Socialt Fokus

Vi skaber succesoplevelser, venskaber og troen på sig selv. Vi brænder for at være der for andre og har haft stor succes med at få aktiveret og skabt interesse hos rigtig mange børn og voksne. Læs her hvordan social forankring betyder for os

Læs mereKontakt os

“…Vi tror på gode oplevelser & nærværende undervisning…”

L.O.W – Academy er blevet skabt med det formål at give tilbage til det miljø, kultur og ikke mindst de mange mennesker, der gør skating til en unik sportsaktivitet. Vi arbejder aktivt med alle vores elever og brugere og har altid fokus på den enkeltes behov og udvikling. Vi har stor erfaring med at arbejde med mennesker med forskellige udfordringer, både fysisk og psykisk. Vi brænder for at være der for andre og har haft stor succes med at få aktiveret og skabt interesse hos rigtig mange børn og voksne.

Social Udvikling

Vi ligger vægt på det sociale aspekt af skating og bruger det til at udvikle de unges sociale egenskaber.

Vejledning

Vi vejleder børn og unge i en svær tid, hvor det ikke altid kan være lige nemt at finde hoved og hale i verdens muligheder.

Bæredygtighed

Vi tænker altid bæredygtighed ind i vores organisation og forsøger at holde alt i genbrug eller miljøvenlige setups.

Vores projekter

Vi arbejder med STU-elever!

Elever har haft glæde af vores undervisning

Vi planter træer!

Er antallet af workshops & events vi har afholdt

Hos os er alle velkomne

Vores instruktører er mere end bare skatere, de er rollemodeller og det ansvar der følger med er en stor del af filosofien omkring gode oplevelser. Alle skateinstruktører har en dyb fælles passion for skating, elsker at undervise, lære fra sig, motivere og aktivere børn og unge, for dem er det mere end bare et job, men en livsstil som alle kan være en del af.

Det Fornuftige Valg

Vil du holdes opdateret omkring socialt fokus? Arrangementer, de gode historier vi deler med hinanden, og den success vi oplever sammen i fællesskabet? Så tilmeld dig nyhedsbrevet og få vores nyheder direkte til din inbox!