Skateboard

Vil du lære at stå på skateboard eller longborad? Kom med til gratis prøvetime hos L.O.W - Skateboardakademiet!

Løbehjul

Er du til Løbehjul og vil du gerne vide eller lære mere? Så er du kommet til det rette sted. Kom med til en gratis prøvetime lige her

Aggressive Inline

Vil du lære at stå på rulleskøjte af de bedste af de bedste? Så kom til GRATIS prøvetime, med vores super dygtige instruktøre!

Mød L.O.W

L.O.W – Academy er efterhånden et større foretagende, hvor flere forskellige personer, spiller afgørende roller for vores succes. Her på siden kan du møde holdet bag vores virksomhed og samtidig se alle vores super dygtige instruktører. Vi håber på at skate med dig!

  • Personlig Udvikling 90%
  • Motion 80%
  • Socialt Ansvar 100%
  • Professionelt 100%

L.O.W – Academy

Simon Melander

Simon Melander

Partner, Adm. Direktør

Simon står for den daglige drift, administration, partnerskaber, og udviklingen af L.O.W Academy. Simon har været med helt fra start, og har mange års erfaring indenfor salg, marketing, forretningsudvikling og iværksætteri. Han får tingene til at ske, og brænder for at ændre traditionelle tilgange til forretning samt skatekulturen

Jakob Frausing

Jakob Frausing

Partner, Marketingsdirektør

Jakob har ansvaret for markedsføring og kunderelationer hos L.O.W Academy. Jakob har primært sin daglige gang med forretningsudvikling, forecasts og rapportering, og er stærk i administration. Han har rødder i aggressive skating, er uddannet økonom og iværksætter med flere start-ups i bagagen.

Jacob Juul

Jacob Juul

Partner, Sportsdirektør

Jacob Juul er medstifter af L.O.W Academy og er en af verdens bedste aggressive inline-skatere. Jacob er ansvarlig for L.O.W Academys skateskoler samt undervisningsforløb. Han brænder for at lære fra sig og hans passion er vores undervisning.

Mathias Lohmann-Kristensen

Mathias Lohmann-Kristensen

Social Media Manager

Mathias har ansvaret for vores social medier og er manden der sikrer at der altid er interessante posts og sjove opdateringer. Hans super kreative tilgang til tingene, gør at man aldrig ved hvad Mathias har i ærmet næste gang.

Lars Ambus

Lars Ambus

Projektleder

Lars er inkarneret skateboarder og brænder for at udvikle skatemiljøet. Hans ekspertise inden for kommunikation og business management kommer til udtryk som projektleder for forskellige afgørende opgaver i L.O.W – Academy.

Tobias

Tobias

Tømrer & Rampebygger

Tobias er vores byggeansvarlige, og hjælper os med at få bygget og vedligeholdt vores ramper og udstyr. Han er udover at være dygtig til at bygge, også en vigtig del af vores daglig dag hos L.O.W – Academy

Inline-skateundervisning

Laurits Brink

Laurits Brink

Instruktør, Nybegynder & Øvede

Laurits er super imødekommende i sin tilgang til undervisningen, og er dermed den perfekte til at få dig igang med rulleskøjterne. Laurits har en naturlig evne til at få alle med, op af stolene og ud over rampen, og han er klar til at træde til der hvor der er behov.

Alexandru

Alexandru

Instruktør, Nybegynder & Øvede

Alexandru har været instruktør hos os i flere år og er en super dygtig blader, med mange års erfaring. Alexandru er fra Rumænien og derfor er undervisningen på engelsk. Alexandru formår at nedbryde barrier og kan nå helt ind til folk og få dem med på hjul.

Claus

Claus

Instruktør, Begyndere

Claus kan man regne med. Han tager imod dig med åbne arme og med et smil på læben hjælper han dig trygt igang eller videre på dine rulleskøjter. Claus har en god evne til at forstå sine elever og bakke op om dem med god stemning og en positiv tilgang til videreudvikling.

Luka Wiingaard Madsen

Luka Wiingaard Madsen

Instruktør, Begyndere

Luka er vores yngste instruktør, men er en super kompetent skater, med kæmpe potentiale! Luka er god rent teknisk og evner at være nærværende i sin undervisning. Luka er udover at være instruktør også pro-skater.

Er det dig?

Er det dig?

Sjælland, Fyn, Jylland

Vi søger dygtige instruktører til rulleskøjteundervisning. Skriv til os hvis du syntes det kunne være spændende at undervise andre i at blive bedre.

Er det dig?

Er det dig?

Sjælland, Fyn, Jylland

Vi søger dygtige instruktører til rulleskøjteundervisning. Skriv til os hvis du syntes det kunne være spændende at undervise andre i at blive bedre.

Skateboardundervisning

Morten Lindberg

Morten Lindberg

Instruktør

Morten tager imod dig med åbne arme uanset niveau og med mere end 19 års erfaring, hjælper han både nybegyndere og de mere øvede skatere i deres videreudvikling og mål.

Nicoline Egeberg Jeppesen

Nicoline Egeberg Jeppesen

Instruktør, Skateboard

Nicoline er en super dygtig skateboarder og har været en del af den danske scene i snart 16 år. Nicolines speciale er street og ramper. Hun er stjerne dygtig til sin disciplin og besidder samtidig et naturligt talent for at lære fra sig og få alle med.

Andrew

Andrew

Instruktør, Skateboard

Andrew er den vildeste all-around skater og skater både street, bowl, ramper og loose og kan hjælpe dig med stort set alt inden for skateboarding. Hans positive tilgang smitter altid af på eleverne, og favner alle aldersgrupper.

Løbehjulsundervisning

Nils Frydendal

Nils Frydendal

Instruktør

Nils Frydendal er PRO Rider og en super dygtig street rider men sin egen unikke stil. Nils er et velkendt ansigt i det danske scooter miljø såvel som det internationale. Han har i en meget ung alder rejst og optaget video og edits i flere dele af verdenen.

Kasper Bøg Larsen

Kasper Bøg Larsen

Instruktør

Kasper er en super dygtig scooter-rider, der har speciale i ramper. Det er også her at han typisk hjælper til i undervisningen. Hans åbne og opmuntrende attitude hurtigt spreder sig blandt eleverne, der hurtigt oplever enorme fremskridt.

Er det dig?

Er det dig?

Sjælland, Fyn, Jylland

Vi søger dygtige instruktører til både løbehjulsndervisning. Skriv til os hvis du syntes det kunne være spændende at undervise andre i at blive bedre.

Events & Workshops

Rasmus Holm

Rasmus Holm

DJ, God Stemning

Rasmus spreder god stemning uanset hvor du møder ham, hvilket afspejler hans DJ navn “God Stemning”

Camilla Juul

Camilla Juul

Yoga Instruktør

Camilla er vores super søde og imødekommende Yoga instruktør, som står for vores opvarmning og udstrækningøvelser

ILDSJÆL!

ILDSJÆL!

Sjælland

Vi søger altid dygtige mennesker og folk der brænder for at ændre skatekulturen, hvis det er dig så kontakt os endeligt!

Wall Of Fame

L.O.W – Academy er blevet til med hjælp fra rigtig mange mennesker, som på alle mulige måder har været med til at skabe det vi er idag.

Tak!

Christian Tolderlund, Daniel Voss, Alex Poppovic, Alexander Kragh, Trine Brøns Nielsen, Julian, Daniel Sandin, Lucas Lundqvist, Malthe Lundqvist, Rebekka Hellstrøm, William Kaas, Heino Knudsen, Emil La Beat,

Forsættes…