fbpx

Mød L.O.W

L.O.W Skate Academy ApS er efterhånden et større foretagende, hvor flere forskellige personer, spiller afgørende roller for vores succes. Her på siden kan du møde holdet bag vores virksomhed og samtidig se alle vores super dygtige instruktører. Vi håber på at skate med dig!

Partnere

Kontor

Jakob Frausing

Jakob Frausing

Managing Partner

Jakob arbejder bl.a. med forretningsudvikling, forecasts og rapportering, markedsføring, teknik og er stærk i den daglige administration. Han har rødder i Aggressive inline skating, uddannet økonom, og er iværksætter med flere start-ups bag sig.

Jacob Juul

Jacob Juul

Partner, Sportsdirector

Jacob Juul er medstifter af L.O.W Academy og er en af verdens bedste aggressive inline-skatere. Jacob er ansvarlig for L.O.W Academys skateskoler, workshops og events samt undervisningsforløb. Han brænder for at lære fra sig og hans passion er vores undervisning.

Asger Gillesberg

Asger Gillesberg

PR- & Kommunikation

Asger står for ekstern kommunikation og vores PR-tiltag. Asger er god til at formidle og fortælle den gode historie med sine 6 års uddannelse og erfaringer indenfor journalistik.

Frederik Borbjerg Hansen

Frederik Borbjerg Hansen

Head of Sales

Frederik står for al salg af events og workshops, samarbejdsaftaler og eksterne partnerskaber. Han er fantastisk sympatisk, problemløsningsorienteret og kan skræddersy løsninger efter behov.

Rulleskøjteundervisning

Gaudile Bulavaite

Gaudile Bulavaite

Rulleskøjteinstruktør

Gaudile er dygtig til slalom og god til at lære fra sig. Hendes pædagogiske evner og skills på rulleskøjter gør Gaudile til en formidabel underviser som formår at få alle i hendes undervisning med og hjulpet videre uanset niveau

Alexandru

Alexandru

Rulleskøjteinstruktør

Alexandru har været instruktør hos L.O.W i flere år og er en super dygtig blader. Alexandru er fra Rumænien og derfor er undervisningen på engelsk. Alexandru formår at nedbryde barrier og kan nå helt ind til folk og få dem med på hjul.

Luka Madsen

Luka Madsen

Rulleskøjteinstruktør

Luka er tidligere elev og nu en af vores yngste instruktører. Han er en super kompetent skater, med kæmpe potentiale! Luka er god teknisk og evner at være nærværende i sin undervisning. Luka er udover at være instruktør pro-skater.

Nicolaj Sewohl

Nicolaj Sewohl

Rulleskøjteinstruktørmedhjælper

Nicolaj er tidligere elev hos L.O.W og er nu blevet så dygtig, at han også arbejder og er medhjælper hos os. Han er super sød, hjælpsom og har sine tricks i orden. Nicolaj er den perfekte instruktør til dig, som skal hjælpes videre fra begynderniveau til let øvet.

Skateboardundervisning

Niclas Lockhart

Niclas Lockhart

Skateboardinstruktør

Niclas har stået på skateboard i over 12 år og gør sit ypperste, for at lære nye skateboardere at elske skateboarding ligeså højt som ham selv. Niclas er inde i kulturen, og vil rigtig gerne vise nye interesserede, hvorfor skateboarding er verdens fedeste sport. Han evner at få sine elevers indre drivkraft frem.

Tobias Støyer

Tobias Støyer

Skateboardinstruktør

Tobias er vores rutineret street skater med speciale i Fliptricks. Udover hans ubesværede tilgang til sporten, er han en dygtig instruktør. Tobias ejer en fantastisk omgang tålmodig og er god til at lære fra sig. Udover at skate hver dag, giver hans energi en god dynamik til sine hold.

Willads Berg Petersen

Willads Berg Petersen

Skateboardinstruktør

Willads er cool og fantastisk med et bræt under fødderne. Han er god til at lære fra sig og kan give dig et skateshow til den helt store guldmedalje. Som både street- og vertskater kan Willads udvikle dig uanset niveau. Han får alle med i undervisningen men formår også at tilpasse elevens individuele niveau.

Tristan Baldur Kiehn

Tristan Baldur Kiehn

Skateboardinstruktørmedhjælper

Tristan er vores altid friske skateboardinstruktørmedhjælper. Han er klar til at give dig en hånd og er god til at give dig opmærksomhed, som har brug for et ekstra skub. Han er super dygtig skater og har mange års erfaring i at lave tricks. Tristan deler gerne sin passion for skating!

Løbehjulsundervisning

Marcus Arnskjold

Marcus Arnskjold

Løbehjulsinstruktør

Marcus har været street rider i 11 år og hans episke tricks og evige gode humør gør ham til en fantastisk instruktør. Udover hans dygtige egenskaber på hjul, er han god til at tage hånd om sine elever og lære fra sig. og Vlogger om livet som scooterkører.

Jonas Kjær

Jonas Kjær

Løbehjulsinstruktør

Jonas besidder pædagogiske egenskaber og er rigtig dygtig til at lære fra sig. Hans niveau er rigtig højt og hans hold har formået at få et stærkt fællesskab. I sin undervisning fokuserer Jonas på at få alle med og samtidig give sparring individuelt.

Kasper Bøg Larsen

Kasper Bøg Larsen

Løbehjulsinstruktørmedhjælper

Kasper er god til børn og god til løbehjulstricks. Han kan lave back og frontflip og kan inspirere dig, som er barn eller helt ung. Kasper er god til at få sine elever med på noderne og har altid en god energi samt venlighed overfor sine omgivelser.

Jan-Xiao Hahnemann

Jan-Xiao Hahnemann

Løbehjulsinstruktørmedhjælper

Jan har trods sin unge alder mange års erfaring på løbehjul allerede! Han er god til børn og unge og formår at vise sine elever hvordan de skal komme videre med deres træning. Jan er medhjælper til vores faste holdundervisning og er altid klar med en hjælpende hånd.

Events & Workshops

Rasmus Holm

Rasmus Holm

DJ, God Stemning

Rasmus spreder god stemning uanset hvor du møder ham, hvilket afspejler hans DJ navn “God Stemning”

Camilla Juul

Camilla Juul

Yogainstruktør

Camilla er vores super søde og imødekommende Yoga instruktør, som står for vores opvarmning og udstrækningøvelser

Sebastian RK

Sebastian RK

DJ, Spiller de vildeste sets!

Sebastian er den vildeste DJ og sørger altid for at der er opstillet udstyr, udformet playlister og musik til enhver anledning.

Bliv en del af L.O.W Academy

ILDSJÆL!

Sjælland

Vi søger altid dygtige mennesker og folk der brænder for at ændre skatekulturen, hvis det er dig så kontakt os endeligt!

Wall Of Fame

L.O.W – Academy er blevet til med hjælp fra rigtig mange mennesker, som på alle mulige måder har været med til at skabe det vi er idag.

Tak!

Simon Melander, Christian Tolderlund, Daniel Voss, Alex Poppovic, Alexander Kragh, Julian Lolk, Daniel Sandin, Lucas Lundqvist, Malthe Lundqvist, Rebekka Hellstrøm, William Kaas, Heino Knudsen, Emil La Beat, Mikkel Qvist, Giovanna Ottolini, Lars Ambus, Malwina Majewska, Arturas Uvarovas, Furat Mahmoud, Sniolvur Antoniussen, Julius Sønderhave, Diego Fiorese

Forsættes…

Virksomheder

Xenodoxia, AskovFonden KBH+, Erhvervsskolen af 2011