Copenhagen Blade Days 2017 – Skateskole

20. juni 2017

Copenhagen Blade Days 2017 har dette år haft L.O.W Academy som ansvarlig for afholdelsen af skateskole for de mange børn og unge. L.O.W havde sørget for et tætpakket program som kunne udfordre alle uanset aldre og niveauer. Vores skateinstruktører var alle spændte på dette års blade days, der altid plejer at være en succes.

Vi havde medbragt rulleskøjter og beskyttelsesudstyr, som man frit kunne få lov at låne. Mange hoppede i et par rulleskøjter og før vi vidste af det, havde vi ikke flere tilbage. Der var stor efterspørgelse og  også flere familier, endte med alle at være på hjul.

Undervisningsansvarlige Jacob Juul havde forberedt adskillige konkurrencer for de unge fremmødte og gjorde en kæmpe indsats for at få skabt succesoplevelser for alle.

Stort fremmøde

Dette års Copenhagen Blade Days var en kæmpe succes med mellem 1000 og 1500 fremmødte. Det var helt vildt at opleve så mange mennesker i fælledparken. Der var så god stemning og alle var der for at støtte op.

Hele verdens professionelle skatere mødes hvert i Danmark for at rulle mod hinanden i Fælledparken Skatepark rammer. Her er der rig mulighed for at se og lære fra de bedste. Heldigvis for L.O.W Academy er vi sammen med størstedelen af dem igennem sommerferien, hvor de deltager til vores skateundervisning og skateevents.

De mange børn der deltog i vores skateworkshops havde en super sjov dag og alle gik fra med nye tips og tricks. De mange konkurrencer var en kæmpe succes og fedt se børnene give den gas!

Husk at alle altid er velkomne til vores workshops uanset din alder eller niveau. Vi har instruktører der passer til alle og vi ligger vægt på imødekommende undervisning på fokus på din udvikling.

Hvis ikke du nåede vores workshops til Blade days, kan du tjekke vores skateskole. ud her.

Vi glæder os til at se jer til næste års Copenhagen Blade Days!

Bedste Hilsner
L.O.W – Academy