fbpx

Frequently Asked Questions – Ofte stillede spørgsmål

E-mail: info@lowacademy.com

Telefon: + 45 42 46 90 40

Introduktion

Her har vi samlet de de oftest stillede spørgsmål om alt relateret til L.O.W Academy. Hvis der er noget, du ikke finder svar på, er du altid velkommen til at kontakte os – vi vil så gerne hjælpe dig!

Hvad er L.O.W Academy (konceptet)?

L.O.W Academy står for Life on Wheels Academy. Navnet dækker over et ønske om at invitere langt flere ind i skatingmiljøet, så de kan opleve “livet på hjul”, og en passion for at skabe langt bedre forhold for de danske skatere. Uanset om de står på løbehjul, rulleskøjter eller skateboard.

Som en del af konceptet har vi en skateskole og tilbyder events, workshops, privatundervisning, trænerkurser m.m. Her fokuserer vi på både sociale færdigheder og individuelle behov.

I dag er skateskolen Danmarks største med over 15 instruktører ansat.

Hvordan startede L.O.W Academy?

L.O.W Academy er stiftet af Jacob Juul, som igennem flere år har været blandt Danmarks bedste inlineskatere. Han havde et ønske om at give sin passion for skating videre til den næste generation, og derfor startede han i 2014 skateskolen Inline-Skateundervsining.

Skolen startede ganske småt med en håndfuld elever, som Jacob hver uge underviste i at stå på rulleskøjter, samtidig med at han stadig arbejdede i den lokale skateshop. Med tiden kom der flere hold, instruktører og skategrene til, og i 2018 blev Inline-Skateundervsining til L.O.W Academy, som nu underviser i både løbehjul, rulleskøjter og skateboard.

Skateskolen

Hvad er konceptet bag skateskolen?

Da vi ønsker at udbrede “livet på hjul”, fokuserer vores undervisning på at lære børn, unge og voksne, hvordan man er “skater”. 

Målet er at gøre vores elever i stand til at kunne skate både i og udenfor skateparkerne, så de kan få glæde af den frihed til at dyrke sin sport nærmest overalt, som skating giver. Det kræver, at man er i stand til at tilpasse sig forholdene, og træningens indhold og lokation varierer derfor alt efter vejr og sæson – præcis som virkeligheden er for en rutineret skater.

Hvor og hvordan foregår undervisningen?

Undervisningen foregår hovedsageligt i skateparker rundt omkring i landet. Her underviser vi begynderne i at komme i gang med at køre rundt i skateparken og udfordrer de øvede til at udfolde deres potentiale.

Undervisningen foregår som holdundervisning, og holdene varierer i størrelse afhængigt af deltagernes alder og niveau. 

Vores instruktører fokuserer på både at skabe personlig udviking og et stærkt læringsfællesskab eleverne imellem. Det betyder blandt andet, at eleverne i lige så høj grad lærer af hinanden, som de lærer af instruktøren. For skatingmiljøet er bygget på, at man deler erfaringer og spørger hinanden til råds.

Hvad underviser I i (skategrene)?

Vi underviser i løbehjul, rulleskøjter (inline såvel som side-by-side) og skateboard.

Hvilke aldre underviser I?

Vi underviser både børn (4-6), unge (7-17) og voksne (18+), og vi bestræber os på at have hold inden for alle skategrene og aldersgrupper.

Hvad kan jeg lære som begyndende skater/blader/rider?

Er du lige begyndt at sætte dine fødder i skateparken, fokuserer vi blandt andet på at lære dig følgende: At orientere dig i skateparken, at stå sikkert på dit board, dit deck eller dine skøjter, at falde rigtigt og at køre ned af skateparkens mindre ramper.

Hvad kan jeg lære som let øvet skater/blader/rider?

Kan du allerede stå sikkert på dit board, dit deck eller dine skøjter, fokuserer vi blandt andet på at lære dig følgende: At køre med høj fart, at køre ubesværet op og ned fra skateparkens mindre ramper og at kunne lave de første tricks.

Hvad kan jeg lære som øvet skater/blader/rider?

Hvis du allerede kan køre ubesværet og med høj fart igennem skateparken og derudover har lært de grundlæggende tricks, fokuserer vi blandt andet på at lære dig følgende: At benytte de sværeste ramper/forhindringer i skateparken, at lave avancerede tricks og at kunne køre linjer hvor du bygger trick på trick.

Kan jeg komme forbi og prøve undervisningen af?

Det kan du i hvert fald. Du skal blot skrive dig op til en prøvetime.

Udlåner i udstyr til prøvetimer og undervisningen generelt?

Helt sikkert. Du skal blot krydse det ønskede udstyr af, når du skriver dig op til en prøvetime. Ønsker efterfølgende at blive medlem hos os, kan du fortsætte med at låne det, indtil du på et tidspunkt formentlig køber dit eget.

Hvor kan jeg se jeres undervisningstider og -steder?

Ønsker du at vide, hvor vi træner for tiden, kan du enten skrive os en mail på info@lowacademy.dk eller give os et kald på 42 46 90 40.

Grunden til, at vi ikke har træningstider og -steder liggende her på siden, er, at vi løbende flytter vores undervisning rundt imellem forskellige skateparker, så vores elever oplever “livet på hjul” og ikke kun lærer at skate i en enkelt skatepark.

Hvad gør I over vinteren og når det regner?

I udendørssæsonen (1. april til 31. septemper) rykker vi ved regn undervisningen til de nærmeste overdækkede skatefaciliteter. I indendørssæsonen (1. oktober til 31. marts) ligger vi vores undervisning omkring overdækkede skatefaciliteter, men er udenfor i tilfælde af godt vejr.

Hvordan tilmelder jeg mig undervisningen?

Hvis du har været til en prøvetime og ønsker at starte fast til undervisningen, skal du købe et medlemsskab hos os. Du kan klikke her for at komme til tilmeldingssiden.

Tilbyder I også privatundervisning?

Ja, det gør vi i hvert fald. Du kan få et uforpligtende tilbud ved at skrive dig op her.

Medlemsskab

Hvordan køber jeg et medlemsskab?

Du køber et medlemsskab ved at besøge siden her.

Hvordan fungerer medlemsskabet - kort fortalt?

Et medlemsskab hos L.O.W Academy er et månedligt, forudbetalt abonnement på undervisning på vores skateskole. Prisen på medlemsskabet afhænger af, hvor meget undervisning, man ønsker om måneden.

Er medlemsskabet et abonnement eller en klippekort?

Medlemsskabet er et månedligt, forudbetalt abonnement.

Hvad betyder det at være bronze-, sølv- eller guldmedlem?

Alt afhængigt af, hvilket medlemsskab, du har hos os, medfølger der nogle forskellige fordele. Vi har dette fordelsprogram, da vi ønsker at gøre noget ekstra for vores elever.

Afhængigt af medlemsskabet kan du blandt andet gratis låne udstyr af os og få rabat på vores webshop, skatecamps samt privatundervisning.

Medlemsskaberne fordeler sig som følger:

Bronze: 300,- / måneden
Sølv: 500,- / måneden
Guld: 700,- eller derover / måneden

Du kan se de gældende medlemsfordele ved at gå ind på siden her.

Kan jeg få rabat på mit medlemskab?

Vi tilbyder som udgangspunkt ikke rabat på vores medlemsskaber. Som familie kan man dog samle sig under det samme medlemsskab og dermed opnå rabat. Eksempelvis ved at købe ét medlemsskab med 16 timers undervisning i stedet for to med 8 timers undervisning.

Kan jeg få rabat på andre produkter fra L.O.W Academy i kraft af mit medlemsskab?

Ja, alt afhængigt af dit medlemsskab tilbyder vi rabatter på vores blandt andet vores webshop og skatecamps. Du kan se de gældende medlemsfordele ved at gå ind på siden her.

Hvordan holder jeg styr på, hvor meget undervisning, jeg har modtaget i løbet af måneden?

Vores instruktører noterer til hver undervisning, hvem der er dukket op. Så er du er i tvivl om, hvor mange timer af dit medlemsskab, du har brugt, kan du til enhver tid sende os en mail på info@lowacademy.dk.

Kan jeg gemme ubrugte timer til næste måned?

Det kan du desværre ikke. De timer, du hver måned køber igennem dit medlemsskab, er kun gældende for den pågældende måned. Glemte eller missede undervisningsgange kan altså ikke overføres til måneden efter. Dette skyldes blandt andet, at vi udarbejder vagtplaner for vores instruktører på baggrund af medlemsskaberne.

Kan jeg ændre mit medlemsskab til et med flere eller færre timer?

Det kan du selvfølgelig. Ønsker du at skifte til et medlemsskab med flere undervisningstimer, kan dette ske efter aftale i den pågældende måned. Ønsker du at skifte til et medlemsskab med færre undervisningstimer, kan dette ske den efterfølgende måned. Du skal blot sende en mail til info@lowacademy.dk, hvor du skriver, hvilket medlemsskab du ønsker at blive op- eller nedgraderet til.

Kan jeg sætte mit medlemsskab på pause?

Ja, det kan du. Du skal blot sende os en mail på info@lowacademy.dk.

Ønsker du at holde en pause fra dit medlemsskab, kan dette ske fra den 1. i den efterfølgende måned. Pausen skal dog være meldt ud senest syv dage inden pausen ønskes at tage effekt. 

Pausen kan tidligst starte den 1. i den efterfølgende måned. Den skal minimum vare en måned og kan maksimalt vare seks måneder.

Bemærk, at eventuelle medlemsfordele inkluderet i dit medlemsskab ikke er gældende i den periode, hvor pausen løber.

Hvordan afmelder jeg mit medlemsskab?

Du afmelder dit medlemsskab ved at skrive en mail til info@lowacademy.dk. Mailen skal indeholde følgende informationer:

1. Elevens fulde navn
2. Hvornår medlemsskabet ønskes stoppet

Bemærk, at alle vores medlemsskaber har et opsigelsesperiode på løbende måned + 1 måned, da vi forbereder hold, vagtplaner, gæsteinstruktører m.m. en måned frem.

Har I en opsigelsesperiode?

Ja. Den er på løbende måned + 1 måned.

Kan jeg starte mit medlemsskab med det samme, eller skal jeg vente til et bestemt tidspunkt?

Du kan selv vælge, hvornår dit medlemsskab skal starte.

Hvordan foregår betalingen, hvis jeg ønsker at starte midt i en måned?

Ønsker du blive medlem af L.O.W Academy midt i eller mod slutningen af en måned, vil prisen den første måned afhænge af, hvor mange uger, der er tilbage af måneden. Køber du for eksempel et medlemsskab med 8 timers undervisning, og der er to uger tilbage af måneden, vil vi hæve for 4 timers undervisning, da dette svarer til en undervisningsgang per uge. Prisen beregnes på baggrund af timeprisen for det valgte medlemsskab.

Hvad er baggrunden for jeres priser?

Vi går op i at uddanne alle vores instruktører, så de kan give dig en langt bedre rådgivning end de mange af de u-uddannede undervisere, der findes inden for skatemiljøet. Vores instruktører underviser ikke for sjov eller er frivillige, men aflønnes med en attraktiv løn, feriepenge, forsikring, transport, pension m.m. Det gør vi for at sikre dig, at der altid møder engagerede og motiverede trænere. 

Gennem dit medlemsskab støtter du derfor op om en virksomhed, der arbejder for, at det skal være muligt at leve af at være skater. Ligesom du støtter op om en virksomhed, der ikke benytter sig af gratis, sort eller dårlig lønnet arbejdskraft, selvom det ofte er tilfældet i skatemiljøet.

Holdundervisning

Skal man bære beskyttelse for at deltage i undervisningen?

Da det er ens egen forsikring, der skal dække i tilfælde af uheld (se vores ansvarsfraskrivelse), er det i sidste ende op til dig selv. Vi anbefaler dog kraftigt til, at du altid anvender beskyttelsesudstyr – herunder hjelm – til al undervisning og alle arrangementer, vi afholder, da skating er en ekstremsport.

Hvordan får jeg at vide, hvor og hvornår der er undervisning?

Hver søndag aften mellem 19 og 19.30 sender vi en mail med oversigten over den kommende uges undervisning ud. Her kan du se træningstiderne for alle de hold, du er skrevet op til, og hvor træningen vil finde sted de enkelte dage. I mailen fremgår det også, hvem der træner de enkelt hold den pågældende uge.

Hvad sker der i tilfælde af regn?

I udendørssæsonen (1. april til 31. september) træner vi i mange forskellige skateparks, hvor der ikke nødvendigvis er indendørsfaciliteter. I denne periode holder vi derfor øje med, hvordan vejret udvikler sig i løbet af dagen.

I tilfælde af regn rykker vi undervisningen til de nærmest overdækkede skatefaciliteter. Hvis undervisnigen flyttes, melder vi det ud via SMS.

Hvornår og hvordan vurderer I, om undervisningen skal rykkes i tilfælde af regn eller lignende?

Vi bestræber os på at melde ud i så god tid som muligt, at undervisningen flyttes. Da vejret kan være meget omskifteligt, og diverse vejrradarer ikke kan sige noget definitivt om nedbør særligt langt ude i fremtiden, kan vi dog ofte først melde en eventuel flytning ud 1,5 til 1 time før undervisningens start. Vi baserer i høj grad vores vurderinger på vejrudsigterne og -radaren fra DMI.

Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan nå til en undervisning?

I de fleste tilfælde tilbyder vi undervisning flere gange om ugen. Så hvis du af den ene eller anden grund ikke kan nå en undervisning, skal du blot dukke op på et af vores andre hold. 

Det er alene dit eget ansvar at få brugt de timer, som er inkluderet i dit medlemsskab, og vi kompenserer derfor ikke for, at du bliver forhindret i at komme til én eller flere træningsgange, uanset årsag.

Er du forhindret i at komme til undervisning i en længere periode, kan du kontakte os på e-mail: info@lowacademy.com eller telefon 42 46 90 40 og få sat dit medlemsskab på pause.

Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan deltage i undervisningen på grund af sygdom eller en skade?

Hvis du bliver syg en uge eller får en mindre skade, kommer du blot en ekstra gang en af de efterfølgende uger. 

Skulle det ske, at du bliver ramt af længerevarende sygdom eller en alvorlig skade, kan du kontakte os på e-mail: info@lowacademy.com eller telefon 42 46 90 40 og få sat dit medlemsskab på pause.

Hvad gør jeg, hvis en undervisning bliver aflyst?

I tilfælde af at en undervisning bliver aflyst (for eksempel på grund af sygdom eller pludseligt opståede regnskyl), dukker du blot op på et af vores andre hold. 

Tilbyder vi kun et enkelt hold i din kommune – og har du for mange timer til, at vi kan tilbyde en erstatningsundervisning den pågældende måned – vil du blive kompenseret for den manglende undervisning i betalingen for den efterfølgende måned.

Hvad gør jeg, hvis jeg glemmer noget til en undervisning?

Du kan altid skrive til os på e-mail: info@lowacademy.com eller ringe til os på telefon 42 46 90 40 for at høre, om instruktøren har taget det glemte udstyr eller lignende med hjem. Vi anbefaler dog, at du hurtigst muligt selv tager hen til der, hvor undervisningen fandt sted, for at se, om det glemte stadig ligger der.

Hvad gør jeg, hvis jeg har haft en dårlig oplevelse med undervisningen?

Skulle det ske, at du har haft en dårlig oplevelse i forbindelse med en holdundervisning, så tøv ikke med at kontakte os e-mail: info@lowacademy.com eller telefon 42 46 90 40.