Gæsteinstruktør Dominic Bruce

2. august 2017

Som i ved brænder vi for at leverer den bedste undervisning og altid sørge for at der sker nye spændende ting, samtidigt med at de unge bliver udfordret. Vi har konstant en finger på pulsen, for at holde undervisningen skarp og udfordre vores elever.

Endnu engang har vi fornøjelsen af at have en af de mest lovende aggressive skatere med som underviser. Dominic Bruce kommer hele vejen fra Skotland, for at undervise vores elever. Han har før været med til at undervise og har siden ønsket at komme tilbage og gense de mange dygtige elever.

Dominic er aggressive skater helt ind til knoglerne og brænder for at skate. Han er super sød og imødekommende og passer perfekt til den profil vi søger hos L.O.W – Academy.

Da vi konstant forsøger at planlægge forskellige gæsteundervisere til at komme til undervisningen, er det fedt at have skatere som Dominic. Han brænder for at udvikle miljøet, samtidigt med at lære fra sig. Ildsjæle er en nødvendighed for at motiverer vores unge, og det må man sige Dominic er.

Med Dominic’s tilstedeværelse til undervisningen, har vores elever fået nye opgaver for og deres midlertidige instruktør presser dem positivt. Adspredelsen i vores undervisning gør at børnene altid lære noget nyt og får gode råd og vejledning, for nogle af verdens bedste.

Da Dominic Bruce er fra Skotland, foregår alt undervisningen på Engelsk. Børnene er bare super seje og snakker engelsk med ham, som om de altid havde gjort det. Endnu et eksempel på de mange barriere en sund og alternative livsstil kan bryde med.

Vil du være med til vores undervisning og lære fra de bedste? Så klik her 

Bedste skatehilsner fra

L.O.W – Academy