Handelsbetingelser

Dine rettigheder når du handler hos os

På siden her kan du læse, hvilke betingelser der gør sig gældende, når du køber en ydelse eller et produkt af os. Idet du indgår en aftale med os, skriver du også under på, at du har læst og accepteret disse betingelser. Accepterer du ikke vores handelsbetingelser, kan du desværre ikke modtage undervisning eller købe andre ydelser samt produkter af L.O.W Skate Academy ApS.

1.0 Konceptet

L.O.W Skate Academy ApS leverer ugentlig holdundervisning opdelt efter alder, niveau og personlige mål. Undervisningen betales via et månedligt medlemskab med et selvvalgt antal timers undervisning.

2.0 Billeder og film

Når du er kunde hos L.O.W Skate Academy, accepterer du, at der bliver filmet og/eller taget billeder til vores undervisning og arrangementer. Materialet kan blive brugt i vores printmateriale, på vores hjemmeside eller på anden vis brugt til at markedsføre L.O.W Skate Academy og vores undervisning.

Har du indsigelser til overstående bedes du venligst kontakte os på mail: info[at]lowacademy.dk

3.0 Medlemskaber

3.1 Månedlig betaling for holdundervisning
Når du køber et medlemskab hos L.O.W Skate Academy ApS, køber du et antal timers undervisning til holdundervisningen på vores skateskole. Prisen på medlemskabet afhænger af, hvor mange timers undervisning, du ønsker i den pågældende måned.

Medlemskabet er forudbetalt, gælder til og med sidste dag i den pågældende måned og  fornys automatisk i starten af hver måned. Du accepterer derfor, at der er tale om en tilbagevendende månedlig betaling, og at L.O.W Skate Academy ApS gemmer dine kortoplysninger.

Alle kvitteringer for dine køb bliver sendt direkte til din e-mail efter hvert køb.

3.2 Opsigelse af medlemskab
Du kan til enhver tid afmelde dit medlemskab hos L.O.W Skate Academy ApS. De første fire uger (28 dage) efter medlemskabet er startet, kan du opsige det ved udgangen af den igangværende måned. Dog senest inden de to sidste hverdage i den pågældende måned. Herefter accepterer du en bindingsperiode på løbende måned + 1 måned. Så afmelder du f.eks. d. 2. i en måned, vil din sidste betaling være d. 1. måneden efter.

Ønsker du at afmelde dit medlemskab hos L.O.W Skate Academy ApS, skal du skrive en mail til info[at]lowacademy.dk. Mailen skal som minimum indeholde følgende informationer:

 1. Navnet på eleven det drejer sig om.
 2. Hvornår medlemskabet ønskes stoppet.

Når vi har registreret din opsigelse, vil du modtage en bekræftelse på opsigelsen via den mail, du har kontaktet os med.

Bemærk: Opsigelsen skal ske skriftligt via mail, før den er gældende. Opsigelsen er derfor ikke gældende, hvis du blot ringer til os, sender en SMS eller giver den til mundtligt til en ansat i L.O.W Skate Academy ApS.

Bemærk: Det er ene og alene dit ansvar at opsige dit medlemskab i tide. Vi refunderer derfor ikke betaling på baggrund af for sen eller glemt afmelding.

3.3 Ubrugte timer
Det er dit eget ansvar at få brugt de timer, som du har købt den pågældende måned. Du kan derfor ikke overføre ubrugte timer til den efterfølgende måned. Har du svært ved at for brugt dine købte timer, kan du nedgradere dit medlemskab til et med færre undervisningstimer.

3.4 For mange brugte timer
Skulle det ske, at vi en måned registrerer, at du er kommet til mere undervisning, end dit medlemskab indeholder, vil vi sidst i måneden hæve betaling for den ekstra undervisning. Betalingen for den ekstra undervisning vil som udgangspunkt basere sig på timeprisen for dit nuværende medlemskab.

3.5 Ændring af medlemskab
Ønsker du at ændre dit eksisterende medlemskab til et med flere eller færre timer skal du kontakte os via mail. Mailen sendes til info[at]lowacademy.dk.

Skifte du til et medlemskab med flere undervisningstimer, kan dette ske i den pågældende måned. Skal medlemskabet i stedet ændres til et med færre undervisningstimer, kan dette ske fra den efterfølgende måned.

3.6 Pause af medlemskab
Har du brug for at holde en pause fra undervisningen, kan dette ske fra den 1. i den efterfølgende måned. Pausen skal dog være meldt ud senest to hverdage, inden du ønsker at den skal tage effekt.

Bemærk: Pauser skal minimum vare en måned og kan maksimalt vare seks måneder. Ved pauser på mere end tre måneder kræves det, at du forudbetaler for den første måneds træning efter pausen .

Bemærk: Eventuelle medlemsfordele er ikke gældende i pauseperioden.

3.7 Flyttet eller aflyst undervisning
Der kan opstå tidspunkter, hvor undervisningen vil blive flyttet til en nærliggende lokation eller aflyst. Det kan for eksempel skyldes vejret eller sygemeldinger.

Vi vil som udgangspunkt tilbyde dig en erstatningsundervisning på et af vores andre hold eller den efterfølgende måned, hvis du ikke kan deltage i en undervisning på grund af en flytning eller aflysning af dit faste hold. Kan vi ikke tilbyde dig en erstatningsundervisning, vil du blive kompenseret for den manglende undervisning i betalingen for dit medlemskab den efterfølgende måned.

3.8 Fortrydelsesret
Såfremt du endnu ikke har deltaget i undervisningen, kan du fortryde dit køb inden for 14 dage. Fortrydelsesretten udløber 14 dage efter den dag, du har bestilt medlemskabet. Ved refusioner som følge af brugen af fortrydelsesretten tager vi et administrationsgebyr på 20 DKK.

3.9 Mails og SMS’er fra L.O.W Skate Academy
Når du køber et medlemskab hos os, accepterer du at modtage e-mails og SMS’er fra L.O.W Skateacademy ApS, der relaterer sig til dit medlemskab. Det omfatter blandt andet information om din undervisning og tilbud relateret til vores medlemsfordele.

3.10 Ansvarsfraskrivelse
Idet du køber et medlemskab, accepterer du vores ansvarsfraskrivelse.

4.0 Køb af varer og ydelser

4.1 Fortrydelsesret
Du har 14 dages fortrydelsesret, når du køber varer eller ydelser på lowacademy.dk eller en af L.O.W Skate Academy ApS’ andre hjemmesider. Fortrydelsesretten udløber 14 dage efter den dag, du har bestilt din(e) vare(r).

Ønsker du at gøre brug af fortrydelsesretten, skal dette ske ved at sende en mail til info[at]lowacademy.dk, som indeholder følgende informationer:

 1. Ordrenummeret.
 2. Hvilke(n) vare(r) det drejer sig om.
 3. Hvorfor du ikke ønsker at modtage varen/varerne.

Bemærk: Du mister din fortrydelsesret, hvis du bryder forseglingen på varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret. Ligeledes kan du ikke fortryde købet ved blot at nægte modtagelse af varen.

4.1.1 Tilbagebetaling af købsbeløbet ved brug af fortrydelsesretten
Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb, du har indbetalt til os, tilbage. Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstraomkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder). Dette sker uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde dit køb.

Vi gennemfører som udgangspunkt tilbagebetalinger med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion.Tilbagebetalinger kan efter aftale også ske via andre betalingsmetoder.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur. Ved fremlæggelse af dokumentation for returneringen, kan udbetalingen efter aftale dog ske tidligere.

Bemærk: Ved refusioner som følge af brugen af fortrydelsesretten tager vi et administrationsgebyr på 20 DKK.

4.2 Returnering
Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du afholder de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Ligeledes er det dit ansvar, at varen er pakket forsvarligt ind og kommer retur i samme stand, som du modtog den i.

Når du returnerer varen, skal den sendes til:

L.O.W Skate Academy ApS
Emblasgade 175, 1. sal.
2100 København Ø
Danmark

Inden du returnerer varen, skal du sende en mail til info[at]lowacademy.dk, som indholder følgende informationer:

 1. Ordrenummer.
 2. Hvilke(n) vare(r) det drejer sig om.
 3. En beskrivelse af problemet/problemerne med varen/varerne.

Husk at få en kvittering for afsendelsen af varen/varerne.

Bemærk: Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, og ved returneringen afholder du selv de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen.

4.2.1 Varens stand ved returnering og tilbagebetaling af købsbeløbet
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord: Du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt. Det betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur. Beløbet afhænger af vores vurdering af varens handelsmæssige værdi efter returneringen.

For at modtage hele købsbeløbet retur, må du altså gøre det samme som i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Bemærk: Ved returneringer afholder du selv de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen.

4.3 Reklamation ved fejl/mangler
Når du handler på lowacademy.dk eller en af L.O.W Skate Academy ApS’ andre hjemmesider, har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du afhængig af den konkrete situation enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen.

Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

5.0 Levering, betaling og dataansvar

5.1 Levering
Levering sker primært ved udlevering med mindre andet er aftalt.

5.2 Betaling
På lowacademy.dk kan der betales med:

Dankort, Visa/Dankort, MasterCard, Visa, JCB, UnionPay og American Express.

Betalingen foregår over en krypteret server via 3. parts betalingsgateway og er lige så sikkert som at benytte dit kreditkort i supermarkedet. Alle priser er angivet i danske kroner (DKK) og er inklusiv 25% moms. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

Der tages ikke gebyr ved betaling på lowacademy.dk.

For at du kan indgå aftale med os på lowacademy.dk, har vi brug for følgende oplysninger:

 1. Navn
 2. Adresse
 3. Telefonnummer
 4. E-mailadresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig. Personoplysningerne, der registreres hos L.O.W Skate Academy ApS, opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. Når der indsamles personoplysninger via vores website sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret præcis om, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

5.3 Dataansvarlig
L.O.W Skate Academy ApS, Emblasgade 175. 1. sal., 2100 København Ø., CVR: 37357022 er den dataansvarlige. Det betyder, at vi er ansvarlige for behandlingen af dine personoplysninger.

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret. Kundeoplysningerne bliver ikke transmitteret.

Som registreret hos lowacademy.dk har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til lowacademy.dk via info[at]lowacademy.dk.

Der videregives ikke oplysninger til tredjepart.

6.0 Klager

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til info[at]lowacademy.dk. Hvis det mod forventning ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til det relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

Forbrugerklagenævnet
Carl Jacobsens vej 35, 2500 Valby
Hjemmeside: www.forbrug.dk
Telefon: 41 71 50 50 (hverdage 9-12)
E-mailadresse: kfst[at]kfst.dk

7.0 Information om virksomheden

Website: lowacademy.dk.
Virksomhedens juridiske navn: L.O.W Skate Academy ApS.
Organisationsform: ApS.
CVR: 37357022.

Virksomhedsadresse:
Emblasgade 175, 1. sal.
2100 København Ø
Danmark

E-mailadresse: info[at]lowacademy.dk.
Telefon: (+45) 42 46 90 40.

Virksomhedens etableringsår: 2014.

Alle aftaler indgås på dansk eller engelsk.

Læs alt om hvordan vi behandler data, privatlivs- samt cookiepolitik her:

1. Privatlivspolitik
2. Cookiepolitik