fbpx

Mød L.O.W

L.O.W – Academy er efterhånden et større foretagende, hvor flere forskellige personer, spiller afgørende roller for vores succes. Her på siden kan du møde holdet bag vores virksomhed og samtidig se alle vores super dygtige instruktører. Vi håber på at skate med dig!

L.O.W Skate Academy Partnere

Jakob Frausing

Jakob Frausing

Managing Partner

Jakob arbejder bl.a. med forretningsudvikling, forecasts og rapportering, markedsføring, teknik og er stærk i den daglige administration. Han har rødder i Aggressive inline skating, uddannet økonom, og er iværksætter med flere start-ups bag sig.

Jacob Juul

Jacob Juul

Partner, Sportsdirector

Jacob Juul er medstifter af L.O.W Academy og er en af verdens bedste aggressive inline-skatere. Jacob er ansvarlig for L.O.W Academys skateskoler, workshops og events samt undervisningsforløb. Han brænder for at lære fra sig og hans passion er vores undervisning.

L.O.W Skate Academy Kontoret

Frederik Borbjerg Hansen

Frederik Borbjerg Hansen

Head of Sales

Frederik står for al salg af events og workshops, samarbejdsaftaler og eksterne partnerskaber. Han er fantastisk sympatisk, problemløsningsorienteret og kan skræddersy løsninger efter behov.

Asger Gillesberg

Asger Gillesberg

PR- & Kommunikation

Asger står for ekstern kommunikation og vores PR-tiltag. Asger er god til at formidle og fortælle den gode historie med sine 6 års uddannelse og erfaringer indenfor journalistik.

Sven Kartchinov

Sven Kartchinov

Digital Marketeer / STU-Ansvarlig

Sven er fra Sofia, Bulgarien og har siden november 2018 arbejdet med alle vores markedsføringskanaler som f.eks. sociale medier og nyhedsbreve. Han arbejder også med STU-eleverne og har ansvaret for deres programmer og udviklingforløb.

Susanne

Susanne

Grafisk Designer

Susanne har været tilknyttet L.O.W igennem længere tid og har arbejdet med alt fra kundeservice og markedsføring til salg. Susanne arbejder nu med grafik og hjælper til med diverse ad hoc projekter.

Rulleskøjteundervisning

Laurits Brink

Laurits Brink

Instruktør, Nybegynder & Øvede

Laurits er super imødekommende i sin tilgang til undervisningen, og er dermed den perfekte til at få dig igang med rulleskøjterne. Laurits har en naturlig evne til at få alle med, op af stolene og ud over rampen, og han er klar til at træde til der hvor der er behov.

Gaudile Bulavaite

Gaudile Bulavaite

Instruktør, nybegynder & Øvede

Gaudile er vores instruktør med speciale i fitness speedskating samt slalom orienteret. Gaudile er top motiveret i hendes undervisning og med mange års erfaring indenfor inline skatemiljøet. Med sit fantastiske humør, formår Gaudile at få det bedste ud af sine elever og føre dem til det næste level. Gaudile er fra Litauen og undervisningen er derfor på engelsk.

Alexandru

Alexandru

Instruktør, Nybegynder & Øvede

Alexandru har været instruktør hos os i flere år og er en super dygtig blader, med mange års erfaring. Alexandru er fra Rumænien og derfor er undervisningen på engelsk. Alexandru formår at nedbryde barrier og kan nå helt ind til folk og få dem med på hjul.

Luka Wiingaard Madsen

Luka Wiingaard Madsen

Instruktør, Begyndere

Luka er tidligere elev og nu en af vores yngste instruktøre. Han er en super kompetent skater, med kæmpe potentiale! Luka er god rent teknisk og evner at være nærværende i sin undervisning. Luka er udover at være instruktør også pro-skater.

Marcelo Bielli

Marcelo Bielli

Instruktør, nybegynder & øvede

Marcelo startede sin karrierer som Pizzabud i Argentina, hvor han også er fra. Marcelo er en rollemodel for sine elever med mange års erfaring i rulleskøjter. Han formår at få alle med uanset niveau og selvom Marcelos modersmål ikke er dansk, kan alle være med.

Skateboardundervisning

Diego Fiorese

Diego Fiorese

Instruktør, Skateboard

Diego har deltaget i X-games og kommende skate deltager OL Tokyo 2020 Games. Diego er for vild på skateboardet, og er også en af de flinkeste mennesker. Han er en stærk rollemodel indenfor professionel skating, og livsstilen det kræver. L.O.W Academy er stolte, glade og enormt imponeret over Diego.

Niclas Lockhart

Niclas Lockhart

Instruktør, nybegynder & øvede

Niclas har stået på skateboard i over 12 år og gør sit ypperste, for at lære nye skateboardere at elske skateboarding ligeså højt som ham selv. Niclas er godt inde i kulturen, og vil rigtig gerne vise nye interesserede, hvorfor skateboarding er verdens fedeste sport. Han evner at få sine elevers indre drivkraft frem. 

Tobias Støyer

Tobias Støyer

Instruktør, nybegyndere & øvede

Tobias er vores rutineret street skater med speciale i Fliptricks. Udover hans ubesværede tilgang til sporten, er han samtidig en dygtig instruktør. Tobias ejer en fantastisk omgang tålmodig og er god til at lære fra sig. Udover at skate hver dag, giver hans energi en god dynamik til sine hold. 

Løbehjulsundervisning

Marcus Arnskjold

Marcus Arnskjold

Instruktør, nybegyndere & øvede

Marcus er vores løbehjuls instruktør. Hans episke tricks og evige gode humør gør ham til en fantastisk instruktør. Udover hans dygtige skills, er han god til at tage hånd om sine elever og lære fra sig. Marcus har været street rider i 11 år og Vlogger med livet som scooter. 

Events & Workshops

Rasmus Holm

Rasmus Holm

DJ, God Stemning

Rasmus spreder god stemning uanset hvor du møder ham, hvilket afspejler hans DJ navn “God Stemning”

Camilla Juul

Camilla Juul

Yoga Instruktør

Camilla er vores super søde og imødekommende Yoga instruktør, som står for vores opvarmning og udstrækningøvelser

Bliv en del af L.O.W Academy

ILDSJÆL!

ILDSJÆL!

Sjælland

Vi søger altid dygtige mennesker og folk der brænder for at ændre skatekulturen, hvis det er dig så kontakt os endeligt!

Wall Of Fame

L.O.W – Academy er blevet til med hjælp fra rigtig mange mennesker, som på alle mulige måder har været med til at skabe det vi er idag.

Tak!

Christian Tolderlund, Daniel Voss, Alex Poppovic, Alexander Kragh, Julian, Daniel Sandin, Lucas Lundqvist, Malthe Lundqvist, Rebekka Hellstrøm, William Kaas, Heino Knudsen, Emil La Beat, Mikkel Qvist, Giovanna Ottolini, Lars Ambus, Malwina Majewska, Arturas Uvarovas, Furat Mahmoud, Sniolvur Antoniussen

Forsættes…

Virksomheder

Xenodoxia