Giv en skateoplevelse i gave

Et gavekort til L.O.W Academy er det oplagt valg for dig, der kender en aspirerende skater, som du ikke helt ved, hvad du skal give. For det giver adgang til oplevelser på både løbehjul, rulleskøjter og skateboard.

Gavekortet kan bruges til alle vores ydelser og gælder et år, efter det er blevet købt. Modtageren kan blandt andet komme til privatundervisning, deltage på en af vores skatecamps eller købe udstyr i vores skateshop.

Køb gavekort

Vælg værdien, du ønsker for gavekortet.

Spørgsmål: Gavekort

Klik på et spørgsmål for at folde svaret ud

Hvilke ydelser kan gavekortet bruges til?

Gavekortet kan bruges til alle ydelser fra L.O.W Academy. Det gælder både hold– og privatundervisning, events, camps samt vores skateshop.

Værdien af gavekortet er ikke begrænset til et enkelt produkt, men kan sagtens deles ud på flere ydelser. Så ønsker du for eksempel at give et gavekort på en times privatundervisning samt nyt skateudstyr, kan det sagtens lade sig gøre.

Hvor længe er gavekortet gyldigt?

Gavekortet har en gyldighed på 12 måneder efter købsdatoen. Får du ikke brugt gavekortet inden for gyldighedsperioden, er det desværre udløbet og kan ikke længere bruges.

Hvordan indløses gavekortet?

Når modtageren ønsker at gøre brug af sit gavekort, skal de blot sende os en mail på info[at]lowacademy.dk. Så hjælper vi med at indløse det til de foretrukne ydelser.