Tilbud og services på hjul

Vi tilbyder aktivitetsforløb på hjul, der kan aktivere og udfordrer alle. Står du som kommune, virksomhed eller institution og søger et anderledes lærende forløb? Garanti for sved på panden, professionel undervisning og masser af sjov.

  • Kontaktoplysninger

  • Nyhedsbrev

  • CAPTCHA

Inspiration til arrangementer

Events

Oplev Danmarks bedste instruktører afholde show eller lad os arrangere en konkurrence hvor alle er velkomne uanset hvilke hjul de kører på. Hos L.O.W kan vi tilbyde mange forskellige events. Vi har bred erfaring i bl.a. skateshows, konkurrencer og afholdelse af skatecamps. Vi sørger for al planlægning, udstyr, mobile ramper og sikkerhed.

Workshops og undervisningsforløb (kurser)

Vi er eksperter i at afholde aktivitetsforløb i samarbejde med kommuner og institutioner. Vi skræddersyr forløb så de passer præcis til jeres ønsker og behov og vi kan levere dem i alle størrelser. Vores dygtige instruktørteam har mange års erfaring og har passion for at undervise. Vi er altid nærværende og professionelle med fokus på den enkelte deltagers behov.

Åbning og aktivering af skateparker

Kommer snart…

Foredrag

Lad jer blive inspireret af Danmarks – og et af Europas – største skatetalenter, Jacob Juul. Jacob har siden han var 12 år stået på rulleskøjter og har brugt skating, skatemiljøet og ikke mindst aspekterne fra kulturen, til at komme igennem svære tider. Via skating har Jacob hjulpet sig selv og utallige andre med både fysiske og psykiske problemer til et bedre og sundere liv. Hør ham fortælle om nøglen til motivation.

Uddannelsesforløb

Kommer snart…

Rådgivning

Kommer snart…

Skræddersyede forløb til jeres behov

Vi tilbyder aktivitetsforløb på hjul, der kan aktivere og udfordrer alle. Står du som kommune, virksomhed eller institution og søger et anderledes lærende forløb? Garanti for sved på panden, professionel undervisning og masser af sjov.

Vi arbejder overalt i Danmark – og er derfor meget fleksibel med lokation. Med vores store erfaring indenfor både børn og voksne kan i trygt lægge jeres arrangement i vores hænder. Vi ved hvad der virker, og hvordan vi skræddersyr det bedste forløb til jer. Vi medbringer dygtige instruktører, ramper, udstyr og rekvisitter. Vi rydder naturligvis op når aktiviteterne er færdige.

Udtalelser

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐

“Booked a whole class for my 5th graders, and they were thrilled!”

Very friendly and professional people. Booked a whole class for my 5th graders, and they were thrilled! If you or your friends want to do something down to earth, L.O.W Skate Academy is very nice. Different and awesome way to spend your day. The trainers were very educational and pedagogical. Will be booking a second school trip soon.

Mårten Lundh, Lærer, 5. klasse på svensk skole.

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐

“Søde og dygtige undervisere, gjorde det nemt at komme i gang”

Jeg mødte L.O.W Skate Academys skateundervisning til workshoppen i Streetcity på Roskilde Festival i både 2016 og 2017. Super søde og dygtige undervisere, som gjorde det nemt og sjovt at komme igang, på trods af, at det var 15 år siden jeg sidst havde stået på rulleskøjter. Bruger nu mine rulleskøjter dagligt.

Christine Kvint – Deltager til Streetcity workshop på Roskilde festival ’16 & ’17.

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐

“Der er ingen tvivl om, at vi i fremtiden vil samarbejde med L.O.W Academy”

Vi har igennem de seneste par år, afviklet en masse forskellige workshops og events sammen med instruktørerne fra L.O.W Skate Academy. Deres tilgang og dedikation til uanset hvilket set-up de har undervist i, har været inspirerende og upåklageligt. Deres undervisning bærer præg af professionalisme, omsorg for deltagerne og et generelt køligt overblik ift. deres workshop og venue. Der er ingen tvivl fra vores side om, at vi i fremtiden også gerne samarbejder med L.O.W Skate Academy og deres instruktører.

Uffe & June – Center for Kultur og Fritid – Hvidovre Kommune