Fast undervisning og fællesskab

Holdundervisning er for dig, der har ønsker at udvikle dine evner inden for løbehjul, rulleskøjter eller skateboard sammen med andre. Alle er velkomne uanset alder og niveau.

En holdundervisning varer halvanden time, og der er højest otte elever per instruktør. Så der er altid tid til individuelt fokus i løbet af en undervisning. For målet er i sidste ende, at du hver gang har det sjovt og lærer noget nyt.

Kom til holdundervisning

1. Gratis prøvetime

2. Vælg medlemskab

3. Skate med os!

Gratis Prøvetime

Her kan du skrive dig op til en prøvetime på vores løbehjuls-, rulleskøjte- eller skateboardhold.

Spørgsmål: Holdundervisning

Klik på et spørgsmål for at folde svaret ud

Hvad koster det at gå til holdundervisning?

I første omgang betaler du 0 kr. for en prøvetime. Den er uforpligtende, og du kan efter eget ønske leje udstyr af os.

Ønsker du efter din prøvetime at fortsætte hos os, køber du et medlemskab. Det starter fra 300 kr. for to gange undervisning om måneden. Prisen på det enkelte medlemskab afhænger af, hvor meget undervisning du ønsker hver måned.

Som en del af de fleste af vores medlemskaber, tilbyder vi rabatter på blandt andet skatecamps og -events. Og uanset medlemskab kan du låne udstyr gratis den første måned.

Kan jeg gå på et hold, hvis jeg ikke kan skate?

Det kan du godt. Vi anbefaler dog, at du kan følgende afhængigt af, hvilken skategren du er interesseret i:

Løbehjul: Køre ligeud og hoppe på et fladt underlag med begge ben på løbehjulet.
Rulleskøjter: Stå oprejst, køre ligeud og hoppe på et fladt underlag på rulleskøjterne.
Skateboard: Skubbe det i gang og køre ligeud med begge ben på skateboardet.

Kan du eller dit barn ikke ovenstående endnu, anbefaler vi et forløb med privatundervisning til at komme i gang. Så sørger vi for en god, sikker opstart, inden første holdundervisning.

Hvad gør I ved dårligt vejr?

I sommersæsonen fra 1. marts til 31. oktober flyttes undervisningen til de nærmeste overdækkede skatefaciliteter ved dårligt vejr. Er det ikke en mulighed, vil undervisningen blive flyttet til en anden dag.

I vintersæsonen fra 1. november til 31. februar underviser vi ved indendørs skatebaner. Her bliver undervisningen derfor ikke påvirket af vejret.

Hvordan foregår holdundervisningen?

Vores holdundervisning varer to timer, og er bygget op omkring at lære at lære dig de nødvendige teknikker og tricks til at skate selvstændigt. Hvad der fokuseres på til den enkelte undervisning afhænger altid af de fremmødte elevers niveau.

Vores hold er som udgangspunkt opdelt ud fra tre aldersgrupper: Barn (5 til 7 år), junior (8 til 14 år) og voksen (18 år+). Hvis antallet af elever tillader det, opdeler vi desuden i niveauer. Primært på juniorholdene.

Vi går efter at have seks til otte elever på et hold med én instruktør. Det giver mulighed for altid at have tid til det individuelle fokus, samtidig med at der er et fællesskab at dele sine succesoplevelser med.

Hvad er jeres undervisningsfilosofi?

Udgangspunktet for vores undervisning er at lære dig, hvordan du bliver “skater”. Vi ønsker ikke blot at gøre dig god til at skate, men også introducere dig for – eller styrke dit forhold til – skatekulturen.

Vores vigtigste mål med at undervise dig er dog, at du løbende bliver bedre. Det er nemlig vores erfaring, at det er succesoplevelserne ved at lære noget nyt og klare nye forhindringer, der er den største glædes- og motivationsfaktor i skatesporten. Ud over at mødes med andre og have det sjovt på hjul, selvfølgelig.

Går alt som ønsket, stopper du hos os med evnerne til at skate både i og udenfor skateparks. Og at udvikle dig som skater på egen hånd fremadrettet. For så kan du uden tvivl leve “livet på hjul” og udnytte den store frihed, som skatesporten tilbyder.