fbpx
Professionel & Nærværende Skateundervisning

Stor lokal opbakning i Venezuela

Workshops til skoler & institutioner

4 April 2017

Lokal opbakning

Børnene er vildt dygtige og mange af dem har rigtig meget potentiale. De er helt ustoppelige for at vise hvad de kan.

Så har alle børnene efterhånden fundet sig til rette i deres nye rulleskøjter. De er nærmest helt ustoppelige for at vise hvad de kan og har lært. Mange af dem har rigtig meget potentiale, som virkeligt kan ses til undervisningen

Planen for den næste måned består af et intenst undervisningsforløb. Vores 2 udsendte instruktører har sammensat et udfordrende program. Planen er til sidst, at slutte af med en stor konkurrence. Her håber vi at børnene rigtigt kan få brugt og vist alle deres nye tricks.

Skateundervisning for gadebørn i Venezuela

Undervisningsforløbet tager både udgangspunkt i at børnene forbedrer sig, men ligeledes hvordan de holder sammen og kan støtte hinanden. De første to undervisninger er gået med at lære alle børnene at kende og observere deres niveau. Der har også været fokus på hvordan de opføre sig overfor hinanden, hjælper og venter på hinanden.

Børn med potentiale

Vi har 50 børn til undervisning hernede som er delt op i to grupper. Jara underviser begynderne imens Jacob udfordrer og hjælper de øvet til mere inspiration samt sparring.

Vi er blevet taget så godt imod af lokalbefolkningen i Puerto Cabello.  Vi har været i avisen 3 gange og været med i radioen. Vi blev interviewet omkring vores projekt i Venezuela, der åbentbart er gået landet rundt  Vi er meget glade for den lokal opbakning.

Vil du have vores nyheder leveret direkte til din inbox?

Undervisning
Nærværende skateundervisning med fokus på dine mål.
HOLDUNDERVISNING
Mød nye venner med samme interesser som dig til vores ugentlige holdundervisning.
Skoler & Institutioner
Lad os besøge jeres skole eller institution og lave skateundervisning