fbpx

Velkommen til Danmarks Første Skateakademi

Skateskole som leverer nærværende skateundervisning på rulleskøjter, løbehjul og skateboard. Vores skateinstruktører er profesionelle og har alle fælles udgangspunkt i, at de brænder for at lære fra sig.

Skateskole for alle

Vi har mange års erfaring og har haft over 5000 deltagere igennem vores arrangerementer i hele Danmark. Vi underviser til dagligt elever på vores skateskole for henholdsvis løbehjulrulleskøjter og skateboard. Klik på nedenstående logo for at vælge din sport.

Løbehjulsundervisning

Vil du lære at stå løbehjul eller vil du have finpudset dine skills? Få hjælp fra vores dygtige instruktører. Uanset dine ønsker kan vi hjælpe dig på vej.

Inline-skateundervisning

Vi har Danmarks dygtigste skateinstruktører, som står klar til at undervise dig uanset ønsker, alder og mål. De har mange års erfaring og brænder for at undervise.

Skateboardakademiet

Mangler du tips og tricks til at blive bedre på dit skateboard? Vores dygtige instruktører står klar med skateboardundervisning der hjælper dig til at opnå dine mål.

Har deltaget i vores undervisning

Afholdte Events

Velgørenhedsprojekter

Vi skaber succesoplevelser, venskaber og troen på sig selv

Vores mission er at motivere og aktivere børn og unge til en sund og alternativ sportsgren og livsstil. Det gør vi gennem professionel skateundervisning med fokus på det sociale.

Sådan fungerer det

Step 1.

Gratis prøvetime

Kom og vær’ med, prøv det, mærk stemning, føl efter i maven. Er skateundervisning noget for dig?

Step 2.

Vælg kontingent

Efter din prøvetime eller hvis du har lyst, vælger du blot hvor mange gange om måneden.

Step 3.

Skateundervisning

Følg med i vores kalender om skateundervisning, konkurrencer, og skateevents, dyrk din yndlingssport

I vores kalender nedenfor kan du se hvornår vi har skate undervisning

– så er det bare at booke en tid der passer dig.

[ecwd id=”2767″ type=”full” page_items=”5″ event_search=”yes” display=”full” displays=”full,none,none,none,none,none,none” filters=””]