Aktivt forløb til Katrinedalsskolen

6. november 2015

I foråret blev Inline-skateundervisning kontaktet af fritidshjemmet på Katrinedals Skole, Vanløse. De havde hørt om mulighederne for at købe nye rulleskøjter, udstyr og samtidigt modtage undervisning. De havde en langsigtet strategi om at få aktiveret deres unge. Så i samarbejde med deres pædagoger, udarbejdede vi et aktivt forløb for institutionen.

Vi har sammensat et komplet forløb, der tager hånd om undervisning til alle. Udover at give eleverne undervisning har vi også undervist pædagogerne. Dette har sikret at de har nogle til at overtage undervisningen, når vi afslutter vores forløb.

Deres ønsker om et aktivt forløb, var langsigtet hvilket er årsagen til at vi prøver at klæde deres pædagoger på til at overtage. Vi sørger for at introducere dem til vedligeholdelse og øvelser.

Katrinedals ville gerne opgradere deres sortiment og udvide med flere rulleskøjter.
Med rådgivning fra vores specialister endte de med at bestille 20 nye lækre par rulleskøjter, diverse beskyttelsesudstyr samt hjelme. Alt sammen i bedste kvalitet og til en god pris, igennem Inline-skateundervisning.

Med i prisen, kom der en instruktør med ud og gav instruktion til brug af rulleskøjterne, og beskyttelsesudstyret, samt en kort introduktion på undervisningen.

Efter sommerferien bestilte Katrinedals Skoles fritidshjem et forløb, bestående af 3 gange 2 timers undervisning.

Undervisning var en stor succes hos børnene og har efterfølgende fast én instruktør ude en gang om ugen for at undervise børnene.

Kunne du og din institution være interesseret i et lignende forløb? Så gå ind på vores erhvervsside og send os en forespørgsel på en workshop.