Tilmeld dig en prøvetime

Her kan du skrive dig op til en prøvetime på et af vores løbehjuls-, rulleskøjte eller skateboardhold.

For tiden underviser vi i København og Gentofte. Har vi ikke hold i nærheden af dig, kan du bruge formularen til at skrive dig op på vores interesseliste. Så vender vi tilbage, så snart vi åbner for undervisning nær dig.

OBS: Oplever du tekniske problemer, når du forsøger at opskrive dig til en prøvetime, så give os et ring eller send os en mail.

Sådan fungerer det

Trin 1: Opskrivning

Når du har skrevet dig op til en prøvetime vil du inden for 48 timer (gælder ikke weekender) modtage en mail med en oversigt over vores nuværende hold, og hvornår de træner. Prøvetimen koster 125 kr., som du betaler for med det samme. 

Trin 2: Booking

Når du er vendt tilbage på den indledende mail, og vi i fællesskab har fundet det hold, der passer dig bedst, bliver du booket ind til en prøvetime. I den forbindelse  modtager du en bekræftelselsesmail med alle de nødvendige detaljer om undervisningen.

Trin 3: Medlemskab

Når du har været afsted til din prøvetime, skal du beslutte, om du ønsker at starte fast på holdet. Hvis du har lyst til at fortsætte, køber du et medlemskab ved at besøge vores tilmeldingsside. Har du spørgsmål, kan du altid kontakte os via mail eller telefon.

Opskrivning til prøvetime