Mød holdet

Personerne bag L.O.W Academy

L.O.W Academy er med tiden blevet et større foretagende, hvor flere forskellige personer spiller afgørende roller for vores succes. Her kan du møde os, der arbejder i maskinrummet, ude i skateparken eller begge dele. Nederst på siden finder du vores Hall of Fame, hvor vi hylder alle dem, der igennem årene har hjulpet os med til at nå dertil, hvor vi er nu.

Kontoret

Jakob Frausing

Jakob Frausing

Partner, Forretningsudvikler

Jakob arbejder bl.a. med forretningsudvikling, forecasts og rapportering, markedsføring, teknik og er stærk i den daglige administration. Han har rødder i Aggressive inline skating, uddannet økonom, og er iværksætter med flere start-ups bag sig.

Jacob Juul

Jacob Juul

Partner, Sportsdirektør

Jacob Juul er medstifter af L.O.W Academy og er en af verdens bedste aggressive inline-skatere. Jacob er ansvarlig for L.O.W Academys skateskoler, workshops og events samt undervisningsforløb. Han brænder for at lære fra sig og hans passion er vores undervisning.

Frederik Hansen

Frederik Hansen

Salgschef

Frederik står for al salg af events og workshops, samarbejdsaftaler og eksterne partnerskaber. Altid på tråden og fantastisk sympatisk, problemløsningsorienteret og kan skræddersy løsninger efter behov. Frederik har gradvist fået flere ansvarsområder i L.O.W Academy.

Rulleskøjter

Alexandru 'Dudu'

Alexandru 'Dudu'

Rulleskøjteinstruktør

Alexandru har været instruktør hos L.O.W Skate Academy i flere år og er en super dygtig blader. Alexandru er fra Rumænien og derfor er undervisningen på engelsk. Alexandru formår at nedbryde barrier og kan nå helt ind til folk og få dem med på hjul.

Gaudile Bulavaite

Gaudile Bulavaite

Rulleskøjteinstruktør

Gaudile er en dygtig til slalom og god til at lære fra sig. Hendes pædagogiske evner og skills på rulleskøjter  gør hende til en formidabel underviser, som formår at få alle i hendes undervisning hjulpet videre uanset niveau. Hun underviser også i fitness-skating.

Nicolaj Sewohl

Nicolaj Sewohl

Instruktørmedhjælper

Nicolaj er tidligere elev hos L.O.W og er nu blevet så dygtig, at han også arbejder og er medhjælper hos os. Han er super sød, hjælpsom og har sine tricks i orden. Nicolaj er den perfekte instruktør til dig, som skal hjælpes videre fra begynderniveau til let øvet.

Skateboard

Tobias Støyer

Tobias Støyer

Skateboardinstruktør

Tobias er vores rutineret street skater med speciale i Fliptricks. Udover hans ubesværede tilgang til sporten, er han en dygtig instruktør. Tobias ejer en fantastisk omgang tålmodig og er god til at lære fra sig. Udover at skate hver dag, giver hans energi en god dynamik til sine hold.

Gerhardt Wiberg

Gerhardt Wiberg

Skateboardinstruktør

Gerhardt er udover instruktør hos L.O.W Academy til daglig pædagogmedhjælper og derfor er hans evner til at lære fra sig, ekstra stærke. Gerhardt er vild på et skateboard og kan det meste både street og park. Vi er utrolige heldige, at have en så kompetent og dygtig skateboardinstruktør på holdet. Som instruktør har han sine hold i Roskilde, hvor eleverne udvikler deres færdigheder på et bræt, samt får et fedt fællesskab og venner, som kan støtte op om interessen og fastholde eleverne i deres skating.

Niclas Gammelgaard

Niclas Gammelgaard

Skateboardinstruktør

Niclas har stået på skateboard i over 12 år og gør sit ypperste, for at lære nye skateboardere at elske skateboarding ligeså højt som ham selv. Niclas er inde i kulturen, og vil rigtig gerne vise nye interesserede, hvorfor skateboarding er verdens fedeste sport. Han evner at få sine elevers indre drivkraft frem.

Bertel Mølgaard

Instruktørmedhjælper

Tekst kommer snart..

Magnus Scharff

Instruktørmedhjælper

Tekst kommer snart..

Løbehjul

Aslak Rask

Instruktørmedhælper

Aslak har været rider siden han var lille og hans evige gode humør gør ham til en fantastisk instruktør. Udover hans dygtige egenskaber på hjul, er han god til at tage hånd om sine elever og lære fra sig. Aslak er dygtig og inspirerende på sit løbehjul.

Damien Laybourn

Instruktørmedhjælper

Damien er god til børn og god til løbehjulstricks. Han er god til street og park og kan inspirere dig, som er barn eller helt ung. Damien er god til at få sine elever med på noderne og har altid en god energi samt venlighed overfor sine omgivelser.

Mathias Eisenbohr

Instruktørmedhjælper

Mathias er trods hans unge alder, en dygtig løbehjulsinstruktør, som kan hjælpe dig videre med de basale tricks. han kan det meste – bunnyhops og tailwhips, samt en masse street-tricks. Mathias er god til at lære fra sig, og tale i øjenhøjde med sine elever.

Events og workshops

Rasmus Holm

Rasmus Holm

DJ

Rasmus spreder god stemning uanset hvor du møder ham, hvilket afspejler hans DJ navn “God Stemning”.

Sebastian RK

Sebastian RK

DJ

Sebastian er den vildeste DJ og sørger altid for at der er opstillet udstyr, udformet playlister og musik til enhver anledning.

Camilla Juul

Camilla Juul

Yogainstruktør

Camilla er vores super søde og imødekommende Yoga instruktør, som står for bl.a. udstrækningøvelser.

Hall of Fame

Vi vil gerne sige et stort tak til de følgende mennesker. Uden jer intet L.O.W Academy:

Simon Melander, Christian Tolderlund, Daniel Voss, Alex Poppovic, Alexander Kragh, Julian Lolk, Daniel Sandin, Lucas Lundqvist, Malthe Lundqvist, Rebekka Hellstrøm, William Kaas, Heino Knudsen, Emil La Beat, Mikkel Qvist, Giovanna Ottolini, Lars Ambus, Malwina Majewska, Arturas Uvarovas, Furat Mahmoud, Sniolvur Antoniussen, Julius Sønderhave, Asger Gillesberg, Jonas Ehlers Nilsson.

Og også tak til de følgende virksomheder, der har hjulpet os på vores vej:

JustcoolAskovFonden KBH+Erhvervsskolen af 2011Xenodoxia