Copenhagen Blade Days

28. december 2016

Copenhagen Blade Days 2016 står for døren. R.A.D er klar til at inviterer hele Danmark ind til et af de største rulleskøjte arrangementer. Massere af verdens bedste bladere mødes for at kæmpe om æren, titlen. Der er altid tæt pakket og massere af tilskuere til Blade Days. I år var vejret med os og de mange tilskuer så til imens deres favoritter gav den gas.

Igen i år var L.O.W – Academy ansvarlig for heldags workshops med vores dygtige instruktører fra Inline-skateundervisning samt en hæsblæsende junior konkurrence.

Inline-skateundervisning var tilstede under hele Copenhagen Blade Days arrangementet i fælledparken. Her stod vi klar med gratis udlejning af rulleskøjter. Alle havde chancen for at hoppe i et par rulleskøjter og derefter få vejledning og undervisning.

Derudover afholdte vi tre forskellige junior begynder forløb, samt en stor konkurrence for de mere øvet elever. Der blev lavet massere af sprøde tricks i løbet af dagen. Vores egne elever Cornelius, Felix og Kristoffer deltog med stor succes.

Det var en fantastisk og vellykket dag med en masse glade børn og forældre. Alle var super trætte efter den lange dag i varmen, som har været tæt pakket med sjove og udfordrende øvelser. Vores indtryk var at alle fik lært noget nyt og gik derfra med ømme ben.

Vi siger endnu engang tak for en super hyggelig dag med en masse søde elver og ikke mindst en hæsblæsende konkurrence med et utal af fede tricks!

Vil du lære at stå på rulleskøjter? Så besøg vores skateskole. Og besøg R-A-D her.