så mange af disse aktivitetsforløb, at procedurene ligger på rygraden. Det gør at vi kan fokuserer ekstra meget på de enkelte og samtidig skabe succesoplevelser.

Sjovt undervisningsforløb

Inline-skateundervisning pakkede bilen og fik sat en række sjove undervisningsforløb op, som de unge var helt vilde med. Der var mange interesserede fremmødte som var klar på en udfordring. Interessen var der hurtigt fra de unge, både nye og som gamle. Vi havde pakket bilen, med masser af udstyr, så alle kunne låne og prøve.

Vi havde en masse gode dage sammen med de unge, som udviklede sig rigtig meget og fik rykket grænser til hver træning. Det var super fedt, at se udviklingen og interessen fra dag et.

Inline-skateundervisning ser frem til flere sjove arrangementer sammen med Glostrup Ungdomsklub som bliver gentoptaget i August / September 2016.

Som altid vil gerne sige tak for et succesfuldt samarbejde med Glostrup Ungdomscenter og alle de unge. Vi glæder os til at se jer allesammen igen til næste år, eller til et af vores mange events.

Husk at hvis du ikke kan vente til næste år, køre vores skateskole hver uge! Se mere her:

Find din lokale skatepark her, så du kan øve dig til næste gang vi ses.