L.O.W – Street Legends

8. november 2017

Er du den vildeste på skateboard, løbehjul eller inlines? Så skal du 100% med til Street Legends, som bliver årets første og fedeste skatekonkurrence.

L.O.W – Academy inviterer til den første i en række af flere konkurrencer og events, hvor alle street konger og dronninger hyldes. Målet med Street Legends er at skabe et konkurrence, hvor alle har mulighed for at deltage. Vi prøver at bryde med de etablerede regler og konkurrenceformer og byder på en række anderledes formater som f.eks:

– Best trick
– Longest manual
– Game of S.K.A.T.E
– og meget mere!!

Vi har bygget forskellige ramper, rails og andre spændende ting, som vil danne grundlaget for konkurrencerne.

Den Grål Hal som Skatepark

Den Grål Hal på Christiania vil danne rammerne for Street Legends. Vi bygger hallen om til den fedeste street park, med fokus på få fede spots der skal mestres. Formålet med L.O.W – Academy er at forene de forskellige skategenrer og skabe bedre forhold og muligheder for skaters, bladers og riders i Danmark.
Vi har forsøgt at skabe et event, hvor der er plads til alle uanset om man er til Løbehjul, skateboard eller rulleskøjter.

Vi har teamet op med en gruppe af erfarene skaters fra alle genrer, som vi samarbejder med for at skabe de fedeste konkurrencer. Vi håber at mange pro skaters fra hele landet vil komme og deltage og ikke mindst støtte op om vores event.

Alle kan deltage

Alle er velkomne til at deltage i vores konkurrence om lørdagen. Alle vil deltage på samme vilkår og der vil derfor ikke være en Junior og en Seniorrække.
Hele formålet med Street Legends er at skabe plads for alle til at vise hvad de kan. I samarbejde med vores samarbejdspartner SkatePro har vi en række fede præmier til vinderne. Disse præmier vil løbende blive annonceret jo tættere vi kommer på konkurrencedagen.

Tag din venner og familie med ud til Den Grå Hal og skyd det nye år igang med Street Legends. Vi har allerede hørt fra mange store navne som Jacob Juul (rulleskøjter), Scott Quinn (rulleskøjter), og Hugo Svare (løbehjul), som alle vil deltage, og vi glæder os til at se dem give den gas!

Hvis du gerne vil deltage i dette super fede arrangement, kan du tilmelde dig her.

Bedste Hilsner
L.O.W Academy