Et smut til Brande Skatepark

25. oktober 2017

I efterårsferien pakkede L.O.W – Skate Academy vores bil og satte snuden i mod Brande Skatepark. Vores instruktør Jacob Juul, havde ansvaret for at afholde en række undervisningsforløb samt workshops til lokale skateinteresseret.

Vi havde glædet os super meget til at komme tilbage til Brande og ikke mindst til at se deres flotte fremskridt med deres skatepark. Hos L.O.W er vi mega imponeret over det arbejde de lokale har lagt i parken og ikke mindst alt det de gør. Det er præcis den slags ildsjæle skatekulturen i Danmark har brug for, for at kunne udvikle sig.

Skateparken er så småt begyndt at tage form og vi er tror virkeligt at den kommer til at kunne udfordre alle! Vi glæder os ihvertfald til at komme over når den står færdig!

Rulleskøjteworkshop I Brande Skatepark

Som vi have aftalt med skateparkens ledelse, skulle vi afholde en række workshops for lokale børn og unge. Vi havde glædet os super meget til at komme igang og få givet de unge blod på tanden. Ude foran skateparken, var der blevet opsat en fin skatebane, hvor vi rigtig kunne øve os med de unge fremmødte.

Selvom vejret ikke helt var til det, var vi heldige under et par af vores workshops. Vi fik gennemgået en masse gode øvelser og fik trænet på de mange fede rails og bokse. Vi havde nogle super sjove dage, hvor vi både fik hilst på Borgmesteren og en masse andre søde borgere fra Brande.

Se videoen fra vores undervisning her.

Det er bestemt ikke sidste gang vi er i Brande og glæder os rigtig meget til at komme og besøge dem igen. Og ikke mindst til at se deres skatepark når den står færdig!

Hvis ikke du allerede har se projekter, har skateparks.dk lavet en opdatering, som du kan finde her.

Læs mere om vores skateskole her.

Bedste Hilsner
L.O.W Academy