fbpx

Samarbejdsaftale med One Tree Planted

Vi forsøger altid at tænke bæredygtighed med i vores virksomhed. Derfor har vi indgået et samarbejde med One Tree Planted. For os er det super vigtigt at passe godt på naturen og jorden. Derfor er vi altid åbne for nye spændende projekter, hvor vi kan gøre en forskel.

One Tree Planted planter træer i hele verden og er med til at sikre en grønnere fremtid for os alle. Vi syntes det er et fantastisk projekt med fokus på det rette.

Du kan læse hele historien om, hvordan vi fik hjælp af Xenodoxia med at lave oplevelsesdesign omkring konceptet lige her:

Xenodoxia Subliminal x L.O.W Academy – Grøn DNA

Giv tilbage til jorden

Skaters ved at der bliver brugt en masse træ til rampebygning, skateboard og meget andet. Derfor syntes vi også kun at det er rimeligt at vi giver en smule tilbage. Vores samarbejde med “One Tree Planted” betyder at L.O.W – Academy Skate Skole hjælper med at medfinansiere deres projekt. Se mere her

Regnskove over hele verden forsvinder med stor hast hver eneste dag. På grund af den manglede bevidsthed over vores forbrug, mener vi at det er super afgørende at støtte beskyttelsen og genplantning af vores regnskove.

Vi donerer træer hver måned!

Vi har forpligtet os til at donere 1 træ per kontigentkunde om måneden. Det vil sige at du som elev hos L.O.W er med til at passe på verdens skove. Vi satser på at kunne plante mange træer fremover og glæder os til at kunne følge det.
Vi håber på at kunne inspirere en masse andre til at gøre det samme. Det koster så lidt at gøre en forskel og samtidigt også at tænke langsigtet. Hjælp os med at folk fortsat kan fare vild i skoven, og sørge for at vi kan blive ved med at bygge ramper og boards.

Hvem ved? Måske kommer vi til at bruge noget at det træ vi selv har plantet en dag. Vi glæder os ihvertfald super meget til at se projektet tage form og er rigtig glade for at være en del af det.

Hvis du vil læse mere om “One Tree Planted” kan du se mere her.