fbpx

L.O.W Skatepark indvielse

28 April 2018
Skatepark Nyhed
L.O.W Skatepark ligger ved hjertet af Bolsjefabrikken på Ragnhildgade 1, 2100 København Ø. Her har L.O.W Academy bygget en skatepark ud af genbrugstræ og genbrugsrails. Gamle materialer har fået nyt liv, og alt er lavet så det kan rykkes rundt efter behov.

Alle er velkommen til at chille i skateparken, lave tricks og nyde solen

– Rune fra Urban Street Zone kom forbi og byggede en boks som aldrig set i København.
Her har du mulighed for at skate og være med til at bygge hvis du har lyst. Du kan rykke rundt på alt, og L.O.W har kontor lige ved. KBH+ i nærheden har café og opbakning fra nabolaget giver en god stemning, og et kreativt frirum med skating i fokus.

Danmarksmester og sportsdirektør Jacob Juul @ L.O.W Skatepark

Video: SonderhavePhotography – Vil du have et Skate-edit? Læs mere her

Skateparken er tiltænkt mulighed for at kunne tilpasse alle de forskellige obstacles, så de passer til alle niveauer og man kan få lov til at være kreativ. Der er f.eks. manual pads, rails, flyouts/kickers, grindboxes som kan rykkes rundt. Langs væggene er der bænke som giver siddepladser og en scene, som gør at tricks er sjovere at kigge på! Her er rig mulighed for en tur i det blå på hjul. En skatepark bygget af miljøet, til miljøet, for miljøet.

Skateparken indeholder bl.a. en kæmpe bank, med tilknyttet box på siden, en banana-ledge af dimensioner lavet af gamle rør fra fælledparken skatepark, et “funbox” parti, bestående af en bank og flyout som begge kan rykkes og en længere shotgun practise box.

Kom forbi til en session i L.O.W Skatepark, skate løs, byg rundt, kun fantasien sætter grænser for livet på hjul, skateparken har altid åben og vi er lige i nærheden.

Kæmpe stort tak til alle som har hjulpet os eller bidraget op til indvielsen af skateparken – …KBH+, Rune, Jacob, Julius, Tobias, Sebastian, Alexandru, Kasper, Claus…

– hele holdet bag L.O.W Academy!

Vil du have vores nyheder leveret direkte til din inbox?

Undervisning
Nærværende skateundervisning med fokus på dine mål.
HOLDUNDERVISNING
Mød nye venner med samme interesser som dig til vores ugentlige holdundervisning.
Skoler & Institutioner
Lad os besøge jeres skole eller institution og lave skateundervisning