Mød holdet

Personerne bag L.O.W Academy

L.O.W Academy er med tiden blevet et større foretagende, hvor flere forskellige personer spiller afgørende roller for vores succes. Her kan du møde os, der arbejder i maskinrummet, ude i skateparken eller begge dele. Nederst på siden finder du vores Hall of Fame, hvor vi hylder alle dem, der igennem årene har hjulpet os med til at nå dertil, hvor vi er nu.

Kontoret

Jakob Frausing

Jakob Frausing

Ledende Partner, CFO

Jakob arbejder bl.a. med forretningsudvikling, forecasts og rapportering, markedsføring, teknik og er stærk i den daglige administration. Han har rødder i Aggressive inline skating, uddannet økonom, og er iværksætter med flere start-ups bag sig.

Jacob Juul

Jacob Juul

Partner, Sportsdirektør

Jacob Juul er medstifter af L.O.W Academy og er en af verdens bedste aggressive inline-skatere. Jacob er ansvarlig for L.O.W Academys skateskoler, workshops og events samt undervisningsforløb. Han brænder for at lære fra sig og hans passion er vores undervisning.

Frederik Hansen

Frederik Hansen

Salgschef

Frederik står for al salg af events og workshops, samarbejdsaftaler og eksterne partnerskaber. Han er fantastisk sympatisk, problemløsningsorienteret og kan skræddersy løsninger efter behov.

Løbehjul

Marcus Arnskjold

Marcus Arnskjold

Instruktør

Marcus har været street rider i 11 år og hans episke tricks og evige gode humør gør ham til en fantastisk instruktør. Udover hans dygtige egenskaber på hjul, er han god til at tage hånd om sine elever og lære fra sig. Han vlogger derudover om livet som løbehjulskører.

Jan Xiao

Jan Xiao

Instruktørmedhjælper

Jan har trods sin unge alder mange års erfaring på løbehjul allerede! Han er god til børn og unge og formår at vise sine elever hvordan de skal komme videre med deres træning. Jan er medhjælper til vores faste holdundervisning og er altid klar med en hjælpende hånd.

Kasper Larsen

Kasper Larsen

Instruktørmedhjælper

Kasper er god til børn og god til løbehjulstricks. Han kan lave back og frontflip og kan inspirere dig, som er barn eller helt ung. Kasper er god til at få sine elever med på noderne og har altid en god energi samt venlighed overfor sine omgivelser.

Mathias Eisenbohr

Mathias Eisenbohr

Instruktørmedhjælper

Rulleskøjter

Alexandru Popistasu

Alexandru Popistasu

Instruktør

Alexandru har været instruktør hos L.O.W i flere år og er en super dygtig blader. Alexandru er fra Rumænien og derfor er undervisningen på engelsk. Alexandru formår at nedbryde barrier og kan nå helt ind til folk og få dem med på hjul.

Gaudile Bulavaite

Gaudile Bulavaite

Instruktør

Gaudile er dygtig til slalom og god til at lære fra sig. Hendes pædagogiske evner og skills på rulleskøjter gør Gaudile til en formidabel underviser som formår at få alle i hendes undervisning med og hjulpet videre uanset niveau.

Bertram Holm

Bertram Holm

Instruktørmedhjælper

Nicolaj Sewohl

Nicolaj Sewohl

Instruktørmedhjælper

Nicolaj er tidligere elev hos L.O.W og er nu blevet så dygtig, at han også arbejder og er medhjælper hos os. Han er super sød, hjælpsom og har sine tricks i orden. Nicolaj er den perfekte instruktør til dig, som skal hjælpes videre fra begynderniveau til let øvet.

Skateboard

Bertel Mølgaard

Bertel Mølgaard

Instruktør

Franco Passache

Franco Passache

Instruktør

Gerhardt Wiberg

Gerhardt Wiberg

Instruktør

Magnus Scharff

Magnus Scharff

Instruktør

Niclas Gammelgaard

Niclas Gammelgaard

Instruktør

Niclas har stået på skateboard i over 12 år og gør sit ypperste, for at lære nye skateboardere at elske skateboarding ligeså højt som ham selv. Niclas er inde i kulturen, og vil rigtig gerne vise nye interesserede, hvorfor skateboarding er verdens fedeste sport. Han evner at få sine elevers indre drivkraft frem.

Tobias Støyer

Tobias Støyer

Instruktør

Tobias er vores rutineret street skater med speciale i Fliptricks. Udover hans ubesværede tilgang til sporten, er han en dygtig instruktør. Tobias ejer en fantastisk omgang tålmodig og er god til at lære fra sig. Udover at skate hver dag, giver hans energi en god dynamik til sine hold.

Tristan Kiehn

Tristan Kiehn

Instruktørmedhjælper

Tristan er vores altid friske skateboardinstruktørmedhjælper. Han er klar til at give dig en hånd og er god til at give dig opmærksomhed, som har brug for et ekstra skub. Han er super dygtig skater og har mange års erfaring i at lave tricks. Tristan deler gerne sin passion for skating!

Events og workshops

Rasmus Holm

Rasmus Holm

DJ

Rasmus spreder god stemning uanset hvor du møder ham, hvilket afspejler hans DJ navn “God Stemning”.

Sebastian RK

Sebastian RK

DJ

Sebastian er den vildeste DJ og sørger altid for at der er opstillet udstyr, udformet playlister og musik til enhver anledning.

Camilla Juul

Camilla Juul

Yogainstruktør

Camilla er vores super søde og imødekommende Yoga instruktør, som står for vores opvarmning og udstrækningøvelser.

Hall of Fame

Vi vil gerne sige et stort tak til de følgende mennesker. Uden jer intet L.O.W Academy:

Simon Melander, Christian Tolderlund, Daniel Voss, Alex Poppovic, Alexander Kragh, Julian Lolk, Daniel Sandin, Lucas Lundqvist, Malthe Lundqvist, Rebekka Hellstrøm, William Kaas, Heino Knudsen, Emil La Beat, Mikkel Qvist, Giovanna Ottolini, Lars Ambus, Malwina Majewska, Arturas Uvarovas, Furat Mahmoud, Sniolvur Antoniussen, Julius Sønderhave, Diego Fiorese, Asger Gillesberg.

Og også tak til de følgende virksomheder, der har hjulpet os på vores vej:

JustcoolAskovFonden KBH+Erhvervsskolen af 2011Xenodoxia