Friday Night Skate

27. juni 2016

Hopper du ligesom mange andre københavnere i dine rulleskøjter når Friday Night Skate løber af stablen? Flere gange over sommeren byder Vesterbro Skateforening, til Friday Night Skate. Her kan borgerne i København samles og køre på rulleskøjter igennem byens gader. Inline-skateundervisning og L.O.W – Academy har flere gange deltaget. Vi har både ageret stoppere, sikkerhed og hjælper til de forskellige løb, men idag var en undtagelse.

Inline-skateundervisning er som altid med til Friday Night Skate. I dagens anledning havde vi samlet en masse af vores søde elever for at tage ud og skate sammen. Målet var at få samlet alle vores elever fra de forskellige hold og niveauer. Vi ville gerne ud sammen og have en hyggelig  aften sammen på rulleskøjter.

Der var tæt pakket med mennesker til denne sommeraftens Friday Night Skate og vores super dygtige elever strålede igennem de mange fremmødte.
Det var tydeligt at se, hvordan vores dygtige elever nærmest “strøg” igennem de mange rullende mennesker.

Vi havde en rigtig hyggelig aften som altid og var super trætte efter det lange løb! Da vi var færdige mødtes vi og drak en sodavand og fik strukket godt ud efter dagens strabasser.

L.O.W -Academy og Inline-skateundervisning planlægger allerede næste  tur til Friday Night Skate og håber på at ligeså mange har lyst til at deltage i fællesløbet!

Her er lidt billeder fra vores hyggelige aften i rulleskøjternes navn og en stor tak til arrangementet for at sprede et så godt budskab og få så mange mennesker ud for at samles i rulleskøjternes tegn.