Gæstelærer – Montre Livingston

8. marts 2018

Montre Livingston har vundet alt der er værd at vinde indenfor inline-skating. Han har medaljer fra verdensmesterskaber, vundet vinterkonkurrencen “Winterclash” og uanede mængder af gade(street)-konkurrencer. Montre har sin egen rulleskøjte, og har haft en kæmpe indflydelse på rulleskøjtemiljøet i hele verden. Montre er altid klar til at undervise og give sine erfaringer videre, og han formår altid at inspirere eleverne, så deres skating når nye højder.
Hos L.O.W Academy opfordrer vi altid vores elever til at blive med at skate. Det gør vi bl.a. gennem ny inspiration, hvor vi tager rundt til forskellige skateparks med vores hold, for at skabe alsidighed og udfordring. Senest har vi inviteret den professionelle blader Montre Livingston til at være gæstelærer, og det var et hit blandt alle vores elever, som efterhånden kender Montre på fornavn. Eleverne var glade for, at en af deres idoler, som de ellers kun ser på film, feks. gennem youtube (skate-edits), var mødt op for at undervise dem. Stemningen blev løftet og flere af eleverne fortalte om en hurtig udvikling indenfor de mål, som de selv har sat.

Der blevet givet den fuldt gas da vores holdundervisning først blev skudt igang og både lærer og elever var med. Eleverne blev hjulpet med rulleskøjterne og mange havde allerede valgt, hvad de gerne ville lære til dagens undervisning. Alle var rigtig godt med fra start af og gav den fuldt gas med at lære efter kyndig instruktion fra Montre og vores instruktør Jacob. Det var tydeligt at se at mange af eleverne gerne ville imponere og havde en iver til at lave nye tricks og få vejledning af Montre.

Vi er stolte af, at kunne tilbyde en session med en international profil og verdenskendt skater. Et kæmpe stort tak og på gensyn til Montre Livingston fra hele holdet bag L.O.W Academy.