Nærvær, passion & personlig udvikling

Alle vores løbehjul, skateboard og rulleskøjteinstruktører er imødekommende og nærværende i deres skateundervisning hvor eleven er i fokus. Vi lægger vægt på individualitet, fællesskab og socialt samvær, samt en professionel tilgang til personlig udvikling, træning og videreudvikling.

Undervisningen

L.O.W er stiftet af passionsdrevne ildsjæle og professionelle skatere, med et ønske om at lære de ting fra sig, som de selv har læft gennem deres liv på hjul. L.O.W arbejder med professionel skateundervisning, samt bedre forhold for skaters, riders og bladers i hele verden. Vi har nogle af de største skatere tilknyttet, som endelig får en mulighed for at arbejde professionelt med deres hobby/livsstil. L.O.W Academy er en professionel skateskole som går ind for kvalitet. Vores instruktører er ikke blot dygtige indenfor deres område, de er også super imødekomende og besidder pædagogiske evner.

L.O.W Academy er mere end bare en fritidsaktivitet. Her er plads til den enkeltes individualitet, men også til fællesskab og socialt samvær. Med en professionel tilgang til hvordan man bruger skating som personlig udvikling, træning og videreudvikling er alle elever velkommen uanset alder os niveau. Når du starter hjælper vi dig godt igang, så du kommer til at skate med folk på dit eget niveau.

Hvad enten du står på skateboard, rulleskøjter eller løbehjul, så kan vi hjælpe dig med at komme nærmere dine mål. Vi har flere hold som kører i løbet af ugen, så der er rig mulighed for at komme når det passer. Vores instruktører skræddersyer forløb, som kan forbedre dine færdigheder og teknikker. Med dine forudsætninger og vores erfaringer skaber vi i fællesskab succes med dine mål.

Mission & Vision

Vores vision er at skabe en organisation, der udover at levere professionel undervisning, understøtter og forbedre forholdende for skatere i Danmark.  Hvad enten du står på rulleskøjter, løbehjul eller skateboard, er det vores vision at skabe en organisation der sammenslutter alle skategenre og forener dem.

Vores mission er at understøtte og forbedre de forhold, der er for at leve sit liv på hjul. Vi guider dig i, hvordan man kan kommer igang eller videre indenfor skatemiljøet. Det gør vi gennem L.O.W Skate Academy, L.O.W Skate Shop og Skatecamps, hvor vi hver dag arbejder med passion for sporten og for alle skatere som atleter og artister.

Socialt Fokus

Vi brænder for at skabe gode sunde oplevelser for alle, gennem oplysning om de muligheder som findes indenfor skateverdenen. Nogle har mere begrænsede muligheder end os, og vi ser det som en del af vores mission, at støtte projekter i hele verden med bedre tilgang til livet på hjul. Vi har, blandt andre projekter, støttet en skatepark i Venezuela med skateundervisning, workshops, konkurrencer og grej til gadebørn, unge og forældre.

Med stor erfaring fra døgninstitutioner, fritidsinstitutioner, specialklasser og workshops med asylcentre når vi langt ind til vores elever og vores oplevelse er, at børn og unge har nemt ved at relatere til os. Vi samarbejder også med flere forskellige erhvervsskoler og institutioner og har unge i erhvervspraktik. Vi er socialt forankret og det gør det nemt for os at tilpasse vores forløb til alle situationer. Vi har erfaring med både introverte og ekstroverte elever.

Ansvarsfraskrivelse

Ved deltagelse til undervisning eller enhver anden forbindelse relateret dertil (som ved eksempelvis transport eller en workshop) bærer eleven selv det fulde ansvar og skal derfor benytte sin egen ulykkes- og ansvarsforsikring, som i tilfælde af uheld, kan dække episoden. Ved accept af denne ansvarfraskrivelse, fraskriver værge/forældre eller eleven sig ethvert ansvar for erstatning og derfor kan der ikke pålægges erstatningsansvar for virksomheden, instruktører, skateparks, producenten af udstyr eller arrangøren af et givent arrangement. Ved at du indsender tilmelding til en aktivitet under L.O.W Skate Academy ApS, accepterer du ovenstående ansvarsfraskrivelse.