Hvad Inkludere Pakken?

For 700 kr:

700 kr,- Stk.

1 Privat Undervisning i 1 Måned

1 Måneds Adgang til:

Online Kurser

10% på:

Skateudstyr

Camps

Events

kr.700.00 for 1 month

Hvad Inkludere Pakken?

For 1300 kr:

650 kr,- Stk.

2 Private Undervisninger i 1 Måned

1 Måneds Adgang til:

Online Kurser

10% på:

Skateudstyr

Camps

Events

kr.1,300.00 for 1 month

Hvad Inkludere Pakken?

For 1500 kr (Bedst Sælgende):

500 kr,- Stk.

3 Private Undervisninger i 1 Måned

1 Måneds Adgang til:

Online Kurser

10% på:

Skateudstyr

Camps

Events

kr.1,500.00 for 1 month

Undervisning tilpasset dine behov

Privatundervisning er oplagt for dig, der har brug for fleksibel undervisning med ekstra fokus på dine udfordringer. Du vælger selv, hvor og hvornår den skal finde sted, og hvad der skal øves.

Vi underviser altid ud fra dine ønsker og behov. Så uanset om du er ny i skateparken eller en rutineret skater, kan vi hjælpe dig med at udvikle dine evner. Om det så er på løbehjul, rulleskøjter eller skateboard.

Spørgsmål: Privatundervisning

Klik på et spørgsmål for at folde svaret ud

Hvordan foregår en privatundervisning?

En privatundervisning formes altid på baggrund af dine ønsker og behov. Så der er ikke nogen fast formel på, hvordan en privatundervisning foregår.

Du vælger selv, hvor og hvornår den skal finde sted, og sammen med din instruktør finder du ud af, hvilke teknikker og tricks, der skal fokuseres på. Så sørger instruktøren for at tilrettelægge undervisningen, så du får mest muligt ud af den.

Hvad koster privatundervisning?

Privatundervisning starter fra 700 kr. for en enkelt undervisning. Ønsker du et forløb med flere undervisningsgange, kan du få op til 1.000 kr. rabat. Du kan se alle priser ved at klikke på “2. Køb undervisning”.

Hvis du vil låne udstyr, er det inkluderet i prisen. Efterfølgende hjælper vi dig gerne med at finde det rette udstyr at skate videre med gennem vores shop.

Bemærk: Der kan forekomme ekstrabetaling, hvis instruktørens samlede transporttid overstiger 60 minutter tur/retur.

Hvad er jeres undervisningsfilosofi?

Udgangspunktet for vores undervisning er at lære dig, hvordan du bliver “skater”. Vi ønsker ikke blot at gøre dig god til at skate, men også introducere dig for – eller styrke dit forhold til – skatekulturen.

Vores vigtigste mål med at undervise dig er dog, at du løbende bliver bedre. Det er nemlig vores erfaring, at det er succesoplevelserne ved at lære noget nyt og klare nye forhindringer, der er den største glædes- og motivationsfaktor i skatesporten. Ud over at mødes med andre og have det sjovt på hjul, selvfølgelig.

Går alt som ønsket, stopper du hus os med evnerne til at skate både i og udenfor skateparkerne. Og at udvikle dig som skater på egen hånd fremadrettet. For så kan du uden tvivl leve “livet på hjul” og udnytte den store frihed, som skatesporten tilbyder.