Let’em Skate workshops

17. maj 2017

Let ‘em Skate er et mål om at lære unge skatere at køre i sikre omgivelser og opfordre til at skate sammen uanset hvilke hjul man har valgt. I første omgang har vi mulighed for at tilbyde skate-skoler igennem vores partnere indenfor løbehjul, rulleskøjter & skateboard.

Vores partnere har mulighed for at udlåne hjul, og det er derfor ikke et krav at i har jeres egne. Der er dog begrænsede pladser, så hvis man ønsker at låne skal man melde sig til i god tid.

Mange fremmødte

Der var rigtigt mange børn som unge, der var mødt op på dagen. Fra klokken 10 om morgenen havde vi over 20 børn klar med udstyr. Igennem hele dagen kom der konstant nye elever og interesserede til. Heldigvis var vejret med os og solen varmede skateparken op.

Stemningen var høj til de mange skateworkshops og både folk på løbehjul, skateboard og rulleskøjter, skatede og hyggede sig sammen. Det var en fornøjelse at se så mange kunne enes.

Igennem dagen afholdte på arrangørende og L.O.W – Academy flere konkurrencer. Deltagerne blev udfordret i flere forskellige kategorier og alle kunne være med. Præmierne var sponsoret af L.O.W – Academy og der blev givet mange flotte præmier væk.

Alt ialt have vi en super sjov dag sammen med en masse unge. Det er fedt at se så mange mennesker kan støtte op og events som disse. Og endnu mere lækkert at vejret bare er super skønt og tillader nærmest sommerlige forhold.

Vi glæder os allerede rigtig meget til næste omgang Let Em Skate hvor vi har mange nye spændende tiltag, workshops og konkurrencer på programmet!

Hold dig opdateret her på vores side, på facebook eller på Concords Events egen Facebook, hvor information vil blive opdateret løbende.

Indtil videre er næste planlagte program i februar 2018.

Bedste hilsner

L.O.W – Academy