fbpx

L.O.W Skatecamp 2019

Kender du en, som skal med på skatecamp?

Sommerskateskole

Her til sommer kan du prøve kræfter med skateboard, rulleskøjter og løbehjul, når L.O.W. Academy over tre dage tilbyder skateundervisning.

Hos L.O.W. Academy ønsker vi at introducere langt flere til livet i skateparken. For vi har utallige gange oplevet, hvordan den udvikling og de succesoplevelser, som børn og unge får ved at skate, kan være skelsættende for deres udvikling. De kommer i bedre form, får mere selvtillid og bliver bedre til at bryde deres komfortzone.

Uanset om du aldrig har sat foden i en skatepark eller har en del erfaring, vil der være mulighed for at lære noget nyt til de tre dages undervisning, da vi er vant til at arbejde med mange forskellige niveauer. Vi har derfor arrangeret det sådan, at der vil være et stigende niveau fra gang til gang.

Hvem kan deltage?

Alle børn som har lyst, men arrangementet afholdes i samarbejde med Odsherred Kommune.

Hvornår?

Mandag den 15. juli til onsdag den 17. juli fra kl. 11-14.

Hvor?

Havnevej 18, 4500 Nykøbing Sj.

Pris?

700 kr. pr. tilmelding med minimum 10 elever og uden grænse for tilmelding.

Forplejning?

Uden forplejning og overnatning.

Tilmelding til Sommerskole – Skatecamp 2019

L.O.W Sommercamp 2019

Ansvarsfraskrivelse

Ved deltagelse til undervisning eller enhver anden forbindelse relateret dertil (som ved eksempelvis transport eller en workshop) bærer eleven selv det fulde ansvar og skal derfor benytte sin egen ulykkes- og ansvarsforsikring, som i tilfælde af uheld, kan dække episoden. Ved accept af denne ansvarfraskrivelse, fraskriver værge/forældre eller eleven sig ethvert ansvar for erstatning og derfor kan der ikke pålægges erstatningsansvar for virksomheden, instruktører, skateparks, producenten af udstyr eller arrangøren af et givent arrangement. Ved at du indsender tilmelding til en aktivitet under L.O.W Skate Academy ApS, accepterer du ovenstående ansvarsfraskrivelse.