Aktivitetsforløb med Hvidovre Kommune

12. januar 2017

L.O.W – Academy skal stå for at udarbejde aktivitetsforløb til borgene i Hvidovre Kommune, i samarbejde med Kultur og Fritid.

Dette er præcis den form for projekter, vi brænder for at bidrage til, da vi ønsker at sprede budskabet om en sund og alternativ livsstil til så mange som muligt.

Vores samarbejde med Kultur og Fritid kører går snart ud af sit andet år med stor succes. Vi nyder at udarbejde aktivitetsforløb i samarbejde med deres dygtige team. De brænder for at skabe gode oplevelser, til folk i alle aldre ligesom os!

L.O.W – Academy har indgået en samarbejdsaftale med Kultur & Fritid i Hvidovre Kommune, som vi er super glade for! Vi har i det seneste år haft et tæt samarbejde med Kultur & Fritid, som er udviklet sig til et utroligt godt og nært samarbejde med ildsjæle!

Formålet med samarbejdet er at øge borgerne i Hvidovre Kommunes muligheder, for alternative aktiviter med fokus på sundhed. Udover at vi arrangerer en række workshops på Hvidovre Torv igen iår, så er vi også en del af Street Lab, som er en række fede arrangementer!

Street Lab

Igennem 2017 vil L.O.W – Academy afholde 4 Inline-skateundervisnings workshops og 4 Street Lab arrangementer. Disse vil være fordelt over sommeren. Alle arrangementer er GRATIS at deltage i og vi har massere af skate og beskyttelsesudstyr som man kan låne!
Skateboards, rulleskøjter, løbehjul.

Vi ser super meget frem til igen i år at skulle være en del af aktivitetsforløb i Hvidovre Kommune. Vi glæder os til at gense en masse af de unge såvel som ældre vovehalse! Vi vil som altid stå klar med en række professionelle instruktører som er klar til at tage dig i hånden og få dig igang på rulleskøjter.

Som en nyhed har vi i år udvidet med rails, flyvehop og en mobil quaterpipe, der giver os helt nye muligheder på Hvidovre Torv!

Vi glæder os til at skate med jer!