fbpx

Teambuilding i Den Grå Hal

Hvidovre 4 kompagni af Søspejder, havde brug for Teambuilding. I samarbejde med deres leder, sammensatte vi et sjovt event. Niveauet var meget blandet, men alle havde en sjov dag.
Den Grå Hal på Christiania dannede rammerne for Søspejderforeningens teambuildings forløb. De mange fremmødte spejdere var klar til at blive udfordret. Vi har stillet en stor forhindringsbane op og gjort en række øvelser klar.

Flere af deltagerne havde aldrig stået på rulleskøjter før, så derfor var der en smule nervøsitet forbundet med opstarten.
Men Instruktør Jacob Juul, fik hurtigt lært alle de mest basale teknikker og hurtigt begyndte alle at give sig i kast med de udfordringer der var gjort klar i hallen.

I løbet af dagen blev deltagerne både udfordret individuelt og i par og skulle flere gange presse sig selv ud i situation, der flyttede grænser for de fleste. Den Grå Hal var perfekt på den kolde vinter eftermiddag, hvor sne og vind susede uden for. De mange søspejder gav den fuldt gas i den historiske hal og fik lært en masse nyt.

Til sidst sluttede de af med at spille undergrundssporten “Rollersoccer”, som alle havde det rigtig sjovt med. Alle gav den fuld gas og der blev scoret mange flotte mål. Sporten er meget populær i Frankrig, hvor den har fået stor status som en undergrundssport.

Vi prøver altid at improviserer og udvikle vores forløb, så alle bliver udfordret. Hos os er alle velkomne. Hvis ikke i føler vi har et forløb der passer jer, så kontakt os. Vi er altid klar på at udarbejde et skræddersyet arrangement, der passer præcis til jeres behov.

Du kan se mere om vores tilbud til virksomheder her: