Hørsholm Skatepark

Hørsholm Skatepark – Prøvetime

Hørsholm Skatepark – Privatundervisning

Spørgsmål: Undervisning

Klik på et spørgsmål for at folde svaret ud

Hvad kan jeg forvente af en prøvetime?

Til en prøvetime på et af vores hold finder vi ud af, om der er et godt match mellem dig og os. Blandt andet ser vi på, om der er god kemi mellem dig og holdets instruktør, og om vores tilgang til at undervise i skating passer til dig.

Målet med prøvetimen er, at du går hjem fra Hørsholm Skatepark med en succesoplevelse. Det kan for eksempel være ved at lande et nyt trick eller at bryde en mental barriere for første gang.

Hvad koster det at gå til holdundervisning?

I første omgang betaler du kun 125 kr. for en prøvetime i Hørsholm Skatepark. Den er uforpligtende, og som en del af prisen kan du låne udstyr af os.

Ønsker du efter din prøvetime at fortsætte hos os, køber du et medlemskab. Det starter fra 500 kr. for to gange undervisning om måneden. Prisen på det enkelte medlemskab afhænger af, hvor meget undervisning du ønsker hver måned.

Som en del af de fleste af vores medlemskaber, tilbyder vi rabatter på blandt andet skatecamps og -events. Og uanset medlemskab kan du låne udstyr gratis den første måned.

Kan jeg gå på et hold, hvis jeg ikke kan skate?

Det kan du godt. Vi anbefaler dog, at du kan følgende afhængigt af, hvilken skategren du er interesseret i:

Løbehjul: Køre ligeud og hoppe på et fladt underlag med begge ben på løbehjulet.
Rulleskøjter: Stå på oprejst, køre ligeud og hoppe på et fladt underlag på rulleskøjterne.
Skateboard: Skubbe det i gang og køre ligeud med begge ben på skateboardet.

Kan du eller dit barn ikke ovenstående endnu, anbefaler vi et forløb med privatundervisning til at komme i gang. Så sørger vi for en god, sikker opstart, inden første holdundervisning i Hørsholm Skatepark.

Hvad gør I ved dårligt vejr?

I sommersæsonen fra 1. marts til 31. oktober flyttes undervisningen til de nærmeste overdækkede skatefaciliteter ved dårligt vejr. Er det ikke en mulighed, vil undervisningen blive flyttet til en anden dag.

I vintersæsonen fra 1. november til 31. februar underviser vi ved indendørs skatebaner. Her bliver undervisningen derfor ikke påvirket af vejret.

Hvordan foregår holdundervisningen?

Vores holdundervisning varer to timer, og er bygget op omkring at lære at lære dig de nødvendige teknikker og tricks til at skate selvstændigt. Hvad der fokuseres på til den enkelte undervisning afhænger altid af de fremmødte elevers niveau.

Vores hold er som udgangspunkt opdelt ud fra tre aldersgrupper: Barn (5 til 7 år), junior (8 til 14 år) og voksen (18 år+). Hvis antallet af elever tillader det, opdeler vi desuden i niveauer. Primært på juniorholdene.

Vi går efter at have seks til otte elever på et hold med én instruktør. Det giver mulighed for altid at have tid til det individuelle fokus, samtidig med at der er et fællesskab at dele sine succesoplevelser med.

Hvordan foregår en privatundervisning?

En privatundervisning formes altid på baggrund af dine ønsker og behov. Så der er ikke nogen fast formel på, hvordan en privatundervisning foregår.

Du vælger selv, hvor og hvornår den skal finde sted, og sammen med din instruktør finder du ud af, hvilke teknikker og tricks, der skal fokuseres på. Så sørger instruktøren for at tilrettelægge undervisningen, så du får mest muligt ud af den.

Hvad koster privatundervisning?

Privatundervisning starter fra 700 kr. for en enkelt undervisning. Ønsker du et forløb med flere undervisningsgange, kan du få op til 25 % rabat. Du kan se alle priser på siden her.

Hvis du vil låne udstyr, er det inkluderet i prisen. Efterfølgende hjælper vi dig gerne med at finde det rette udstyr at skate videre med gennem vores shop.

Hvad er jeres undervisningsfilosofi?

Udgangspunktet for vores undervisning er at lære dig, hvordan du bliver “skater”. Vi ønsker ikke blot at gøre dig god til at skate, men også introducere dig for – eller styrke dit forhold til – skatekulturen.

Vores vigtigste mål med at undervise dig er dog, at du løbende bliver bedre. Det er nemlig vores erfaring, at det er succesoplevelserne ved at lære noget nyt og klare nye forhindringer, der er den største glædes- og motivationsfaktor i skatesporten. Ud over at mødes med andre og have det sjovt på hjul, selvfølgelig.

Går alt som ønsket, stopper du hus os med evnerne til at skate både i og udenfor skateparkerne. Og at udvikle dig som skater på egen hånd fremadrettet. For så kan du uden tvivl leve “livet på hjul” og udnytte den store frihed, som skatesporten tilbyder.

Hørsholm Skatepark

Stadionalle 5
2960 Rungsted Kyst