Privatundervisning

Undervisning tilpasset dine behov

Privatundervisning er oplagt for dig, der har brug for fleksibel undervisning med ekstra fokus på dine udfordringer. Du vælger selv, hvor og hvornår den skal finde sted, og hvad der skal øves.

Vi underviser altid ud fra dine ønsker og behov. Så uanset om du er ny i skateparken eller en rutineret skater, kan vi hjælpe dig med at udvikle dine evner. Om det så er på løbehjul, rulleskøjter eller skateboard.

Prisen for en times privatundervisning er 700 kr. Køber du mere end den ene time, bliver de efterfølgende timer billigere. 600 kr. for den anden time og 500 kr. for den tredje. Har du behov for mere end tre timers undervisning, koster ekstra timer 500 kr.

Hvis du vil låne udstyr, er det inkluderet i prisen for privatundervisningen. Og vi hjælper dig gerne med at finde det rette udstyr at købe gennem vores skateshop.

Vil du gerne starte til holdundervisning, men aldrig skatet før? Så anbefaler vi, at du starter med et forløb med privatundervisning for at få de grundlæggende teknikker på plads.

Få et tilbud på privatundervisning

Brug formularen til at udfylde alle de nødvendige informationer om privatundervisningen. I kommentarfeltet kan du notere, hvis der er nogle særlige ting, vi skal være opmærksomme på.

Bemærk: Vi anbefaler, at man højest er to personer til en privatundervisning. For det sikrer, at der er tid til at få dækket deltagernes individuelle behov. Er I flere, der vil have undervisning sammen – for eksempel en familie – kan vi dog sagtens lave et forløb til jer.

  • Vælg skateundervisning

  • Kontaktinformationer

  • MM slash DD slash YYYY
  • Eventuelle kommentarer

  • NOTE: Please write a note here if you want to communicate in English.
  • Handelsbetingelser

  • Nyhedsbrev