fbpx
Workshops til institutioner & konkurrencer
14 Marts 2018

Danmarksmesterskab i Freestyle Rulleskøjter

Generel information

Hvad?
Det officielle danmarksmesterskab i freestyle rulleskøjter

Hvor?
Brande Skatehal – Mylius Erichsens vej 93, 7330 Brande, Jylland

Hvornår?
D. 30. og 31. Marts 2018

For hvem?
Der er konkurrencer i 3 kategorier: børn, junior og voksen. L.O.W Academy hjælper med afholdelse af børne konkurrencen.

Pris & tilmelding
Arrangementet koster 150,-. Prisen inkluderer et RAD-medlemsskab og en T-shirt (så længer lager haves aka. først til mølle).
Du kan tilmelde dig ved at melde dig ind i RAD (Rollerblading Association Denmark).

Følg eventet på Facebook.

Program

Fredag d. 30 – Pre-session:
Fredag er det muligt at skate i hallen og overnatte i Judohallen. Hvis man skulle have lyst til en ekstra session eller at øve sig inden konkurrencen.

Lørdag d. 31:
Hallen åbner: 10.00 Konkurrenceregistrering: 12.00 Konkurrence: 13.00 Overnatning åbner*: 19.00 Efterfest: 21.00 (kun for +18 år)

Overnatning
Det er gratis at overnatte og destination ligger kun 7 minuttes gang fra hallen. Stedet er en gammel JUDO-hal med judo-madrasser på gulvet!

Mad
Hele dagen er der mulighed for sandwich og street food i hallen til en pris mellem 15 – 20 kr. Der ligger også en Fakta lige om hjørnet, så du ikke kommer til at mangle noget.

Program for Ram Jam 2018

L.O.W Academy tilstede under hele Ram Jam

L.O.W Academy samarbejder med både RAD & Urban Street Zone Brande (foreningen som administrere Brande Skatehal).
Efter vores sidste succesfulde arrangement og besøg i Brande, har L.O.W denne gang fået til opgave, at stå for en række undervisningsforløb i Brande Skatehal og børnekonkurrencen til Ram Jam 2018. L.O.W har sammensat 2 forskellige aktivitetsforløb, hvor alle niveauer udfordres og kan være med.

Danmarksmesterskabet i freestyle blading. Vi glæder os helt vildt!” – Rullesport Danmark

Løbehjulstræning

Løbehjulsundervisningen vil foregå inden Ram Jam onsdag D. 28. Marts kl. 10-16.00. Workshoppen er opdelt i niveau med pro instruktører, så alle har mulighed for at deltage. Pris: 200 kr,- Tilmelding i kiosken (i brande skatehal) senest søndag D. 25. Marts. Se Facebook for mere information OBS: KUN 25 pladser, først til mølle-princip.

Instruktørundervisning

Instruktørundervisningsforløb for Brande Skatehals medarbejdere, som vil få et grundigt kursus i gængse undervisningsteknikker, pædagogiske virkemidler og skating som undervisningsform.

Scootertræning onsdag d. 28/3-2018 med L.O.W Academy instruktør

Historien bag

R.A.D (Rollerblading Association Denmark) afholder hvert år det uofficielle danmarksmesterskab og diverse street konkurrencer. De seneste par år, har der været Pony Cup 2014Pony Cup 2015, Copenhagen Blade Days 2016, CPH Blade Days 2017, som har været uofficielt anerkendt som danmarksmesterskab.

Første officiele danmarksmesterskab nogensinde

For første gang nogensinde, står R.A.D nu for afholdelse af det officielle danmarksmesterskab, som nu bliver anerkendt af hovedorganisationen indenfor foreninger som beskæftiger sig med skating i danmark “Rullesport Danmark

Video & Billeder fra sidste workshop i Brande.

Livet på hjul

Hos L.O.W – Academy brænder vi for at lave skateworkshops og hjælpe til ved arrangementer som disse. Vi er enormt begejstret for, at der nu endelig er et Danmarksmesterskab og at skating bliver mere populært. Vi ser en udvikling i vores sportsgrene som denne, og vi er helt nede med det. Ved de olympiske lege i 2020 er skateboarding på programmet for første gang nogensinde. Vores sport er godt på vej til at blive mere etableret, og L.O.W bakker 120% op om tiltag på den danske og internationale skatescene. Vi har efterhånden lavet hundredevis af forskellige skateworkshops, konkurrencer og aktivitetsforløb. Vi er stolte og glade for, at få lov til at være en del af udviklingen. Vi glæder os til Danmarksmesterskabet i Rulleskøjter og håber på at se jer til et brag af en konkurrence! Endnu engang tak til vores samarbejdspartnere Urban Street Zone Brande & RAD.

Bedste Hilsner L.O.W – Academy

Vil du have vores nyheder leveret direkte til din inbox?

Undervisning
Nærværende skateundervisning med fokus på dine mål.
HOLDUNDERVISNING
Mød nye venner med samme interesser som dig til vores ugentlige holdundervisning.
Skoler & Institutioner
Lad os besøge jeres skole eller institution og lave skateundervisning