English version? Click here

Gratis Prøvetime

Skriv dig op til en gratis prøvetime på enten løbehjul, rulleskøjte, skateboard, parkour eller BMX.

Vi kontakter dig på mail eller telefon, for at finde det allerbedste hold til dig.

Spørgsmål: Prøvetime

Klik på et spørgsmål for at folde svaret ud

Hvad koster en prøvetime?

En prøvetime er gratis og handler om, at skabe en successoplevelse for eleven, og finde ud af, om vores undervisning passer for eleven. Den er uforpligtende og gælder én undervisningsgang (á 1 time og 30 minutters varighed).

Kan jeg gå på et hold, hvis jeg ikke kan skate?

Vi anbefaler, at du kan følgende afhængigt af, hvilken skategren du er interesseret i:

Løbehjul: Køre ligeud og hoppe på et fladt underlag med begge ben på løbehjulet.
Rulleskøjter: Stå oprejst, køre ligeud og hoppe på et fladt underlag på rulleskøjterne.
Skateboard: Skubbe det i gang og køre ligeud med begge ben på skateboardet.

Kan du eller dit barn ikke ovenstående endnu, anbefaler vi et forløb med privatundervisning til at komme i gang. Så sørger vi for en god, sikker opstart, inden første holdundervisning.

Udlåner I udstyr til prøvetimer?

Som udgangspunkt skal du selv have udstyr med til en prøvetime. Har du ikke dit eget udstyr, anbefaler vi, at du køber en privatundervisning. Her kan du låne udstyr gratis.

Gennem vores skateshop kan vi også hjælpe med køb eller leje af udstyr.

Hvad gør I ved dårligt vejr?

I sommersæsonen fra 1. marts til 31. oktober flyttes undervisningen til de nærmeste overdækkede skatefaciliteter ved dårligt vejr. Er det ikke en mulighed, vil undervisningen blive flyttet til en anden dag.

I vintersæsonen fra 1. november til 31. februar underviser vi ved indendørs skatebaner. Her bliver undervisningen derfor ikke påvirket af vejret.

Hvordan foregår holdundervisningen?

Vores holdundervisning varer 1 time og 30 minutter, og er bygget op omkring at lære at lære dig de nødvendige teknikker og tricks til at skate selvstændigt. Hvad der fokuseres på til den enkelte undervisning afhænger altid af de fremmødte elevers niveau.

Vores hold er som udgangspunkt opdelt ud fra tre aldersgrupper: Barn (5 til 7 år), junior (8 til 14 år) og voksen (18 år+). Hvis antallet af elever tillader det, opdeler vi desuden i niveauer. Primært på juniorholdene.

Vi går efter at have seks til otte elever på et hold med én instruktør. Det giver mulighed for altid at have tid til det individuelle fokus, samtidig med at der er et fællesskab at dele sine succesoplevelser med.

Hvad er jeres undervisningsfilosofi?

Udgangspunktet for vores undervisning er at lære dig, hvordan du bliver “skater”. Vi ønsker ikke blot at gøre dig god til at skate, men også introducere dig for – eller styrke dit forhold til – skatekulturen.

Vores vigtigste mål med at undervise dig er dog, at du løbende bliver bedre. Det er nemlig vores erfaring, at det er succesoplevelserne ved at lære noget nyt og klare nye forhindringer, der er den største glædes- og motivationsfaktor i skatesporten. Ud over at mødes med andre og have det sjovt på hjul, selvfølgelig.

Går alt som ønsket, stopper du hos os med evnerne til at skate både i og udenfor skateparkerne. Og at udvikle dig som skater på egen hånd fremadrettet. For så kan du uden tvivl leve “livet på hjul” og udnytte den store frihed, som skatesporten tilbyder.