fbpx

L.O.W 1-dags skatecamp 2019

Kender du en, som skal med på skatecamp?

Kom med til årets sjoveste sommerskatecamp den 1. juli

Sol, varme og masser af fritid. Der er nærmest ikke et bedre tidspunkt at skate end om sommeren. L.O.W Academy har vi haft stor succes med at afholde skatecamps i forskellige ferieperioder, og nu er tiden så kommet til sommerferien. Derfor byder vi på en 1-dags skatecamp ind til masser af sjov og skating i fælledparkens skatepark.

L.O.W Skatecamps sørger for det hele, og vi tager fuld ansvar for jeres børn – store som små. Om det så er mad, drikke, transport eller noget helt fjerde. I skal bare dukke op med jeres foretrukne hjul og viljen til at have en forrygende uge sammen med os. Så skal vi nok give jer en helt fantastisk oplevelse.

Vores instruktører er nogle af Danmarks bedste – både skateteknisk og pædagogisk – så uanset om du er nybegynder eller ekspert, 8 eller 16 år, vovet eller forsigtig lover vi at du kommer til at udvikle dig som skater. Her er alle aldre og niveauer velkomne.

Samtidig garanterer vi også et fantastisk og helt særligt fælleskab, hvor vi alle bakker hinanden op og fejrer store som små sejre. For det vigtigste for os er at give deltagerne masser af succesoplevelser og forhåbentlig også nogle nye venner, som de efterfølgende kan tage ud og besøge skateparkerne med.

Da vi har begrænsede pladser
, anbefaler vi at i tilmelder jer årets fedeste sommercamp allerede i dag!

PROGRAM

Mødetid- og sted
Kl. 10.00 i Den Store Skatepark i Fælledparken: Edel Sauntes Allé 3, 2100 København.

10.00 til 11.00
Hjælp med at få udstyr på og opvarmende øvelse, hvor vi træner balance og faldteknik.

11.00 til 12.00
Tur til Øster Allé, hvor vi vil have staffet- og hurtigløb.

12.00 til 13.00
Tur til trafiklegepladsen, hvor vi kører frit.

13.00 til 14.00
Frokostpause. Herfter skal vi øve spring på udendørs trampolinlegeplads.

14.00 til 15.00
Retur til Den Store Skatepark i Fælledparken. Her skal vi lære at køre nedad bakker og ramper.

15.00
Afslutning ved Den Store Skatepark i Fælledparken.

Tilmelding til 1-dags Skatecamp 2019

L.O.W 1-dags skatecamp 2019

Ansvarsfraskrivelse

Ved deltagelse til undervisning eller enhver anden forbindelse relateret dertil (som ved eksempelvis transport eller en workshop) bærer eleven selv det fulde ansvar og skal derfor benytte sin egen ulykkes- og ansvarsforsikring, som i tilfælde af uheld, kan dække episoden. Ved accept af denne ansvarfraskrivelse, fraskriver værge/forældre eller eleven sig ethvert ansvar for erstatning og derfor kan der ikke pålægges erstatningsansvar for virksomheden, instruktører, skateparks, producenten af udstyr eller arrangøren af et givent arrangement. Ved at du indsender tilmelding til en aktivitet under L.O.W Skate Academy ApS, accepterer du ovenstående ansvarsfraskrivelse.