Montre Livingston som gæsteunderviser

22. februar 2017

Junior eleverne hos Inline-skateundervisning, haft en uforglemmelig oplevelse. Vi fik besøg af en af verdens bedste professionelle aggressive inlineskater, Montre Livingston fra USA. Han køre for samme professionelle hold some vores instruktør Jacob Juul, USD.

Montre Livingston er kendt rundt om i hele verden og har været det største navn inde for aggressive inlineskating flere år i træk.

Udover at være utrolig talentfuld på sine rulleskøjter, er Montre samtidig rigtig dygtig til at lære fra sig. Han er super sød og imødekommende, så alle eleverne fik en masse ud af hans undervisning. Han lyttede til alle sammen og svarede på alle børnenes spørgsmål så de lærte en masse nye tricks og teknikker fra ham.

Der blevet lært masser af nye tricks og flere af vores børn fik øvet deres soul, acid og forskellige grinds. Pro skateren var der for at hjælpe vores elever og det var tydeligt. Den professionelle tilgang gjorde at alle fik rykket sig og udviklet deres personlige mål. Der blev snakket engelsk hele dagen og alle var godt udkørte da vi var færdige med de første 2 timers undervisning.

Målet med L.O.W – Academy er at leverer den bedste undervisning fra de bedste underviserer og skate fra hele verden.

Vi har været så stolte af at have Montren Livingston som gæsteinstruktør og han var selv utroligt positiv overrasket. Både over vores dygtige elever, samt alle de gode ting Inline-skateundervisning gør for den unge skatekultur i Danmark. Vil derfor med sikkerhed komme igen næste gang han har mulighed for det.

Et stort tak og på gensyn til Montre Livingston fra os alle sammen.